Eşimin sırrımızı benden habersiz kaynanama söylemesi beni çok üzdü

• Konu Sahibi Konu Sahibi 3419
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bencede biraz abarmışsınız şahsen benim de çocuğum olmuyor ve eşime ailene söyle diye ısrar eden benim söylemediği taktirde dolaylı olarak ben söylüyorum çünkü onlar her torun olsun diye dua ettiklerinde ben anne olamayışıma üzülüyorum

sen bunları kafaya takma cnm herkesten her şeyden büyük Allah var o istedi mi kimseye laf düşmez kendini çok sıkma da dua et allaha sigin sana hayat hikayemi anlatacak kdr konuşamam belki ama yandım allah bittim allah dediğimde yetişti Rabbim bana çok şükür dua et lütfen dert etme tmm mi cnm benim

Kadının tepkisinde bir sorun göremedim de eşinizin söylemesi saçma. Gereksiz.

O bilezikleri bozdurmuş bak benim kaynanam benim ve kocamın parmağında gümüş yüzük varken benim daha hiçbir altınım takılmamışken bizim ödediğimiz arabayı altımızdan alıp satıp kendine alyanslar tektaşlar bilezikler küpeler aldı görümcemin borçlarını ödedi ben kaynanamla da oturdum 1,5 yıl ve o sürede evde kayananamın kaynanası ve kayınbabası da vardı öyle kalabalık eve bulaşık makinesi bile almadı tüm yükü ben çektim evi ayırınca düşman oldu krediyle evi ayırdık destek olmadı kuruş bile evi ayırdıktan sonra kadın eşyalarını yeniledi bulaşık makinesi aldı en iyisinden bak ben daha bulaşık makinesi alamadım fark orada keşke öyle bi kaynanam olsa başımın üzerinde gezdiririm

Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım Allah razı olsun

bilmeleri iyi bişi değil mi,çocuk beklentisindeolmazlar en azından, eşin de bunalmıştır çocuk baskısından, naapsın adam
O Karar verdiğimizi söyledi zaten doktorlar şanslı olduğumu söylüyor ben sadece ona söylemesine çok kızdım çünkü bunu fırsata çevirebilecek biri

İnşallah canım ama işte keşke öyle olsa dediğin gibi değil işte

Benim kaynanam zaten baştan beri çocuk istemiyor kayınbabam istiyor evlendiğimizden beri kim sorsa kayananam benim adıma Yok ne çocuğu vs gibi cevaplar veriyordu bizim adımıza eşim bile hep diyor hala evlendiğimi kabullenmedi diye kabul ediyor yani öyle olduğunu

Aman boşver kaynananı o zaman bir kulağından girsin diğerinde çıksın. Bence eşine karşıda konuyu uzatma kaynana inat mutlu ol

Empati yap diyebilirsiniz. Sorun sende olsaydı ben gidip aileme sorunun sende olduğunu söylesem ne hissedersin. Ben bunu asla yapmazdım. Hatta sen üzülme diye bende sorun var bile diyebilirdim ama sen benimle zaten senin zorunla konuşan insanlara bunu yaptın.

Aynen öyle düşünüyorum zaten bende bakalım

Bunu kiskanclik olarak algilama kaynannan seni begendigi icin senin gibi olmak istiyordur oyle dusun... kaynanana surekli guzel sozler soyle arada ufak tartismalarinizi anlat anlatki kaynanan kendini daha iyi hissetsin kocandan degil senden alsin haberi ona gore de soylemek istedigini soylersin soylemek istemedigini soylemezsin sahsen ben bu teknikle kaynanamla kanka olduk... ya bence hayata bakis acini degis. Omur o kadar kisaki bi bakmissin hersey bitmis kimseyle cekismeye itismeye gelmiyor benim sadecem fikrim canim sana haksizsin demiyorum sadece hakli haksiz durumuna dusmemen icin soyluyorum

eşiniz dert arkadaşı aramış. e en yakını olarak bu tarz konuşabilceği dişi yakınındaki annesi.
eşiniz, annenizle aranızdaki polemiği bi an unutup bi umutla belki yol göstermesi için anlatmış olabilir.
siz uygun bir dille söylerseniz ilerki sırlarınızda dikkatli olur diye düşünüyorum

Ben her zaman iyiyim zaten ona o yapıyor fesatlığı geçen sene gittim 1,5 milyara telefon aldım ona anneler gününde o benim aldığım telefonla beni engelledi hayır bi de tek geliniyim başka Yok sürekli ben yaparım siz yapamazsınız en iyi benim annem gözlüklerini değiştirdi gitmiş aynısından almış zaten gözlüklerini görünce ağlayacaktı nerdeyse bi paket sigara içti sinirden 1 saatte

Ben her zaman iyiyim zaten ona o yapıyor fesatlığı geçen sene gittim 1,5 milyara telefon aldım ona anneler gününde o benim aldığım telefonla beni engelledi hayır bi de tek geliniyim başka Yok sürekli ben yaparım siz yapamazsınız en iyi benim annem gözlüklerini değiştirdi gitmiş aynısından almış zaten gözlüklerini görünce ağlayacaktı nerdeyse bi paket sigara içti sinirden 1 saatte

He bide zaten ben artık takılmıyorum ne yaparsa yapsın onun kıskançlıklarına umursamıyorum şimdi korkum eşimin kafasını karıştırır mı yoksa kafamda başka bişey Yok ne düğünümü yaptı ne istemeye geldi ne evimi dizdi ne yüzüğümü taktı daha zaten bişey beklemiyorum köstek olmasın desteğini isteyen Yok

Erkekler bazen düşünemiyor bazı şeyleri ama ne bileyim zor duruma girdim ve inşallah onun bunu bilmesi bunu fırsat haline getirmez yoksa hiçbir şekilde acımam ona

Erkekler bazen düşünemiyor bazı şeyleri ama ne bileyim zor duruma girdim ve inşallah onun bunu bilmesi bunu fırsat haline getirmez yoksa hiçbir şekilde acımam ona
siz şimdiden eşinize çıtlatın. zaten aranızdaki durumu biliyordur.
eğer annen bu durumu olumsuzca değerlendirirse çok üzülürüm, çok hassas olduğum bi konu diye söyleyin şimdiden

siz şimdiden eşinize çıtlatın. zaten aranızdaki durumu biliyordur.
eğer annen bu durumu olumsuzca değerlendirirse çok üzülürüm, çok hassas olduğum bi konu diye söyleyin şimdiden
Açıkçası ben dedim ki en azından tedavi olumlu sonuçlanırsa söylerdik dedim ya da sorunun kendinde olduğunu söyleseydin ya o zaman dedim annesi hiçbir yardımda bulunmadı biz evlenirken şimdiden sonra kadın alın şu kolumdaileri bu da benden olsun mu diyecek dedim ben karar verdik diye Sevinç'imi paylaşmak istedim dedi çok gereksiz ona söylemesi o durmayacak kızına söyleyecek o da eltisine o da kaynanasına yayılacak ne gerek var

Canim yanlis anlama kim derki ben kotu biriyim bence sen ilimli bir gelin deyilsin yapmaciksin ben oyle hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…