Eşimin sırrımızı benden habersiz kaynanama söylemesi beni çok üzdü

• Konu Sahibi Konu Sahibi 3419
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim yanlis anlama kim derki ben kotu biriyim bence sen ilimli bir gelin deyilsin yapmaciksin ben oyle hissettim
O da sizin düşünceniz hanımefendi benimle geçinemeyen kimseyle geçinemez sonra aram iyi bile olsa ben söylemesini istemedim hiçbir zaman hepsi bu konu kaynanamla anlaşıp anlaşmam değil siz yanlış anladınız herhalde

Canim yanlis anlama kim derki ben kotu biriyim bence sen ilimli bir gelin deyilsin yapmaciksin ben oyle hissettim
Ben onun her olumsuzluğunda yanında oldum sevdim saydım yine öyle aslında ama ona güvenmiyorum çünkü araya başka bi kadın sokmaya çalıştı kusura bakma da bu olandan sonra onunla konuşmam bile mucize siz öyle birine ılımlı değil diyorsanız denecek başka söz Yok tüm akrabaları diyor ondan kaynana olmaz diye en yakınındakiler şimdiden sonra ondan bişey beklemiyorum zarar vermesin yeter çünkü bu sefer onu parçalarım

Kp cart diye torun istiyorum nasıl der yaa, cidden, gevşek adan hiç sevmem, adın bi erkek bu kadın senin gelinin,tamam siz yarım saat kaybolun bi deneyelim bakalım dicen aslında,tövbe tövbe....eşinin söylemesi de yanlış,kendi sıkıntılı olsa sen ailene söylesen ne hissederdi acaba, soylenmicek dendiyse söylenmez

Bana göre de ters ama onlar farklı benim gördüğüm aile hayatı farklı bişey diyemedim tabi ne denilir söylemesi rahatsız etti şimdi zaten tedavi stresi var üzerimde bide acaba yaymış mıdır birilerine diye düşünüyorum

Bu insanlari anlamiyorum. Haklisin. Aciklanmasi gereken birsey varsa esinle uygun ortamda sen de aciklayabilirsin. Hem kayinpederin haddinemi cocuk istiyorum diye ulu orta yerde size laf carpmak. Cok istiyorsa buyursun kendisi yapsin...

İyi de kadın canınızı sıkmayın olmazsa olmasın önemli değil manasında demiş laf sokmamış ki moral vermek istemiş orada bir laf deseydi bu seferde bana laf soktu derdiniz. Ayrıca illa bir gün söylenecekti ne kadar saklayacaksınız? eğer sana bu konuda laf derse eşin zaten öğrenir tavrını koyar şu an eskiyi düşünmenin anlamı yok benim kaynanamda biliyordu tüp yaptıracağımı. İyi niyetle söylese de siz kötü niyetle dedi diye algılarsınız çünkü ona şartlamışsınız kendini belki size o süreçte destek olur belli mi olur

Ben onu oğluna karşı söylediğini düşünüyorum akıllı bir kv asla oğlunun yanında laf sokmaz, elbette olmazsa olmasın diyecek

Sorunlu bir kayın tarafınız varsa, eşiniz fedakarlık yapıp, bu durumu geciktiren olayın kendisiyle ilgili olduğunu söylemeliydi.. Olan olmuş bir kere.. Durumu bir tartın.. Bu konuyla ilgili bir baskı, bir sıkıştırılma hissederseniz şöyle yapabilirsiniz naçizane.. Eşinizle anlaşır, önceden konuşursunuz. Nedenlerinizi de sıralarsınız... Ve kayınvalideye siz gidersiniz bir gün şöyle dersiniz "Anne, o gün söyleyemedik, erkektir sonuçta.. Hoşlanmıyor bunların konuşulmasından.. Halledilebilir bir durum var eşimde ama çok üstüne gidilmesini istemiyoruz açıkçası..Bu yüzden problem bende gibi yansıttık ve öyle de bilinmesini istiyoruz. Bunu sen sadece olur mu, sana güveniyoruz.. istersen eşime de danışabilirsin ama detay vermeyecektir. Lütfen senden başka kimse bilmesin"...
çok karakteri bozuk değilse, ortaya çıkmasın diye konuşan herkesin ağzını kapattığı gibi tam bir müttefik de olacaktır... Başkasına açmanıza gerek yok... Kayınvalide bunu böyle bilsin, yerinize her şeyi düzeltir zaten..

