Eşimin sömürgen ailesi..

E

Eşimde çok üzülüyor ama benim ailem hep arkamdayken kendi ailesinin böyle olmasını hazmedemiyor bazen dolup dolup herşeyi koparıp atcam yüzlerine bakmayacağım diyor ben yönlendirmek istemiyorum kendi seçimi çünkü koskoca adam kör değil görüyor
yapıp rahatlasın o zaman çünkü bu tür içine atmalar size dönecektir çünkü aynı evin içinde olan sizsiniz
ailesi sizin kadar yakın değil artık :kahve:

Sakın ailenden para alma, sakın sakın! Ne yaparsa yapsın, eşine de güvenemedim madem aile durumun bu, evlenmeseydin. Sana kendisini acındırmasın, altınları alıp gizli gizli iş çeviren kendisi ama bu kadar laf bi işe yaramayacak bu hikayenin sonu belli.

Sakın ailenden para alma, sakın sakın! Ne yaparsa yapsın, eşine de güvenemedim madem aile durumun bu, evlenmeseydin. Sana kendisini acındırmasın, altınları alıp gizli gizli iş çeviren kendisi ama bu kadar laf bi işe yaramayacak bu hikayenin sonu belli.

Eşimin haberi yoktu bayanlar burada ki ilk masum benim ikincisi kocam. Bilmiyorduk bize yalan söylenildiğini. Bu kadar paranın içinde 30 milyarlık altina mi minnet edilir diye düşündük.

Varlik icinde yokluk olmus.
Esinizin ailesi bir tuhaf.
Siz esinizle konusun bundan sonra onlardan ne mal mulk para isterim ne de biz onlarin en ufak biseyine karisalim buraya kadar de. Resti çekme zamani gelmis.
Altinlarini almalari falan ne kadar ayip ac gozlu gibiler.
Aileni karistirma senin ailen neden ödüyor kp kv nin sebep oldugu seyleri.
Olay esinde bitiyor, giden gitmiş ama mesafe koy. Eşinede rest çek yoksa senin ailenide sömürecekler

Tencere - kapak olmussunuz.
Bana şu varlıklı aileden geldimler oldum olası gorgusuzluk gibi gelir malesef....
Hangimiz açlıktan ölüyoruz ki ?
Neyse konuya yorum yapmiycam :63:

Varlik icinde yokluk olmus.
Esinizin ailesi bir tuhaf.
Siz esinizle konusun bundan sonra onlardan ne mal mulk para isterim ne de biz onlarin en ufak biseyine karisalim buraya kadar de. Resti çekme zamani gelmis.
Altinlarini almalari falan ne kadar ayip ac gozlu gibiler.
Aileni karistirma senin ailen neden ödüyor kp kv nin sebep oldugu seyleri.
Olay esinde bitiyor, giden gitmiş ama mesafe koy. Eşinede rest çek yoksa senin ailenide sömürecekler

Zaten benimde mantığım bu ben sadece bu ay da geçsin eşim bi başına olduğunu iyice görsün anlasın diye bekliyorum sonra bunları yapacağım ama benim mevzuum bu değil eşime destek olamıyorum sorun bu.

Bence ilk işiniz keseyi ayırmak olsun sonrasındada ailesine zırnık koklatmasın. Kardeşinin oturduğu ev eşinin üstüneyse satın borçlarınızı kapatın ailesinin evinden de çıkın kiraya. gerekirse sizde çalışırsınız kafanız rahat olur en azından

Eşime destek olmak istiyorum onlara değil onu bu hengamenin içinde bırakırsam ne diye evlendim ki evlilik bumudur ?

Eşiniz sizin altınlarınız alınırken müdahele etti mi..
Geri alınması konusunda??
Ya rezidansı satılırken sizin fikriniz aldı mı?
Elbette ki eşler destek olmalı ama sonuçta işin zararı size de dokunuyor..

Eşimin haberi yoktu bayanlar burada ki ilk masum benim ikincisi kocam. Bilmiyorduk bize yalan söylenildiğini. Bu kadar paranın içinde 30 milyarlık altina mi minnet edilir diye düşündük.
Eşin seni neden tercih etti? Varlıklı ailenin namuslu kızı diye, bu ikisinden biri eksik olsa sana nasıl davranırdı? İşte eşinde varlık kısmı eksik, namus kısmı eğer ki gerçekten o da borcu bilmiyorsa yorumsuz ama ya biliyorsa. Sen dış dünyayı bilmeyen bir kızsın, buradaki kadınların çoğu on yıllık evlilik, iş hayatı ve iki çocuk arasında hayat yaşamış, sen ailenin huzurlu ortamından çıkıp bu evliliği yaptın, burdaki tecrübelere güven, sonunda üzülme. Borç seni bağ-la-maz sen yiyip içmedin,gezmedin. Ticaret yapıyorlar tamam ama kp ine ticaret yapıyorlar, kocan artık alışverişini başka ortakla yapsın ya da işini küçültsün apartman-arsa alışveriş tarzı mütayitlik yapsın, daire satışı bitene kadar da yeni işe girmesin. Sen hayatına bak, evlenir evlenmez bu işlere seni sokmuş, o zaman muhasebecisiyle evlenseydi ama onu beğenmez çünkü ana babası varlıklı değil. Aç gözünü bacım, saf olma ne yapan yapsın, evini satsın kardeşi de nerde kalırsa kalır.

Evet hepiniz çok haklısınız bunların hepsi doğru. Ama gözümün önünde tükenen bir adamada ardımı dönemem. İyi niyetliydik sömürüldük. Yorumlarınız için teşekkür ederim bu kadarı bana yeterli.

Eşin seni neden tercih etti? Varlıklı ailenin namuslu kızı diye, bu ikisinden biri eksik olsa sana nasıl davranırdı? İşte eşinde varlık kısmı eksik, namus kısmı eğer ki gerçekten o da borcu bilmiyorsa yorumsuz ama ya biliyorsa. Sen dış dünyayı bilmeyen bir kızsın, buradaki kadınların çoğu on yıllık evlilik, iş hayatı ve iki çocuk arasında hayat yaşamış, sen ailenin huzurlu ortamından çıkıp bu evliliği yaptın, burdaki tecrübelere güven, sonunda üzülme. Borç seni bağ-la-maz sen yiyip içmedin,gezmedin. Ticaret yapıyorlar tamam ama kp ine ticaret yapıyorlar, kocan artık alışverişini başka ortakla yapsın ya da işini küçültsün apartman-arsa alışveriş tarzı mütayitlik yapsın, daire satışı bitene kadar da yeni işe girmesin. Sen hayatına bak, evlenir evlenmez bu işlere seni sokmuş, o zaman muhasebecisiyle evlenseydi ama onu beğenmez çünkü ana babası varlıklı değil. Aç gözünü bacım, saf olma ne yapan yapsın, evini satsın kardeşi de nerde kalırsa kalır.

Sizin yorumunuz daha sıcak daha doğru geldi bana. Ne önerirsiniz peki ?

Back
X