• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin söyledikleri çok zoruma gitti zayıflamak istiyorum,kendime arkadaş arıyorum:(

Çok rahat kilo verebiliyorum aslında. 3 gün boyunca protein diyeti yaptım 3 kilo verdim. Ama benim tek sorunum iradesizlik! Sıkılıyorum hemen. :( Pes ediyorum.
Temmuz'da evleneceğim. Her gün ev, mobilya, eşya bakıyorum. Ama bir türlü gelinlik bakamıyorum. Çünkü 90 kiloyum! :(
İstediğim gelinlikse öyle güzel ki. :( Hadi korseyle göbeği sıktırdık, bacaklar zaten görünmüyor. Kollar bıngıl bıngıl görünsün hadi, nazarı olsun diyelim ama gelinliği çıkarıp, normal hale dönmek? Tam bi kabus!

Beraber rejim yapacağımız, birbirimize sonsuz destek verebileceğimiz ve o 38 ya da 40 beden gelinliğe girebileceğimiz arkadaşlar gelin destek olalım. :D
Gerekirse İstanbul içinde olanlarla yüzyüze buluşalım. Kilo vereni tebrik ederken, veremeyeni ezelim. :P Veremeyen derken de kaçamak yapıp, pes edip de kilo veremeyen arkadaşlardan bahsediyorum. Yani ben kimseyi ezemem ama siz beni ezin. :D Rahat kilo verebildiğim halde diyete sadık kalmadığım için ezin beni valla bak.

Hayır işin kötüsü "hırs" denen şeyin zerresi yok bende.

Halbuki o kadar çok istiyorum ki kilo verebilmeyi. "Birilerine" kendimi kabul ettirmem lazım. Sırf şişman olduğum için beni istemeyen insanlar var. Çünkü şişman insanı kötü, aptal, bencil insan olarak görebilen beyin yoksunu "insan"cıklar var. Anlatsam roman olur. Hüğ. :(

Eğer isterseniz, MSN verebilirim. Hem sürekli konuşursak, amacımızdan da sapmamış oluruz. :)

Allah yardımcımız olsun. Kilo problemi yüzünden içimizde kalan bütün ukdeler, üzüntüler yok olsun.
Amin. :(

canım sen istanbulun neresindesin bide şunu söyleyeyim gelinlik nekadar güzel olursa olsun sen ne kadar korse giyip bişeyleri kapatmaya çalışsanda kilonun verdiği belli bi kalıp irilik var ince nazik bi gelin olmak varken özellikle zamanın varken ii değerlendir bunu canım çünkü bende evlenirken zayıfladım çok güzel bi gelin oldum ve hala o resimleri gösterirken gurur duyuyorum

fat1hhh canım konuştuğumuz gibi ben vazgeçmedim asla öyle bi niyetim yok bugün sabah 1 dilim ekmek yarım yumurta 2 zeytin yedim öğlen az bi ekmekle peynir şekersiz çay ve akşam 1haşlanmış tavuk baget 3 kaşık bulgur pilavı salata şimdide yeşil çay içicem biberiye hyağı aldım onuda erinmeden 1 hafta sürsem süper olcak sen kaç kiloydun canım ve kaç kilo olmak istiyorsun

102 kilodan 97e düştüm.50,li kiloları görmek istiyorum.

inşallah 50 de olursun arkadaşım ama ne tuhaf değilmi içimizden resmen bi insan daha çıkıyor peki bu 5 kiloyu kaç günde verdin

20 gün oldu.ekmek,makarna,pirinç ,patates ve her türlü hamurişi,hazır gıda yemiyorum.3 öğün besleniyorum.sabah aç karnına elma sirkeli su,ardından bir bardak su içiyorum.akşam yatarkende aynı şeyi yaptım.elma sirkemi kendim yaptım .markettekiler doğal değil diye.

