• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin söyledikleri çok zoruma gitti zayıflamak istiyorum,kendime arkadaş arıyorum:(

64 kilo olmuşum bende 55e düşmem gerek .
isveç diyeti tabanlı diyetime dün başladım .
1 ay tartılmamayı düşünüyorum .
Hayırlısı .

slm bende diyete başladım ama olmuyo diyetisyen mantığı bana uymuyo ben birinin bana bunları ye bunları yeme demesini istemiyorum ayrıca o diyet listelerinede uyamıyorum zaten hamilelikte aldığım kilolarımı vermem gerek bu zamana kadar bekledim emzirmeyi bitirdim veeeeeeeeeee hazırım benimle birlikte hazirana kadar diyete var mısınız hanımlar ? lütfen birlikte zayıflayalım :(

Arkadaşım aynıöşeyi bende yaşadım 90 kiloydum 5 ay geçti 68 kiloyum ve dahaöiyi görünüyorum moralini bozma aksine zayıflamaya karar verdiğin için mutlu ol.

Dogum kilosu bircok kişide oluyor galiba. Benim de bebeğim 8aylik. Yasadiklarim hemen hemen ayni. 3gundur diyette yim tam olarak uymasamda cabaliorum. Bende daha ziyade genişleme ve sarkma oldu. İnşallah haziran a kadar zayiflariz

Bende zayıflamak istiyorum arkadaşlar yeni doğum yaptım 73 kiloyla hamile kaldım 87 kiloyla doğum yaptım doğumdan sonra sadece 3 kilo gitti :(

Merhaba canm ben de ekim ayinda dogum yaptim 67 ile hamile kaldim 85 ile doguma girdim ciktgmda 80 kiloydum sobra 77 ye dustum sobra okadar abarttimki suan 82 kiloyum:( ben suan da aksam 17 den sobra yemeyerek zayiflayanlar grubundayim sen de gel oraya daha yeni basladik ins birlikte eririz kilolarimizi emzirdgmz icin diyet yapamayiz ama aksam erken kesersek cok ise yarar bu arada ben 17 de kesmiorum cok erken olmasin diye sutum icin 18 de kesiyorum hadi sen de gel birlikte zayiflqyalim:)

Merhaba canm ben de ekim ayinda dogum yaptim 67 ile hamile kaldim 85 ile doguma girdim ciktgmda 80 kiloydum sobra 77 ye dustum sobra okadar abarttimki suan 82 kiloyum:( ben suan da aksam 17 den sobra yemeyerek zayiflayanlar grubundayim sen de gel oraya daha yeni basladik ins birlikte eririz kilolarimizi emzirdgmz icin diyet yapamayiz ama aksam erken kesersek cok ise yarar bu arada ben 17 de kesmiorum cok erken olmasin diye sutum icin 18 de kesiyorum hadi sen de gel birlikte zayiflqyalim:)

eveeet bencede, konu sahibi bizim topige gelsin :16:

kilo konusuna hiç takılma veriliyor..
ben 62 kilo ile evlendim,75 ile hamile kaldım..ve doğumdan sonra 110 kiloydum..
şu an 85 kiloyum ve diyetteyim hala..
ben eşlik ederim sana eğer istersen ama benim yaptığım diyetler diyetisyen işi değil..
biraz şok diyet..
napiyim canım tez işte sabredemiyorum..
bide çok hızlı kilo verebilen bi bünyem yok..
eşinin imalarına ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum..
ben 110 kilo iken eşim hiç bişey ima etmedi ama ben kendi kendime dedimki..
ben bir erkek olsam 110 kiloluk bir eş istermiydim yanımda..
HAYIIIIIIIR...
VE İŞTE BU SORUMDAN SONRA HEMEN DİYETE BAŞLADIM..
bence eşinin imaları iyi bile olmuş..
kimse bişey ima etmese zayıflanmıyor..
bunlar hırs yaptırıyor insana..
bende 4-5 sene önce 85 kiloydum..
birinden duyduğum ufacık bir söz bana 2 ayda 18 kilo verdirmişti..
yemek yemek istediğinde o imaları düşünür hırs yaparsın..
diyet konusunda devam etmek istersen benimle konuşuruz yine..
Nolurr bana da yardim et bende evlenirken 65 kiloydum 78 hamile kaldm doğuma 110la gittim doğumdan sonra 92ye dustum doğum yapali 6 ay oldu ama hala 90 kilodayim o sok diywtleeini bende istiyrmm lutfwnnn:-((((

