slm kızlar nasıl başlayacağımı bilemiyorum biz 4senelik evliyiz eşim ilk başlarda çok iyiydi hep bana yardımcı olurdu daha sonra oğlumuz oldu ve biz neredeyse hergün tartışmya başladık askere gitti eşim daha yeni geldi 2ay oldu geleli ama hala birbirimizi yiyoruz 10dk sonra gelip özür diliyo bişey yokmuş gibi bu akşam oğlum ateşlendi ben onun ateşini düşürecem diye çalışıyorum eşim kardeşini çağırdı plasteyşın oynadı oğlumda biraz uyudu 1saat sonra uyandı ateşten yanıyo eşim hala oyun derdinde gelip bakmıyo aşağı kattan kayınvalidem duymuş ağlamasını yukarı geldi eşime kızdı çocuk ağlıyo yanıyo sen hala oyun derdindemisin diye oyunu kapattı kayınvalidem gitti bu seferde yine bize hiç bakmadan pc başına geçti hergün 2liralık iddaa oynuyo delirdim artık napıcağmı nasıl davranacağımı bilmiyorum bu saat oldu ben hala oğlumun ateşi yükselirde duymam diye uyuyamıyorum karşıma alıp konuşmayı çok denedim ama olmuyo ya bağırıp yatıyo yada pc başına geçiyo beni dinlemeden bi akıl verin kızlar napayım ben
geçmiş olsun, bizim kızında ateşi var bende uyuyamadım,vicdan azabı çektirmeyi dene herzaman işe yarar...
sen oyun oynuyorsun şimdi ben geceli gündüzlü oğlumuza bakıyorum ya uyuya kalırsam ya birşey olursa vicdan azabı çekmezmisin diye ama ne söylersen söyle tatlı tatlı söyle oyununa bilgisayarınıda oynması gerektiğini böyle kafa dağıttığını anladığını ancak seninde zorlandığını seninde dinlenmeye ihtiyacın olduğunu söyle, göster ona öffle biryerin ağrıyormuş gibi davran ki böyle giderse en iyi ihtimal depresyondan migren başlangıcı olursun haberin ola.
iddia konusuna gelince durumu iyi olan ne bileyim bir ev araba falan arkadaşınız yok mu onunda sevdiği onlar için nekdar sevindiğini belirt ay keşke bizde alsak yapsakk de tatlılıkla ve köşeye bir miktar para koy. o hergün iki lira koyuyorsa sende bul buluştur hergün iki lira kenara koy... allah korusun dünyanın bin türlü hali var.
uzun lafın kısası evlilik biraz satranç gibi sen yönlendirmezsen, olduğu yerde sayar sende mutsuz olursun, tatlı tatlı uğraş bir süre direkt oynamanı istemiyorumda napıyorsunda sorumlulukların varda diye olmaz ama...
sen birtanesin kendimize bakmamız lazım çocuğumuza bi gelecek hazırlamamız lazım deyip başka yönlere kanalize et, akşam gezmeleri yarat çocuğun gelişimi için yararlı de sonra akşam eve dönünce oynarsın de kafası dağılsın oyundan yeterki size zaman ayırsın... hafta sonu piknikler yarat,ve unutma unutturma biz ne verirsek çocuklarımıza yarın bigün o çıkacak karşımıza güçlü dur
iyi sabahlar...