20 gün oldu.ekmek,makarna,pirinç ,patates ve her türlü hamurişi,hazır gıda yemiyorum.3 öğün besleniyorum.sabah aç karnına elma sirkeli su,ardından bir bardak su içiyorum.akşam yatarkende aynı şeyi yaptım.elma sirkemi kendim yaptım .markettekiler doğal değil diye.
Evet bu konuda hassas olduğunu biliyorum ve çokta güzel bişe vallaha tebrik ediyorum seni herkes öyle uğraşmaz ayrıca 10 güne 2.5 kg çok iyi ayda 8 kilo sayılır tabiki 1 2 kilo oynar ama süper böyle gidersem hazirana fıstık gibi olursun peki bu sirke midene rahatsızlık vermiyomu bende yanma yapıyor belki doğal olunca daha iyi olabilir tabi

canım sen istanbulun neresindesin bide şunu söyleyeyim gelinlik nekadar güzel olursa olsun sen ne kadar korse giyip bişeyleri kapatmaya çalışsanda kilonun verdiği belli bi kalıp irilik var ince nazik bi gelin olmak varken özellikle zamanın varken ii değerlendir bunu canım çünkü bende evlenirken zayıfladım çok güzel bi gelin oldum ve hala o resimleri gösterirken gurur duyuyorum

sevil.'cim çok haklısın. Şişli'de oturuyorum.
Ben de ondan bahsediyorum aslında, korseyle zartla zurtla sahte olarak bi nebze incelirsin de sornası? Hüsran. :)

Dün kendim için birşey yaptım. İyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum ama bu kadar zaman 15 kilo verebilme hediyesi olarak, bir zayıflama merkezine gidip bölgesel zayıflama paketi aldım kendime. :/ Kavitasyon + Pasif Jimnastik + Lenf Drenaj. 1 beden incelme garantileri var, dikkat edersem yediğime içtiğime 2 beden rahatlıkla incelebilirmişim. 24 seans sürecek. 2 beden sonra 40 beden. Çiçek olurum çiçek. :) Artık 38 için de, 2 beden incelebilmenin şerefine bi bölgesel zayıflama daha hediye ederim kendime. :P

Kızlar azim kendimden, destek dua sizden. Dualarınızı esirgemeyin lütfen.
Aynı şekilde azminiz sizden, desteğiniz duanız bizden. :))

Evet bu konuda hassas olduğunu biliyorum ve çokta güzel bişe vallaha tebrik ediyorum seni herkes öyle uğraşmaz ayrıca 10 güne 2.5 kg çok iyi ayda 8 kilo sayılır tabiki 1 2 kilo oynar ama süper böyle gidersem hazirana fıstık gibi olursun peki bu sirke midene rahatsızlık vermiyomu bende yanma yapıyor belki doğal olunca daha iyi olabilir tabi

yanma proplemim olmadı .yaptığım diyet çok tok tutuyor. karatay diyeti .daha önce bahsetmişti. mesala kahvaltım şöyle.2 yumurta haşlanmış.bir avuç içi kadar peynir.15 zeytin.1 portakal.1 çoy bardağı ceviz içi.bazı günler akşama kadar tok tutuyor bu kahvaltı beni.akşamda normal yemek,yanına salata yoğurt.yoğurt mutlaka yiyorum yağ yakımına yardımcı oluyor diye.doktor acıkmazsanız iki öğün yeterli diyor.akşam 8den sonra birşey yemiyorum.yiyemeyeceklerimi değil yiyebileceklerimi planlıyorum.kendimi hiç diyette gibi yoksun hissetmiyorum.

sevil.'cim çok haklısın. Şişli'de oturuyorum.
Ben de ondan bahsediyorum aslında, korseyle zartla zurtla sahte olarak bi nebze incelirsin de sornası? Hüsran. :)

Dün kendim için birşey yaptım. İyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum ama bu kadar zaman 15 kilo verebilme hediyesi olarak, bir zayıflama merkezine gidip bölgesel zayıflama paketi aldım kendime. :/ Kavitasyon + Pasif Jimnastik + Lenf Drenaj. 1 beden incelme garantileri var, dikkat edersem yediğime içtiğime 2 beden rahatlıkla incelebilirmişim. 24 seans sürecek. 2 beden sonra 40 beden. Çiçek olurum çiçek. :) Artık 38 için de, 2 beden incelebilmenin şerefine bi bölgesel zayıflama daha hediye ederim kendime. :P

