Çok rahat kilo verebiliyorum aslında. 3 gün boyunca protein diyeti yaptım 3 kilo verdim. Ama benim tek sorunum iradesizlik! Sıkılıyorum hemen.Pes ediyorum.
Temmuz'da evleneceğim. Her gün ev, mobilya, eşya bakıyorum. Ama bir türlü gelinlik bakamıyorum. Çünkü 90 kiloyum!
İstediğim gelinlikse öyle güzel ki.Hadi korseyle göbeği sıktırdık, bacaklar zaten görünmüyor. Kollar bıngıl bıngıl görünsün hadi, nazarı olsun diyelim ama gelinliği çıkarıp, normal hale dönmek? Tam bi kabus!
Beraber rejim yapacağımız, birbirimize sonsuz destek verebileceğimiz ve o 38 ya da 40 beden gelinliğe girebileceğimiz arkadaşlar gelin destek olalım.![]()
Gerekirse İstanbul içinde olanlarla yüzyüze buluşalım. Kilo vereni tebrik ederken, veremeyeni ezelim.Veremeyen derken de kaçamak yapıp, pes edip de kilo veremeyen arkadaşlardan bahsediyorum. Yani ben kimseyi ezemem ama siz beni ezin.
Rahat kilo verebildiğim halde diyete sadık kalmadığım için ezin beni valla bak.
Hayır işin kötüsü "hırs" denen şeyin zerresi yok bende.
Halbuki o kadar çok istiyorum ki kilo verebilmeyi. "Birilerine" kendimi kabul ettirmem lazım. Sırf şişman olduğum için beni istemeyen insanlar var. Çünkü şişman insanı kötü, aptal, bencil insan olarak görebilen beyin yoksunu "insan"cıklar var. Anlatsam roman olur. Hüğ.
Eğer isterseniz, MSN verebilirim. Hem sürekli konuşursak, amacımızdan da sapmamış oluruz. :)
Allah yardımcımız olsun. Kilo problemi yüzünden içimizde kalan bütün ukdeler, üzüntüler yok olsun.
Amin.![]()
canım sen istanbulun neresindesin bide şunu söyleyeyim gelinlik nekadar güzel olursa olsun sen ne kadar korse giyip bişeyleri kapatmaya çalışsanda kilonun verdiği belli bi kalıp irilik var ince nazik bi gelin olmak varken özellikle zamanın varken ii değerlendir bunu canım çünkü bende evlenirken zayıfladım çok güzel bi gelin oldum ve hala o resimleri gösterirken gurur duyuyorum