hiçç kendini yiyip bitirme benim eşimi anlatıyorsun sandım okurken üstelik biz evleneli 4 ay oldu çok ağladım kavagalar ettik boşanalım dedik ama o hep oyun oynadı halada öyle ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin düzelmeyecek onu böyle kabul et ufaklık için geçmiş olsun
ALLAH acil şifa versin oğluna evli değilim ama okuyunca üzüldüm sorumsuz insanla uğraşmak gerçekten çok zor ALLAH sabır versin bu yüzden evlenmekten korkuyorum kimlerle karşılacağız kim bilir. tekrardan geçmiş olsun
slm kızlar nasıl başlayacağımı bilemiyorum biz 4senelik evliyiz eşim ilk başlarda çok iyiydi hep bana yardımcı olurdu daha sonra oğlumuz oldu ve biz neredeyse hergün tartışmya başladık askere gitti eşim daha yeni geldi 2ay oldu geleli ama hala birbirimizi yiyoruz 10dk sonra gelip özür diliyo bişey yokmuş gibi bu akşam oğlum ateşlendi ben onun ateşini düşürecem diye çalışıyorum eşim kardeşini çağırdı plasteyşın oynadı oğlumda biraz uyudu 1saat sonra uyandı ateşten yanıyo eşim hala oyun derdinde gelip bakmıyo aşağı kattan kayınvalidem duymuş ağlamasını yukarı geldi eşime kızdı çocuk ağlıyo yanıyo sen hala oyun derdindemisin diye oyunu kapattı kayınvalidem gitti bu seferde yine bize hiç bakmadan pc başına geçti hergün 2liralık iddaa oynuyo delirdim artık napıcağmı nasıl davranacağımı bilmiyorum bu saat oldu ben hala oğlumun ateşi yükselirde duymam diye uyuyamıyorum karşıma alıp konuşmayı çok denedim ama olmuyo ya bağırıp yatıyo yada pc başına geçiyo beni dinlemeden bi akıl verin kızlar napayım ben
kızlar yazdıklarınız için çok saolun dün bütün gün kayınvalidemdeydim evde hasta var büyük kaynana 2gündür yatalak oldu misafir gelen giden hiç bitmedi neyse akşama kadar ayaktaydım yemek çay vs. derken akşam 10.30da eşim geldi ben hala ordayım mutfağa girdi beni çağırdı çay yapsana niye bekliyon dedi bende daha yeni içtiler bardakları yeni topladım dedim ama bardaklar tezgahın üzerindeydi makinaya koymamıştım yukarı çıkıcam çocuğun uykusu geldi dedim birden kızmaya başladı burayı böylemi bırakacan vs. diye sinirle hemen topladım çıktım evime yarım saat sonra eşim geldi bende çocuğu uyuttum pc başına geçti 10dk sonra yanıma geldi özür felan diledi işyerinde bu aralar çok yoruluyorum kusura bakma felan dedi dedim sana bu aralar bişey oldu ben hiç bişey yapmıyormuyum bağırıyosun bütün gün aşağıdaydım herşeyi ben yaptım sen bi bardak yüzünden bağırdın dedim fazlasıyla özür diledi bi daha bağırmayacağını söyledi ve dün akşam hiç pc başına oturmadı plasteşın açayımmı dedi bende hayır istemiyorum açmanı dedim tmm dedi bundan sonra sen izin verdiğin zaman açıcam dedi inşallah 2gün sonra yeniden değişmez
bu saorumsuz eşler yüzünden olan hep çocuklara oluyor bende bu sorumsuzluk yüzünden tek celsede boşandım artık bu zamane erkekleri ya çok rahatlar yada sorumluluk almak işlerinegelmiyor
canım bilgisayarı bozmayı denesen :) virüs sok, kablosunu kopar, bağlantıyı boz bilgisayarı çökert bliyorum biraz masraflı bir yöntem ama o yaptıkça sen çaktırmadan boz en sonunda pes edecektir emin ol :)) eşim çok şükür ki haftada 1-2 kez oturur oyun karşısına ve ben biraz fazla otursun alıp şu bilgisayarı camdan atacağım derim yaparımda hiiç acımam paraya falan benim saadetimden önemli değil..bence bir dene bilgisayar bozuldukçada hay Allah ne oldu ne yapıyorsunda bozuyorsun gibi cümlelerle eşini suçla gerekirse pirizi boz ve hiç vazgeçme sonunda emin ol pes eder uzun bir süreç ama denemeni tavsiye ederimmesela akşam geldi bilgisayar bozuk yapmayı denedi olmadı ee o saatte kablo falanda bulunmaz hemen harekete geç yapmak istediğin ne varsa onu yapmaya çalış mesela güzel bir yemek, sinema yada oturun kahve için karşılıklı yada başka bişeyler ama sen planı önceden yap uygula zamanla oyundan daha çok zevk alınacak şeyler olduğunu anlayacaktır hayatta.. iddia olayına gelince duygu sömürüsü yap çocuğumuzun rıskını veriyorsun de hakkını yiyorsun falan tabi kavga etmeden belki yola gelir inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?