- 30 Nisan 2022
- 634
- 1.114
- 43
- 34
Boşanmak cokk zor bir karar,hele ki çocukla boşanmak. Çocuk olmasına rağmen bu karar verildiyse bundan sonra çocuğun en az etkileneceği sekilde davranılmalı aslında,yani öncelik çocuk olmalı. Siz bunu en güzel sekilde yapabiliyorsunuz,eşiniz de siz de.Evden ayrilisim kotu olsada sonrasinda eski esimden cok destek gordum. Hala daha görüyorum. Gecen gun evimize demonte oyuncak dolabi geldi. Civi takilacak yeri yoktu. Gucum yetmedi, suntayı delemedim, ne babam var ne abim, aradim, geldi yapti. Tek basima mücadele etmek zorunda kalmıyorum. Cocukla ilgili bisey almisim, yapamiyorum ve bununla tek basima ugrasmak zorunda degilim, babasi geliyor. Cocukla beraber her isi yalniz yapmak zorunda kalsaydim benim hissedecegim en yogun duygu öfke olurdu.
Tabi 7 yil sonra evlenen adamin yeni eşine kufur etmek, iftira atmak ciddi saygısızlık ve buyuk bir problem. Bunu asla kabul etmiyorum. Sadece farkli bir pencereden bakmanizi istedim. Sorun siz degilsiniz, bu hakaretleri duymanizin sebebide siz degilsiniz, bir hata edip instagramdan yazmanizda degil. Sorun esiniz ve eski eşi arasında. Esinize bisey yapamadigi icin sizinle uğraşıyor.
Ciddi bir rest cekip eski eş ile ilgili hic biseyin kulaginiza gelmeyecegini söyleyin. Kayinpederinizi mi aradi? Ne dedigini size soylemesinler. Kendileri ugrassin, kendileri sustursun, kendileri dizginlesin. Onlarin arasindaki kayin hisimligi bosanma ile sona ermiyor. Eski eşin sizinle bir bagi, akrabaligi, iliskisi yok. Hic biseyi size yansitmasinlar, caninizı sıkmasınlar.
Ben de eşimle eski eşinin öyle olmasini isterdim, zaten bitmiş ayrılmışlar, bundan sonra kendi hayatına baksa çocuk istediği zaman bize gelse istediği zaman annesine gitse. Eşim üzerine düşen herşeyi yapsa bunlar asla sorun olmazdı benim için,ki yapmasını da isterim sonuçta kanı canı evladı,ona yapmayan nasip olur benim doğurduğum çocuğa nasıl baba olur ki.
Şu dava süreci geçene kadar yine eşime veya ailesine yazdıklarını öğrenirim,sonuçta davada kullanılır sonrasında kadının adını bile duymak istemiyorum zaten