Kızlar azim kendimden, destek dua sizden. Dualarınızı esirgemeyin lütfen.
Aynı şekilde azminiz sizden, desteğiniz duanız bizden. :))

şimdi anlamadım ben sadece incelmeyimi sağlıyor bu seanslar kiloda veriyormusun fiyatı ne bide 24 seans nekadar sürüyo canım

yanma proplemim olmadı .yaptığım diyet çok tok tutuyor. karatay diyeti .daha önce bahsetmişti. mesala kahvaltım şöyle.2 yumurta haşlanmış.bir avuç içi kadar peynir.15 zeytin.1 portakal.1 çoy bardağı ceviz içi.bazı günler akşama kadar tok tutuyor bu kahvaltı beni.akşamda normal yemek,yanına salata yoğurt.yoğurt mutlaka yiyorum yağ yakımına yardımcı oluyor diye.doktor acıkmazsanız iki öğün yeterli diyor.akşam 8den sonra birşey yemiyorum.yiyemeyeceklerimi değil yiyebileceklerimi planlıyorum.kendimi hiç diyette gibi yoksun hissetmiyorum.

evet karatay diyetinden bahsetmiştin ama ben baktım anlamadım sanırım dediğin gibi kitabı okumak lazım kahvaltın sabitmi günlük değişiyormu menun ben biraz topiği tiremusu falan yazmışlar şaşırdım

Çok rahat kilo verebiliyorum aslında. 3 gün boyunca protein diyeti yaptım 3 kilo verdim. Ama benim tek sorunum iradesizlik! Sıkılıyorum hemen. :( Pes ediyorum.
Temmuz'da evleneceğim. Her gün ev, mobilya, eşya bakıyorum. Ama bir türlü gelinlik bakamıyorum. Çünkü 90 kiloyum! :(
İstediğim gelinlikse öyle güzel ki. :( Hadi korseyle göbeği sıktırdık, bacaklar zaten görünmüyor. Kollar bıngıl bıngıl görünsün hadi, nazarı olsun diyelim ama gelinliği çıkarıp, normal hale dönmek? Tam bi kabus!

Beraber rejim yapacağımız, birbirimize sonsuz destek verebileceğimiz ve o 38 ya da 40 beden gelinliğe girebileceğimiz arkadaşlar gelin destek olalım. :D
Gerekirse İstanbul içinde olanlarla yüzyüze buluşalım. Kilo vereni tebrik ederken, veremeyeni ezelim. :P Veremeyen derken de kaçamak yapıp, pes edip de kilo veremeyen arkadaşlardan bahsediyorum. Yani ben kimseyi ezemem ama siz beni ezin. :D Rahat kilo verebildiğim halde diyete sadık kalmadığım için ezin beni valla bak.

Hayır işin kötüsü "hırs" denen şeyin zerresi yok bende.

Halbuki o kadar çok istiyorum ki kilo verebilmeyi. "Birilerine" kendimi kabul ettirmem lazım. Sırf şişman olduğum için beni istemeyen insanlar var. Çünkü şişman insanı kötü, aptal, bencil insan olarak görebilen beyin yoksunu "insan"cıklar var. Anlatsam roman olur. Hüğ. :(

Eğer isterseniz, MSN verebilirim. Hem sürekli konuşursak, amacımızdan da sapmamış oluruz. :)

Allah yardımcımız olsun. Kilo problemi yüzünden içimizde kalan bütün ukdeler, üzüntüler yok olsun.
Amin. :(

Canim sana bir sey diyeyim mi. Nisanlin takmiyorsa o kadar da kafana takma bu konuyu... Benim erkek arkadasim bana cok baski yapti kilo ver diye, ki ben 65 kilo falandim o zaman, neyse gaza geldim kilo verdim simdi 56-57 kilo ve 36 bedenim; ama mutlu muyum HAYIR, bugun ayrildim erkek arkadasimdan cunku. Cunku o 1-2 kilo alsam hemen tepeme biniyor ve 'senin sagligin icin' gibi sacma bi bahane sunuyor onume. Kulliyen yalan! Beni gercekten sevmedigini yeni yeni anliyorum. Ah salak kafam. Nisanlin muhtemelen kiloyu sana yakistiriyordur. Bunun kiymetini bil canim. Boyle erkekler her yerde bulunmuyor.

