Konunuzu biliyorum, duygularınızı da cokk iyi anlıyorum hatta boşanmanızın üzerinden bu kadar kısa süre gecmis olmasina rağmen duygularınızı kontrol etmeyi başarmanız,eşinizle mümkün mertebe en sağlıklı şekilde iletisim kurmanız herkesin yapabileceği seyler değil,bu konudaki duruşunuz çok guzel.
Kendimi onun yerine cokk koydum,benim çocuğum yokken boşanma psikolojisi zor gelmişken onun yaninda bir de küçücük çocuğu vardı diye düşündüm hep.. ilk konuşmamızda dediğim gibi güzel güzel konuştu,hatta eşimle severek ayrıldığını ama zamanla sevginin bittiğini falan söylemişti, cok üzüldüm onun adına.
Ama ben bi insana yalan söylenmesini,iftira atılmasını kabul edemiyorum. Şimdi şikâyetteki bir çok mesajı söylemedim veya eşim yazdı kendi telefonundan ama bunları utanmadan iddia edebilmesi çok iğrenç bi davranış.
Sizin bosanali 4 5 ay gibi bir zaman oldu sanirim,eşim boşanalı 7 yıl olmuş ve buna rahmen bu öfkesini anlamıyorum.
Artık çocuğu esimle de görüştürmüyor,biz iyi anlaşınca çocuk bizimle kalmakta istedi ondan sanırım esimle de asla iletisim kurdurmuyor