Kızlar sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum ben eşimle 4 sene önce evlendim eşim şuan 37 yaşında ve önceden hiç çalışmamış biriymiş tabi ben bunu sonradan öğrendim evlenmeden önce evlenir evlenmez işe gireceğim demişti bana bende karakteri iyi olduğu için sorun etmedim ve evlendik ailemde evlenince çalışır merak etme demişti ama bu kadar sorumsuz biri olduğunu bilmiyordum ama gel görki 4 sene oldu hala iş bakmaya bile gitmedi ilk seneler ses etmedim sonra ise iş konularını açtığımda bana sinirlenip bağırıp çağırıyordu üstüme yürüyordu sen beni evde istemiyorsun evden göndermeye çalışıyorsun demeye başlamıştı ve sürekli kavga ediyorduk öğlen 3,4 e kadar uyuyordu gecede sabaha kadar bilgisayarda oyun oynuyordu temizlik dahi yapamıyordum ses olunca kızıyordu bende bunlara dayanamayıp bir kaç kere evi terkedip geri döndüm hemde ailem eşime geri dönmem için zorlamıştı belki çalışmayı düşünür diye evden gitmiştim sonra geri döndüm ama aynı şeyler devam etti hala çalışmak istemiyor şimdide evi terkettiğimi ve annesinin hastalığını bahane ediyor sen evi terkedip geri geldin ne çalışacağım Banane diyor hemde annesi bastonla yürüdüğü için bacakları ağrıdığı için benim annem hasta onun yanında durmam lazım çalışamam diyor şuan annesinin emekli maaşı ile geçiniyoruz annesi köyde yaşıyor ama artık annesinin maaşı fazla yetmediği için annesiyle birlikte şehirdeki evi satmaya karar verdiler onu satıp annemle köyde yaşarız bankaya atıp faiziyle geçiniriz diyorlar. banada sen bu kararı kabul edersen edersin ben buyum beni yıllarca çalısmaya zorladın baskı yaptın artık hiç çalışmam evi satıp faizini yiyecem diyor anneside bunu onaylıyor oğluna hiçbir şey demiyor küçükken babasız büyüdüğü için böyle biri oldu diyip duruyor ama ben tabiikide bunu kabul etmiyorum her şeyde hazır paraya alışmış biriyle olacağını düşünmediğim için boşanma kararı aldım sizce doğru bir karar vermiş miyim sizlerede danışmak istedim