- 19 Şubat 2007
- 8.459
- 9.530
- 723
- Konu Sahibi Soydanayse
-
yapıp rahatlasın o zaman çünkü bu tür içine atmalar size dönecektir çünkü aynı evin içinde olan sizsinizE
Eşimde çok üzülüyor ama benim ailem hep arkamdayken kendi ailesinin böyle olmasını hazmedemiyor bazen dolup dolup herşeyi koparıp atcam yüzlerine bakmayacağım diyor ben yönlendirmek istemiyorum kendi seçimi çünkü koskoca adam kör değil görüyor
Eşimin borç olarak verdi ihtiyacı vardi ticaret böyledir iki gun sonrada sen istersin o sana verir bilmiyordu. Bu kadat kırıcı olunmaz.Evlilik karısının bileRziklerini alıp elalemin heriflerine vermektir.. Yazık be.
Sakın ailenden para alma, sakın sakın! Ne yaparsa yapsın, eşine de güvenemedim madem aile durumun bu, evlenmeseydin. Sana kendisini acındırmasın, altınları alıp gizli gizli iş çeviren kendisi ama bu kadar laf bi işe yaramayacak bu hikayenin sonu belli.
Varlik icinde yokluk olmus.
Esinizin ailesi bir tuhaf.
Siz esinizle konusun bundan sonra onlardan ne mal mulk para isterim ne de biz onlarin en ufak biseyine karisalim buraya kadar de. Resti çekme zamani gelmis.
Altinlarini almalari falan ne kadar ayip ac gozlu gibiler.
Aileni karistirma senin ailen neden ödüyor kp kv nin sebep oldugu seyleri.
Olay esinde bitiyor, giden gitmiş ama mesafe koy. Eşinede rest çek yoksa senin ailenide sömürecekler
Eşime destek olmak istiyorum onlara değil onu bu hengamenin içinde bırakırsam ne diye evlendim ki evlilik bumudur ?
Ticarete seni neden karıştırıyor siz ya da sizin ziynetleriniz ticaret aracı mı? Halen de eşime nasıl destek olurum diye soruyorsunuz.Eşimin borç olarak verdi ihtiyacı vardi ticaret böyledir iki gun sonrada sen istersin o sana verir bilmiyordu. Bu kadat kırıcı olunmaz.
Eşin seni neden tercih etti? Varlıklı ailenin namuslu kızı diye, bu ikisinden biri eksik olsa sana nasıl davranırdı? İşte eşinde varlık kısmı eksik, namus kısmı eğer ki gerçekten o da borcu bilmiyorsa yorumsuz ama ya biliyorsa. Sen dış dünyayı bilmeyen bir kızsın, buradaki kadınların çoğu on yıllık evlilik, iş hayatı ve iki çocuk arasında hayat yaşamış, sen ailenin huzurlu ortamından çıkıp bu evliliği yaptın, burdaki tecrübelere güven, sonunda üzülme. Borç seni bağ-la-maz sen yiyip içmedin,gezmedin. Ticaret yapıyorlar tamam ama kp ine ticaret yapıyorlar, kocan artık alışverişini başka ortakla yapsın ya da işini küçültsün apartman-arsa alışveriş tarzı mütayitlik yapsın, daire satışı bitene kadar da yeni işe girmesin. Sen hayatına bak, evlenir evlenmez bu işlere seni sokmuş, o zaman muhasebecisiyle evlenseydi ama onu beğenmez çünkü ana babası varlıklı değil. Aç gözünü bacım, saf olma ne yapan yapsın, evini satsın kardeşi de nerde kalırsa kalır.Eşimin haberi yoktu bayanlar burada ki ilk masum benim ikincisi kocam. Bilmiyorduk bize yalan söylenildiğini. Bu kadar paranın içinde 30 milyarlık altina mi minnet edilir diye düşündük.
Eşin seni neden tercih etti? Varlıklı ailenin namuslu kızı diye, bu ikisinden biri eksik olsa sana nasıl davranırdı? İşte eşinde varlık kısmı eksik, namus kısmı eğer ki gerçekten o da borcu bilmiyorsa yorumsuz ama ya biliyorsa. Sen dış dünyayı bilmeyen bir kızsın, buradaki kadınların çoğu on yıllık evlilik, iş hayatı ve iki çocuk arasında hayat yaşamış, sen ailenin huzurlu ortamından çıkıp bu evliliği yaptın, burdaki tecrübelere güven, sonunda üzülme. Borç seni bağ-la-maz sen yiyip içmedin,gezmedin. Ticaret yapıyorlar tamam ama kp ine ticaret yapıyorlar, kocan artık alışverişini başka ortakla yapsın ya da işini küçültsün apartman-arsa alışveriş tarzı mütayitlik yapsın, daire satışı bitene kadar da yeni işe girmesin. Sen hayatına bak, evlenir evlenmez bu işlere seni sokmuş, o zaman muhasebecisiyle evlenseydi ama onu beğenmez çünkü ana babası varlıklı değil. Aç gözünü bacım, saf olma ne yapan yapsın, evini satsın kardeşi de nerde kalırsa kalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?