Eşimin son zamanlarda oluşan cinsel isteği

derdimyuregimde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2014
7
0
36
35
Ankara
Arkadaşlar merhaba, benim gibi düşünen vardır belki. Biz eşimle 2 yıldır evliyiz cinsel hayatımız öyle hani haftada bir gibi olur. Son zamanlarda esim cinselliğe iyice düştü neredeyse her gün istiyor özellikle son bir haftadır neden bilmiyorum. Avm de çalışıyor esim geçen yanına gittim ne biliyim alış veride gelenler böyle biraz açık giyiniyorlar şimdi yaz bir de ben de diyorum onları görüp etkileniyor mu bunları düşününce de soğuyorum iyice ondan mi acaba bilmiyorum siz ne düşunuyorsunuz

Yeni evliymişsiniz, cocuk da yoksa haftada 1 az gibi. Ama tabi her ciftin seks sıklığı ayni olmayabilir. Hergün yapmak da anormal değil. Sizin de rahatlamanizi sağlıyorsa keyfini cikarin, hiç takılmayın bence.

Bence normal daha yeni evli sayılırsınız. Belki stres işyükü vs etkenlerle önceden daha azken şimdi daha fazladır isteği.
Bu tip soru işaretleriyle kendinizi yıpratmayın.

Kendine dert arıyorsun heralde?
2 yıllık evlisin muhtemelen yaşlar da çok büyük değil. Her gün olmasında anormal bir durum yok.
Bir haftadır böyleyse çok da genelleme yapmalık birşey göremedim. Bir sürü sebebi olabilir. Ama sonuç itibariyle böyle bir ihtiyaç hissettiğinde başkasına gitmek veya kendi kendine birşeyleri halletmek yerine senin yanına geliyor. Mutlu ol ve tadını çıkar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…