Mutluluklar...

evet karatay diyetinden bahsetmiştin ama ben baktım anlamadım sanırım dediğin gibi kitabı okumak lazım kahvaltın sabitmi günlük değişiyormu menun ben biraz topiği tiremusu falan yazmışlar şaşırdım

kahvaltı sabit ama yumurtayı farklı şekillerde yapabilirsin.pastırmalıya bile izin var.meyvayı kuru meyva çeşitleri yada yumurta yerine muz koyabilirsin.tatlıya izin yok.haftada bir bir lahmacun izni var.

sevil.'cim;

Bu paket incelmeyi sağlıyor ama seanslar yağ yakmaya odaklı olduğu için kilo da veriyorsun.
3 adet makina var benim gireceğim mesela. Haftada 2 gün gireceğim. Plan şöyle:

Çarşamba: Kavitasyon + Lenf Drenaj
Cumartesi: Pasif Jimnastik + Lenf Drenaj

Seans aralarında 2 gün olması gerekiyor. Kavitasyon dedikleri şey; bildiğiniz üzere, ultrasonik dalgalar gönderilerek istenilen bölgedeki yağ hücrelerini parçalıyor ve sıvı haline getiriyor. Yarım saat sürüyor sanırım henüz girmedim çünkü. Hemen ardından Lenf Drenaj da, parçalanan ve sıvılaşan yağları da vücuttan atmayı sağlıyor. Bir tulum bu Lenf Drenaj'ı yapan şey; Ellerin ve yüzün hariç bütün bedenini sarıyor. Tansiyon aleti gibi sıkıp, bırakıyor ve terletiyor. Ter yoluyla da parçalanan yağlarını atıyorsun. Tabii hepsini değil, keşke hepsi olsa. :P Bir seans bittiğinde yapman gereken en önemli şey 2-2.5 litre su içmek. Çünkü ne kadar tuvalete çıkarsan, o kadar yağ atıyorsun. Sistem basit yani.

Pasif Jimnastik de, halihazırda bir yağ atma işlemi sonucu vücudun dengesi aniden bozulup, sarkmalar olmasın diye yapılan bir seans. Vücuda birtakım cırtcırtlı bantlar yapıştırılıyor. Ve bu bantlar kaslarını uyararak, harekete geçiriyor. Yattığın yerde sıçrıyorsun, kısa ve öz anlatmak gerekirse. Tik gibi düşün. :) Kasları çalıştırdığı için de sarkmayı önlüyor haliyle. Pasif Jimnastik'in de hemen ardından Lenf Drenaj geliyor.

İlk seansım Çarşamba günü. Ne olup bittiğini o zaman daha iyi anlatabilirim. :) 1 beden garanti veriyorlar. O 1 bedeni düşemediğinde paketi ücretsiz olarak tekrarlıyorsun. Ama en başta dediğim gibi biraz yediğine içtiğine dikkat edip, sıvı tüketimini arttırırsan 2 beden rahatlıkla inceliyorsun. 24 seans 1,5 ay sürüyor. Kavitasyon 6, Pasif Jimnastik 6, Lenf Drenaj 12.

Umarım anlatabilmişimdir. :)

tuysorunu'cum;

Onun için hiçbir zaman problem olmadı kilom. Olsaydı zaten 3,5 yılı aşkın bir süredir benimle olmazdı. :) Yani ben öyle sanıyorum. Bu zamana kadar da ondan ne bir kırıcı söz işittim, ne de kilomla ilgili bir yargılama. Hakkını yiyemem şimdi. :) Ama ben bunu sağlığım için hem de biraz da olsa onun için istiyorum. Ailemde şeker hastalığından kayıplarımız var. Bildiğiniz üzere de kilo şeker hastalığını tetikleyen en önemli unsurlardan biri. Ayrıca tamam güzelim, :P ama kim istemez ki sevdiği insana her geçen gün daha güzel görünmek? :)

