Eşimin soğuk davranması

Bende 7ay önce doğum yaptım. iki sezeryan, 4 hamilelik geçirdim . 24 kilo aldım hamileliklerimde. Azmettim hamurisi ekmek yemedim spor yaptım internette spor yaptıran programlar var korse taktım sürekli. Bol bol su iç. Soda şekersiz çay vs sütünde olur . Önce Kendin için kendine bak .. insanın güveni oluyor, morali oluyor . Bırakma kendini sakın. Bebisinizle beraber nice keyifli günlerin olsun,

158 boya 75 kilo cok fazla canim ya. 20 kg falan vermeniz lazim. 9 ay olmus artik bir sekilde kilo vermeniz lazim. Sizi rencide edici konusmuyorsa, sadece icimden gelmiyor dediyse, gercekten icinden gelmiyordur. Birseyler eskisi gibi olsun istiyorsaniz once kilonuzu verin.

158 boya 75 kilo cok fazla canim ya. 20 kg falan vermeniz lazim. 9 ay olmus artik bir sekilde kilo vermeniz lazim. Sizi rencide edici konusmuyorsa, sadece icimden gelmiyor dediyse, gercekten icinden gelmiyordur. Birseyler eskisi gibi olsun istiyorsaniz once kilonuzu verin.
Rencide ettiği zamanlarda oldu

Hanımlar siz önce şu kilo meselesini kafanızda bitirin. Nedir bu adamların kilo ile derdi? Popüler kültürün getirdiği saçma sapan ölçüler. Arkadaşlar hiçbiriniz eşinize kilonuz hakkında konuşma fırsatı vermeyin. Kilo nedir ya hastalıkta sağlıkta diye söz verip sonra böyle küçük şeylere takılmak nedir. Beden sizin hayat sizin. Onlar için değil kendi mutluluğunuz içşn verin kilo. 75 çok fazla bir kilo değil. Karşınızdaki adam olsa canım istemiyor lafını böylece kolay söyleyemezdi.

Doğum yapalı 9 ay oldu eşimle aramızda aşırı soğukluk var.doğru düzgün bi muhabbetimiz bile yok.evde olduğu zamanlarda tv.telefon atasında mekik dokuyor.daha önce böyle değildik.benimle ilgileniyordu.şimdi yüzüme bile bakmıyor.doğumdan sonra kilolarımıda veremedim kendimi çok bakımsız hissediyorum
Vallahi billahi kilolu hanımlara çok özeniyorum kıskandığım zaman bile oluyor bende aşırı zayıflıktan bıkanlardanım,peki çocugunuza ilgisi nasıl?

Doğum yapalı 9 ay oldu eşimle aramızda aşırı soğukluk var.doğru düzgün bi muhabbetimiz bile yok.evde olduğu zamanlarda tv.telefon atasında mekik dokuyor.daha önce böyle değildik.benimle ilgileniyordu.şimdi yüzüme bile bakmıyor.doğumdan sonra kilolarımıda veremedim kendimi çok bakımsız hissediyorum

Bu konuyu eşinle konuştun mu?
Kilolarını bence şuan o kadar takmamalısın o çocuğu tek başına yapmadın sonuçta. Doğururken iyi, kiloyu sen aldın bakımsız sen mi oldun şimdi? Verirsin işte zamanla

İnşallah kendisi 10-20 kilo alır da size laf atmak neymiş görür. Şu insanların kınadığı ne varsa başına gelsin istiyorum Allahım :KK12:

Kiloluyum çokta mutluyum bir gün mutsuz olursam veririm ama eşim istediği için değil kendim için
Leyla ve mecnunu bilirsiniz mecnuna bu mu Leyla diyip dudak Bükenlere ah birde benim gözümle bakaydın demiş güzel bakan güzel görür
Ona siz değilde...babalık ağır gelmiş her yiğidin harcı değildir babalık
Mutlu ol ama kendin için ilgi duymayanla sende ilgilenme:halay::halay::halay:

