- 26 Mayıs 2016
- 1.617
- 2.378
- 83
- Konu Sahibi lachicaguapa
-
Geçmişte de bu ve benzer sorunlar yaşamış ama biz evlendiğimizde 3yıldır aynı yerde çalışıyordu, bilemiyorum, çok zor bir durum.Aynı benim eşimde böyle iki yılda dört iş değiştirdi halada rayına oturtmuş değil çok iyi anlıyorum sizi. Bizimki ufaktan dersini aldı bi daha iş miş değiştirmem bıktım iyice diyor. Inşallah doğrudur diyip inanmak istiyorum bende.
Şu son işinden de ayrılacağını söyleyene kadar hep sorun iş yerlerinde dedim ama şimdi gerçeği gördüm bu daha da üzüyor beni.Sıkıntı tamamen eşinizde kendine hastane açsın o .
Her yerin sıkıntısı var yani ne bu hep şikayet .
Zor bir durum sizin için .
Geçmişte de bu ve benzer sorunlar yaşamış ama biz evlendiğimizde 3yıldır aynı yerde çalışıyordu, bilemiyorum, çok zor bir durum.
Maddi anlamda iyi bir kazancım var, kirada bir evi geçindirebilirim orta bir standart dahilinde tabi ama annem yıkar ortalığı, ilk işten çıktığında herkesten gizledim mahcup olmasın diye yoksa ailem sorun ederdi.Tek başınıza evi gecindirecek maddi ve bundan gocunmayacak manevi gucunuz varsa istediginiz sehre yerlesip sonra cocuk dusunun.
esiniz duzelmez.
Farklı şehirlerde olduğumuz için haftasonu görüşüyoruz. Böyle olunca da bir haftasonu ne kadar ne konuşayım, eve de iş getiriyorum, kavgayla zamanım gitmesin dedim ama haklısın, bu haftasonu biraz sert konuşmam lazım.Zor gerçekten çok iyi anlıyorum sizi.. biraz ağırlığınızı koyun bi sirkelensin artık sorumluluğunu bilsin ben dilimde tüy bitene kadar anca kabullendirebildim şimdi artık oda bi anormal olduğunun farkında.
Farklı şehirlerde olduğumuz için haftasonu görüşüyoruz. Böyle olunca da bir haftasonu ne kadar ne konuşayım, eve de iş getiriyorum, kavgayla zamanım gitmesin dedim ama haklısın, bu haftasonu biraz sert konuşmam lazım.
Çocuğu iki yıl sonrası için düşünüyorum ama bu durumda o süreçte de ben anlaşamadım demesinden korkuyorum çünkü izin kullanacağım mecburen, geçimi düşünecek durumda olamayacağım.Aman cocuk yapmayin da
Biraz izleyin
İnan beni ikna etmesi o kadar kolay oldu ki, annen ve halan da burda dedi, maddi olarak iyi olacak vb. Çalıştığım yer ile anlaşamıyorum da diyince hadi dedim suçlusu ben olmayayım zaten çok sakin bir insanım, kıskançlık, dır dır hiç yapmadım dedim ekmeğini kazansın tek.Çok sabırlısın gerçekten ben olsam ayrı şehirlerde olmayı asla kabul etmezdim mesela geçici bi süre olsada.. hep bize güvendiklerinden bu rahatlıkları emin ol. Sen ağırlığını koymazsan daha çok iş değiştirir farkında değil çünkü naptığının bizimkinden biliyorum..
İnan beni ikna etmesi o kadar kolay oldu ki, annen ve halan da burda dedi, maddi olarak iyi olacak vb. Çalıştığım yer ile anlaşamıyorum da diyince hadi dedim suçlusu ben olmayayım zaten çok sakin bir insanım, kıskançlık, dır dır hiç yapmadım dedim ekmeğini kazansın tek.
Çocuk istemiyor zaten yalvarsa çocuk düşünemem bu şartlarda ama tabi klasik bir Türk kadını gibi mutlaka çocuk sahibi olmak istiyorum.Gördüğün gibi sonu gelmiyor maşallah seni nasıl ikna ediceğinide öğrenmişçocuk konusunda ne diyor peki bu gidişle? Ağırlığını koyman lazım düzenimiz oturmadan çocuk istemiyorum demen lazım eminim onun bile farkında değildir olur gider gözüyle bakıyolar hep çünkü
Çocuk istemiyor zaten yalvarsa çocuk düşünemem bu şartlarda ama tabi klasik bir Türk kadını gibi mutlaka çocuk sahibi olmak istiyorum.
Annem bunları bilse boşan gel der, o tarz bir kadın, bu yüzden ona anlatamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?