Allah karşına seni "sen" olduğu için seven insanları çıkarır umarım. O salağa da (çok afedersin ama insanları dış görünüşüyle yargılayan insanlara oldum olası sinir oluyorum) evlendikten sonra 100 kilo olan bi kadın versin. Versin ki seni nasıl üzmüş olabileceğini bi nebze anlasın. Gerçi kadının suçu ne ya. Senin değerini bilmeyen hödük olsun 145 kilo. Evet, evet o olsun da görsün bakalım 1 kilo verebilmek için neler yapıyormuşuz. Anlasın bi ne kadar zormuş.
Tekrar diyorum, Allah'ım içindeki üzüntüyü, kederi, ukdeleri bir çırpıda alıp silebilecek birini çıkarsın karşına. O'nun da hayatı boyunca uğraşıp da altından kalkamayacağı kocamaaaaaaan bi kilo sorunu olsun inşallah. :)
Hiç üzme kendini. Onunla geçen zamanı da tecrübe, yaşanmışlık vs. olarak değerlendir. En azından biri daha çıkarsa karşına onun gibi, hemen anlarsın hal ve hareketlerinden, kesip atarsın. :)

PS: Çok uzun olduğunun farkındayım ama elimin ayarı yok. Üzgünüm. :)

Son düzenleme:

tuysorunu'cum;

Onun için hiçbir zaman problem olmadı kilom. Olsaydı zaten 3,5 yılı aşkın bir süredir benimle olmazdı. :) Yani ben öyle sanıyorum. Bu zamana kadar da ondan ne bir kırıcı söz işittim, ne de kilomla ilgili bir yargılama. Hakkını yiyemem şimdi. :) Ama ben bunu sağlığım için hem de biraz da olsa onun için istiyorum. Ailemde şeker hastalığından kayıplarımız var. Bildiğiniz üzere de kilo şeker hastalığını tetikleyen en önemli unsurlardan biri. Ayrıca tamam güzelim, :P ama kim istemez ki sevdiği insana her geçen gün daha güzel görünmek? :)

Allah karşına seni "sen" olduğu için seven insanları çıkarır umarım. O salağa da (çok afedersin ama insanları dış görünüşüyle yargılayan insanlara oldum olası sinir oluyorum) evlendikten sonra 100 kilo olan bi kadın versin. Versin ki seni nasıl üzmüş olabileceğini bi nebze anlasın. Gerçi kadının suçu ne ya. Senin değerini bilmeyen hödük olsun 145 kilo. Evet, evet o olsun da görsün bakalım 1 kilo verebilmek için neler yapıyormuşuz. Anlasın bi ne kadar zormuş.
Tekrar diyorum, Allah'ım içindeki üzüntüyü, kederi, ukdeleri bir çırpıda alıp silebilecek birini çıkarsın karşına. O'nun da hayatı boyunca uğraşıp da altından kalkamayacağı kocamaaaaaaan bi kilo sorunu olsun inşallah. :)
Hiç üzme kendini. Onunla geçen zamanı da tecrübe, yaşanmışlık vs. olarak değerlendir. En azından biri daha çıkarsa karşına onun gibi, hemen anlarsın hal ve hareketlerinden, kesip atarsın. :)

PS: Çok uzun olduğunun farkındayım ama elimin ayarı yok. Üzgünüm. :)

canim cok duygulandim bu mesajini okuyunca. o kadar icten yazmissin ki. cok ama cok haklisin. insallah Allah, ona ayrildigimiz icin pismanlik duygusu verir. Bana da beni gercekten seven birini. :) Dedigin her seye katiliyorum. Kendisi, ilkokula basladiginda 20 kiloymus. Kemik yapisi da cok inceydi zaten, parmaklari falan benimkinden inceydi. Kilo sorunu nedir bilmiyodu yani, bu yuzden ustume cok geliyodu. Ama dedigin gibi insallah hayatinin bi devresinde beni anlar! Cok cok sagol canim.
Sana mustakbel esinle mutluluklar diliyorum. Eminim ki kisa zamanda istedigin kiloya ineceksin ve onu kendine bir kat daha asik edeceksin. :)
Sen bana bu mesaji yazdiginda en yakin arkadasimla konusuyormusum gibi hissettim. Tekrar tekrar tesekkur ederim :)