Ya bir kere cocuk yapmak kilo almak ya da verememek icin bir sebep degil.
Bir kere zaten hamileligin sagligi icin de almamaniz gerekiyor ki hamilelik kilo aldiran bir sey degil. O yuzden bunun bahane olarak görülmesi bence sacma.
Hadi aldiniz diyelim, ustunden 9 ay geçmiş coktan eski halinize donebilirdiniz.
Bunlari kocaniz icin demiyorum yanlis anlamayin, siz de kendinizi kotu hissediyormussunuz o yuzden diyorum. Insan sirf fazla yediği icin sagliksiz olmamali bence. Vücudunuza ihanet ediyorsunuz.
Bunun disinda bakimsizsaniz eger ve esiniz cocuk konusunda size yardımcı oluyorsa sogumasi olabilir bir sey bence. Herkesin guzellik ve bakim algisi farkli. Bazisi kilolu insani cekici bulamiyor. Ama hem cocuga bakmiyorsa hem de sen bakimsizsin diyorsa agzina sabo terligiyle vurun bence.

Suan aklima Hulya avsarin bi dizisi vardi ya o geldi hirslan sekerim yavrunu koy arabasina her gun bol bol yuru kendine guzel kiyafetler al saclarini boyat hamur isi yememeye gayret et sekeri kes 5.6 ay icinde kendine gelirsin hirslanirsan ekstra bide bakimli ol sonra gor bak nasil dolasacak pesinden ama surundur biraz

Kendim evde bişeyler yapmaya çalışıyorum ama bitürlü olmuyor.gerçekten moralim çok bozuk aynı evde iki yabancı gibiyiz
Evle olmaz o..
Alin bebeginizi yaniniza çıkın yürüyüşe hergun en az 6bin adım ..Üzerine de KK'nin diyet grubuna katılın....

Tamam sağlık için kilonu ver o ayrıda yarın Allah korusun düşse bir daha kalkma imkanı olmazsa kilo üstüne kilo alsa
Boşayacak o zaman evlilik böyle bir kurum değil hastalıkta sağlıkta birde kilolu diye konuşmayan adam adam mıdır o da ayrı başlık
Bahane bunlar ya En Büyük KK:kusmuk:

Ben hep diyorum kilonuza kim laf ediyorsa onu da yiyin diye !
Kilo senin vücut senin kimene yahu!
Çocuk doğurmak kolay mı öyle, dile kolay ..

Kendinizi Sevin , sizin destekciniz kendinizdir.
Günlük rutin bakiminizi yapın, maskeler,ojeler kıyafet değişikliği,kitap okumak ..
Size iyi gelecektir moraliniz düzgün olduğu zaman kilonuzu da verirsiniz zaten .

Üzülmeyin lütfen :(

Ne yazık ki erkeklerin geneli kiloya takık oluyo.. eşim de bana derdi doğumdan sonra sende kilo kalır diye.. yani sevmiycen mi beni derdim.. saçmalama şişman da olsan severim ben seni derdi. Tabi ben doğurdum kilo kalmadı bende 2 hafta sonra doğurmamış gibiydim. Ve eşim kilo kalcak diye korkuyodum ama hiç öyle olmadı demişti. Tabi ben çok kızdım söylendim.

Öküzlük genlerinde var buların. Ne derlerse desinler dış görünüşe takık oluyolar.. tabi siz eşiniz için değil kendiniz için sağlığınız için kilo verin. Bakım yapın.. emziriyo musunuz bilmiyorum ama bi diyetisyene gidin ona göre bi liste hazırlar size. Kendi başınıza diyet falan yapmayın sütünüz kesilmesin bi de..

Üzmeyin kendinizi. İyi olup siz ona yüz vermeyin.. eziklenmeyin ezin..

Son düzenleme:
cnm acilen kilolarını ver güzel bi diyete başla kendine gel
kocanı yeniden aşık et
uzaklaşırsa gözü dışarı kayar allah muhafaza erkek milleti
kadın son derece kutsaldır boşuna denmemiş cennet anaların ayakları altında diye
maşallah kadınımız her işe yeter evinede yeter kocasınada çocuğunada ama mutlu yuva için kocanın gözünü dışarı kaydırma

Back
X