O kadar yaptığı şeyden sonra bunda destek olacağı biraz zor ama keşke olsa bana da moral olur tedavinin stresi başladı bile

Eşimle sonradan konuştuk ben çok tavır yaptım ya annem sonuçta hatalar yaptı ama yanımızda olsun istiyorum bu süreçte dedi yarın bugün evde iş yapamayacaksın dedi kim gelecek annem dedi ben bunları düşündüm hadi diyelim kontrole gelemedim o geldi seninle dedi ama işte bana sormadan birden pat diye söylemesi beni çok kırdı ve şaşırttı işte o öyle düşünüyor ama benim düşüncem kimseye söylememek en azından bi süre hazır değildim çünkü

Ben onu oğluna karşı söylediğini düşünüyorum akıllı bir kv asla oğlunun yanında laf sokmaz, elbette olmazsa olmasın diyecek
Zaten çok politiktir oğlunun yanında bişey derse eşim fırsat vermez çünkü hele ki o kadar şey oldu zaten Yen'i batıştık şimdi çok dikkatli davranıyor bana onları yapan o değil sanki

Bu insanlari anlamiyorum. Haklisin. Aciklanmasi gereken birsey varsa esinle uygun ortamda sen de aciklayabilirsin. Hem kayinpederin haddinemi cocuk istiyorum diye ulu orta yerde size laf carpmak. Cok istiyorsa buyursun kendisi yapsin...
Bizim aile yapımıza da ters işte canım ama eşimin ailesi kültür olarak biraz daha farklı her yöre farklı bilirsin o yüzden bişey denilmez kayınpederimin bana bi kötülüğü olmadı hatta onu babam gibi seviyorum bebek gibi zaten hasta kötü niyet Yok altında ama işte bize göre biraz kaba tabirli tabi

Eşin çok çok ayıp etmiş.Kayınvalidenin tepkisi gayet insani geldi.tabi söyleyiş tarzı ve geçmiş sorunlarınızı bilmeden söylüyorum bunu.

Benim tüplerim alınmıştı,pkoluyum ve daha başka bir sürü sorundan dolayı bebeğim normal yollardan olmuyordu.eşim bu durumu evlenmeden bilirdi.
Kayınvalide ve eşimin teyzeleri beni sıkıştırırlardı hep. Bir kaç kez eşim dr şahit oldu. En sonunda annesine ne biliyorsunuz belki bende sorun var,eşimin üzerine gitmeyin dedi ve çeneleri kapandı. Tedaviyi ve sonrasında 3 aylık hamile olana kadar kimseye söylemedik ki gerilmeyelim diye.
Sonra ikimizde hazır olunca tüp bebekle anne baba olduk.
Siz de olursunuz umarım.

İşallah canım karar verdik işte bir an önce başlayacağız umarım her şey güzel olur

Ha canim konuyami gelim her anne baba oglunun muruvetini gormek ister... cagdaslik degil bu adap budur aslinda...sikintinin kimde oldugunun onemi yok sen yada esin farketmez siZ artik bir kisisiniz butunsunuZ,.. bizim orda misal karadenizde kiZ kaynanasina soyleyemez hamileligini falan oglan soyler annesine kapis canim

Söylemiş bitmiş artık

Ama tüp bebek o kadar sıkıntılı değil

Evde iş yapmazsanız eşimiz yapar kontrole eşiniz gelemezse siz gidersiniz vs vs

Çok kurmayın kafayı takmayın başka şeylerle meşgul olun

Sağlıkla kucağınıza alın

Eşimin de bi oğlu var annesinde bide onlar torunları değil sonuçta annesi zaten göstermiyor çocuğu hiçbirine Almanya'da
Ben bu msja takıldım ne demek istiyorsunuz?sırf uzakta diye torunları olmaktan çıktı mı?

Ben has karadenizliyim canım bilirim adetlerimi ama eşim karadenizli değil aynı zamanda hamilelik değil tedavi yapacağımız kararını söyledi

Ben bu msja takıldım ne demek istiyorsunuz?sırf uzakta diye torunları olmaktan çıktı mı?
Torunları değil derken ilk evliliğimden olan çocuklarımı kastettim canım

Eşim her anımda yanımda olmak istiyor zaten normalde de evhamlıdır çok geçen sene bademcik ameliyatı oldum ağlaya ağlaya hoşaf oldu hastanede iğne vurulmaya bile gitsem yalnız bırakmamaya çalışıyor Allah razı olsun onu çok seviyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…