canim cok duygulandim bu mesajini okuyunca. o kadar icten yazmissin ki. cok ama cok haklisin. insallah Allah, ona ayrildigimiz icin pismanlik duygusu verir. Bana da beni gercekten seven birini. :) Dedigin her seye katiliyorum. Kendisi, ilkokula basladiginda 20 kiloymus. Kemik yapisi da cok inceydi zaten, parmaklari falan benimkinden inceydi. Kilo sorunu nedir bilmiyodu yani, bu yuzden ustume cok geliyodu. Ama dedigin gibi insallah hayatinin bi devresinde beni anlar! Cok cok sagol canim.
Sana mustakbel esinle mutluluklar diliyorum. Eminim ki kisa zamanda istedigin kiloya ineceksin ve onu kendine bir kat daha asik edeceksin. :)
Sen bana bu mesaji yazdiginda en yakin arkadasimla konusuyormusum gibi hissettim. Tekrar tekrar tesekkur ederim :)

İyi dileklerin için gerçekten çok teşekkür ederim. :)
Sonuçta hepimiz burada birşeyler paylaşıyoruz ama iyi ama kötü. Kimse kimseyi tanımasa da elinden gelen yardımı esirgemiyor. Biri üzüldüğünde üzülüyoruz, biri mutlu olduğunda seviniyoruz. Nasıl bir bağ ise aramızdaki henüz çözemedim. :)

Bizi en iyi yine bizden olan anlar. :)

Herkesin gönlünden geçeni versin Allah. Ne diyim daha? :P

kilo konusuna hiç takılma veriliyor..
ben 62 kilo ile evlendim,75 ile hamile kaldım..ve doğumdan sonra 110 kiloydum..
şu an 85 kiloyum ve diyetteyim hala..
ben eşlik ederim sana eğer istersen ama benim yaptığım diyetler diyetisyen işi değil..
biraz şok diyet..
napiyim canım tez işte sabredemiyorum..
bide çok hızlı kilo verebilen bi bünyem yok..
eşinin imalarına ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum..
ben 110 kilo iken eşim hiç bişey ima etmedi ama ben kendi kendime dedimki..
ben bir erkek olsam 110 kiloluk bir eş istermiydim yanımda..
HAYIIIIIIIR...
VE İŞTE BU SORUMDAN SONRA HEMEN DİYETE BAŞLADIM..
bence eşinin imaları iyi bile olmuş..
kimse bişey ima etmese zayıflanmıyor..
bunlar hırs yaptırıyor insana..
bende 4-5 sene önce 85 kiloydum..
birinden duyduğum ufacık bir söz bana 2 ayda 18 kilo verdirmişti..
yemek yemek istediğinde o imaları düşünür hırs yaparsın..
diyet konusunda devam etmek istersen benimle konuşuruz yine..

ilk 2 rakamımız ortak. Ben memurum göreve başladığımda 62 kiloydum 1 yıl içinde 74 oldum ve ardından polistikover ve ardından süt hormonunda artış,veremiyorum kiloları yakın bir zamanda anne olmak istiyorum ama zaten kilo veremiyorum sanırım 3. rakam da ortak olacak (110)

bütün bunların neden başıma geldiğini biliyorum.çocukluğumdan beridir sadece sabah kahvaltısı ve akşam yemeği vardır hayatımda, ne ara öğün ne meyve ne de ceviz badem v.s. dolayısıyla o iki öğünü kocaman yedim reflü oldum,kan şekerinin düşmesi başladı ve kan şekerinin düşmesi ile polistikover ile arkadaşı süt hormonu... bütün bunları bile bile sık ve az yemeyi öğretemiyorum kendime... her akşam yemeğinde sofrayı en son ben terk ediyorum yediğim ile 3 kişi rahat doyar zayıflamam gerek düşüncesi bana daha fazla yemek yediryor.