Merhabalar öncelikle ben 17 yasındaym ve 85 kilo civarıyım bıktm artık annemin imalarndan bana 100 kilo gibi duruyosn dedi inanılmaz zoruma gitti bana bi arkadas lazım mimaroba taraflarndan lütfen yaş kaç olursa olsun farketmez

Ne yaptıysam olmuyor zayiflayamiyorum...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nolurr bana da yardim et bende evlenirken 65 kiloydum 78 hamile kaldm doğuma 110la gittim doğumdan sonra 92ye dustum doğum yapali 6 ay oldu ama hala 90 kilodayim o sok diywtleeini bende istiyrmm lutfwnnn:-((((
ne kadarda benziyoruz . bende 65 kilo ile evlendim 81 kilo ile hamile kaldim 105 kilo ile dogum yaptim..ayni sehirde.bir yuruyus arkadasi aradim.bulamadim. keske ayni sehirde arkadas.bulabilseydim

Arkadaslar bende araniza katilabilirmiyim bende yarin diyete basliyacagim 150 boyunda65 kiloyum en az 10 kilo vermem lazim ama nasil verecegimi bilmiyorum ben fazla su icemiyorum sizlerin mesajlarini okuyup motive oluyorum

Bende hamileyim ve 102 kiloyum çok üzgünüm eşimden çok utanıyorum doğuma kadar kaç kilo olurum nasıl vereceğim bilemiyorum eşim eleştirmiyor ama içinden geçiriyordur benim eşim neden çıtır değil die

arkadaşlar üzülmeyin insanların ne dedikleri önemli deil siz zayıflasanız da eskiden kiloluydu muhabbeti olur kilosunu koruyacak mı bakalım muhabbeti olur.. herkesin diyete baslaması için cok acıtan bi deneyim yasaması lazım sanırım. ben diyete baslamadan önce 90 kiloydum ama kilomu dert etmiyordum. bi sevgilim oldu problem olmadı hiç kilo mevzu sevgilim de aksine zayıftı. annesi ile tanıstık annesi bu kız cok sisman ogluma yakısmıyor falan demiş. üzüldüm bunu duyunca ilk basta kızdım sonra kabul ettim şişman oldugum gercegini. diyete basladım sporla beraber sadece saglıklı yasayarak yaptım
herseyi coguzaman hiç kilo vermedigim anlar oluyordu. 3 bucuk ayda 18 kilo verdim suan 72 kiloyum. hedefim 60tı ama tatil falan derken bıraktım. suan beni görenler 65 falan sanıyor.begenilmek güzel bişeyy ve ben sunu anladım mutsuz insanlar kilolu kendini yemege veriyor hareketsiz bi yasam oluyor insanlarla dısarı cıkmak istemiyor yani sıkıntıyı yiyerek atıyor. sadece azim ve sabır gerek. hepinize sabırlar diliyorum. vermem gereken 10 kilom var. burda beraber devam edelim. lütfen neden şişman oldugumuzu deil de neden buna izin verdiginizi düşünün.

evet kızlar 23 yaşındayım ve 100 kiloyum eşimin haklı ve imalı konuşmaları beni çok üzüyo.zaten kendimde çok sıkılıyorum bu konuya hiç birşey giyemiyorum rahat hareket edemiyorum iki kuruşluk insanlar bile laf vuruyor yaa artık tak etti canıma spor diyetisyen ne gerekiyorsa beraber yapacağım bi arkadaşımda olsun istiyorum beni yarı yolda bırakmayacak hissettiklerimi rahat rahat konuşacağım yani benim gibi kilolarından bıkmış ama kararlı neolursa olsun vazgeçmeyecek biri varmı arkadaşlar aranızda hazirana zayıflamak isteyen..cvp bekliyorum kızlar
Allah yardımcın olsun inşallah zayıflarsın

cnm benim ben sana destek olmayı çok isterim çünkü bende 100 kiloyla gelinlik giydim şimdi çok pişmanım keşke zayıflasaydım bana msj at görüşelim

Back
X