Eşimin sömürgen ailesi..

Soydanayse

her nasip vaktine esirdir '
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2017
969
1.156
33
Konu diğer konuda daha anlaşılır şekilde yazılmıştır

Son düzenleme:
Çektini alıp çıksa eşin arayıp ceketi ister yüzsüzler.. eşinin hayır demeyi öğrenmesi lazım

kp derin ortağına siz niye borç altınları verdiniz?
üstelik kp varlıklı sözde.
hatayı burda yapmışsınız.
bana ne didimin didisinin borcundan.
yazınızı düzenleyip paragraf nokta virgül felan koyun.

Ailenizi sakın ama sakın karıştırmayın.
Bir kere verdiler mi hep beklerler.
Nasıl olsa sizin aileniz ödüyor diye daha çok yüklenirler eşinize.
Bırakın eşiniz bu borcu nasıl ödeyecekse ödesin. Bence kardeşinin oturduğu evi satsın.
Sonra kendi işine baksın. Kiranızı da kendşni ödeyin böylece biraz öyle biraz böyle değil tamamen keseleri ayırmış olursunuz...

Biz borca gittiğini bilmiyorduk aramız açıldı zaten bayramda öğrendik borca gittiğini

iyi ama sen bu kadar üzülüyorsun neden eşinin zerre umurunda değil bu kadar olay,
dur demesi için illa donunuza kadar kaybetmeniz filan mı lazım acaba kaldı ki sakın ola ailenden
para filan alma

E
iyi ama sen bu kadar üzülüyorsun neden eşinin zerre umurunda değil bu kadar olay,
dur demesi için illa donunuza kadar kaybetmeniz filan mı lazım acaba kaldı ki sakın ola ailenden
para filan alma

Eşimde çok üzülüyor ama benim ailem hep arkamdayken kendi ailesinin böyle olmasını hazmedemiyor bazen dolup dolup herşeyi koparıp atcam yüzlerine bakmayacağım diyor ben yönlendirmek istemiyorum kendi seçimi çünkü koskoca adam kör değil görüyor

Canım sen sakın kendi ailenden destek olmalarını bekleme derim.Sonu gelmez ve ailene de iyi demezler eminol.Tabiiki ailendir ggonullerinden koparsa biraz destek olabilirler ama biraz..Unutma hepsini değil.sakin sorumluluğu üzerine alma çünkü bu bununla kalmaz.

Büyük başın büyük derdi olurmus. Eşin tamamen ayrilsin ailesinden bence
Bir işe girip kendi yaginizla kavrulsaniz daha mutlu olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…