Maalesefki buDünyaya yeni bir can getirmişsiniz,karşılığı bu olmamalı!!!
Fazla kilolarınızdan kurtulmaya çalışın.
Bakımınızı ihmal etmeyin.
Ama bunu eşiniz için değil kendiniz için yapın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesefki buDünyaya yeni bir can getirmişsiniz,karşılığı bu olmamalı!!!
Fazla kilolarınızdan kurtulmaya çalışın.
Bakımınızı ihmal etmeyin.
Ama bunu eşiniz için değil kendiniz için yapın.
Bende 7ay önce doğum yaptım. iki sezeryan, 4 hamilelik geçirdim . 24 kilo aldım hamileliklerimde. Azmettim hamurisi ekmek yemedim spor yaptım internette spor yaptıran programlar var korse taktım sürekli. Bol bol su iç. Soda şekersiz çay vs sütünde olur . Önce Kendin için kendine bak .. insanın güveni oluyor, morali oluyor . Bırakma kendini sakın. Bebisinizle beraber nice keyifli günlerin olsun,9 ay sezeryan
Rencide ettiği zamanlarda oldu158 boya 75 kilo cok fazla canim ya. 20 kg falan vermeniz lazim. 9 ay olmus artik bir sekilde kilo vermeniz lazim. Sizi rencide edici konusmuyorsa, sadece icimden gelmiyor dediyse, gercekten icinden gelmiyordur. Birseyler eskisi gibi olsun istiyorsaniz once kilonuzu verin.
ekmek makarna yada pilav bitanesi sofrada oLmazsa doymuyorum onun dışında abur cubur yemiyorum
Vallahi billahi kilolu hanımlara çok özeniyorum kıskandığım zaman bile oluyor bende aşırı zayıflıktan bıkanlardanım,peki çocugunuza ilgisi nasıl?Doğum yapalı 9 ay oldu eşimle aramızda aşırı soğukluk var.doğru düzgün bi muhabbetimiz bile yok.evde olduğu zamanlarda tv.telefon atasında mekik dokuyor.daha önce böyle değildik.benimle ilgileniyordu.şimdi yüzüme bile bakmıyor.doğumdan sonra kilolarımıda veremedim kendimi çok bakımsız hissediyorum
Doğum yapalı 9 ay oldu eşimle aramızda aşırı soğukluk var.doğru düzgün bi muhabbetimiz bile yok.evde olduğu zamanlarda tv.telefon atasında mekik dokuyor.daha önce böyle değildik.benimle ilgileniyordu.şimdi yüzüme bile bakmıyor.doğumdan sonra kilolarımıda veremedim kendimi çok bakımsız hissediyorum
Evle olmaz o..Kendim evde bişeyler yapmaya çalışıyorum ama bitürlü olmuyor.gerçekten moralim çok bozuk aynı evde iki yabancı gibiyiz
Emziriyor musun ?Konuştum içimden gelmiyor diyor.ayrıca kilolarımı çok sorun yaptığını söyledi.
Evet emziriyorumEmziriyor musun ?