- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende zayıflamak istiyorum arkadaşlar yeni doğum yaptım 73 kiloyla hamile kaldım 87 kiloyla doğum yaptım doğumdan sonra sadece 3 kilo gitti![]()
Merhaba canm ben de ekim ayinda dogum yaptim 67 ile hamile kaldim 85 ile doguma girdim ciktgmda 80 kiloydum sobra 77 ye dustum sobra okadar abarttimki suan 82 kiloyumben suan da aksam 17 den sobra yemeyerek zayiflayanlar grubundayim sen de gel oraya daha yeni basladik ins birlikte eririz kilolarimizi emzirdgmz icin diyet yapamayiz ama aksam erken kesersek cok ise yarar bu arada ben 17 de kesmiorum cok erken olmasin diye sutum icin 18 de kesiyorum hadi sen de gel birlikte zayiflqyalim:)
Nolurr bana da yardim et bende evlenirken 65 kiloydum 78 hamile kaldm doğuma 110la gittim doğumdan sonra 92ye dustum doğum yapali 6 ay oldu ama hala 90 kilodayim o sok diywtleeini bende istiyrmm lutfwnnn:-((((kilo konusuna hiç takılma veriliyor..
ben 62 kilo ile evlendim,75 ile hamile kaldım..ve doğumdan sonra 110 kiloydum..
şu an 85 kiloyum ve diyetteyim hala..
ben eşlik ederim sana eğer istersen ama benim yaptığım diyetler diyetisyen işi değil..
biraz şok diyet..
napiyim canım tez işte sabredemiyorum..
bide çok hızlı kilo verebilen bi bünyem yok..
eşinin imalarına ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum..
ben 110 kilo iken eşim hiç bişey ima etmedi ama ben kendi kendime dedimki..
ben bir erkek olsam 110 kiloluk bir eş istermiydim yanımda..
HAYIIIIIIIR...
VE İŞTE BU SORUMDAN SONRA HEMEN DİYETE BAŞLADIM..
bence eşinin imaları iyi bile olmuş..
kimse bişey ima etmese zayıflanmıyor..
bunlar hırs yaptırıyor insana..
bende 4-5 sene önce 85 kiloydum..
birinden duyduğum ufacık bir söz bana 2 ayda 18 kilo verdirmişti..
yemek yemek istediğinde o imaları düşünür hırs yaparsın..
diyet konusunda devam etmek istersen benimle konuşuruz yine..
nino kaç kilosun verebildin miArkadaşlar benimle kilo vericek arkadaş arıyorum 1 elin nesi var 2 elin sesi var
ne kadarda benziyoruz . bende 65 kilo ile evlendim 81 kilo ile hamile kaldim 105 kilo ile dogum yaptim..ayni sehirde.bir yuruyus arkadasi aradim.bulamadim. keske ayni sehirde arkadas.bulabilseydimNolurr bana da yardim et bende evlenirken 65 kiloydum 78 hamile kaldm doğuma 110la gittim doğumdan sonra 92ye dustum doğum yapali 6 ay oldu ama hala 90 kilodayim o sok diywtleeini bende istiyrmm lutfwnnn:-((((
Allah yardımcın olsun inşallah zayıflarsınevet kızlar 23 yaşındayım ve 100 kiloyum eşimin haklı ve imalı konuşmaları beni çok üzüyo.zaten kendimde çok sıkılıyorum bu konuya hiç birşey giyemiyorum rahat hareket edemiyorum iki kuruşluk insanlar bile laf vuruyor yaa artık tak etti canıma spor diyetisyen ne gerekiyorsa beraber yapacağım bi arkadaşımda olsun istiyorum beni yarı yolda bırakmayacak hissettiklerimi rahat rahat konuşacağım yani benim gibi kilolarından bıkmış ama kararlı neolursa olsun vazgeçmeyecek biri varmı arkadaşlar aranızda hazirana zayıflamak isteyen..cvp bekliyorum kızlar