merhaba bende aranıza katılabilirmiyim? ortamı çok sıcak buldum.kendimi biraz tanıtayım sizlere 28 yaşındayım. bir kızım var.memurum bende malesef geçen haftaya kadar 90kiloydum bu hafta kendime göre bişeyler yaptım .2 kilo gitmişş:)))))) hayatım boyunca hep iriydim evlendiğimde 70kiloydum basen kalça bölgem hep vardı. iki sene içinde80 oldum .hamile kaldım 95 le bitirdim. sonra veremedim yapıştı resmen . bende çok çabalamadım karnım geniş biraz:)))boyum 170 hep buna güvendim zaten.eşim hiç sorun etmedi kilomu bişey söylemez ama ben kendimi kötühissediyorum.kızım 3 yaşına girecek ben kendimi 3 senedir ezik pasif hissediyorum. eşim bankacı , bilirsiniz bankadaki hatunların genelde nasıl giyindiklerini, bazen içim içimi yiyor .ama iradesizim birşeyi düzenli yapma alışkanlığım yok,gelelim iş yerine bana şaka yapılır bu genelde hep kilomla ilgili olur.kilolu insanlara nedense çok saygı gösterilmez . 3 senedir hep başkalarına imrenmekle geçiyor hayatım . annem bile beniçok bunaltıyor komşu akraba aaaa çok kilo aldı demiş, benim hakkımda.inanın yeni bir ortama girmeye bile çekiniyorum özellikle eşimin banka ortamına ,bişeyler yapmamın zamanı geldi de geçiyor hareketsiz olmaz ama. spor salonuna gidemem kızımı bırakacak kimse yok ,bacaklarım hep selülit oldu malesef.ne olur birbirimzi motive edelim yaza değişelim bedenimizde psikoljimizde değişsin artık

merhaba bende aranıza katılabilirmiyim? ortamı çok sıcak buldum.kendimi biraz tanıtayım sizlere 28 yaşındayım. bir kızım var.memurum bende malesef geçen haftaya kadar 90kiloydum bu hafta kendime göre bişeyler yaptım .2 kilo gitmişş:)))))) hayatım boyunca hep iriydim evlendiğimde 70kiloydum basen kalça bölgem hep vardı. iki sene içinde80 oldum .hamile kaldım 95 le bitirdim. sonra veremedim yapıştı resmen . bende çok çabalamadım karnım geniş biraz:)))boyum 170 hep buna güvendim zaten.eşim hiç sorun etmedi kilomu bişey söylemez ama ben kendimi kötühissediyorum.kızım 3 yaşına girecek ben kendimi 3 senedir ezik pasif hissediyorum. eşim bankacı , bilirsiniz bankadaki hatunların genelde nasıl giyindiklerini, bazen içim içimi yiyor .ama iradesizim birşeyi düzenli yapma alışkanlığım yok,gelelim iş yerine bana şaka yapılır bu genelde hep kilomla ilgili olur.kilolu insanlara nedense çok saygı gösterilmez . 3 senedir hep başkalarına imrenmekle geçiyor hayatım . annem bile beniçok bunaltıyor komşu akraba aaaa çok kilo aldı demiş, benim hakkımda.inanın yeni bir ortama girmeye bile çekiniyorum özellikle eşimin banka ortamına ,bişeyler yapmamın zamanı geldi de geçiyor hareketsiz olmaz ama. spor salonuna gidemem kızımı bırakacak kimse yok ,bacaklarım hep selülit oldu malesef.ne olur birbirimzi motive edelim yaza değişelim bedenimizde psikoljimizde değişsin artık

Haklısın birbirimizi motive ederek başarabiliriz :34:

canım işe ekmeği kesmekle başlayabilirsin inan işe yarıyo ben ayda 5 kilo verdim

merhaba canım ben 3sene once sıgarayı bıraktıgımda hızla kılo almaya baslamıstım tam 8ayda 20kılo almıstım boy 168 170 cıvarı 55 58 kılo olan ben bırden 76 kılo olmustum aynada kendımı tanıyamıyordum halıyle eskı kıyafetlerım olmuyodu:47::47::47:ve ben bunalıma gırdım sıgarayı bıraktım 5ay sonra evlendım bıraktıgımda 55 kılo ıdım evlendıgımde 65 bu bole surdu ıstahımı kontroledemıyodum benı uzun sure gorenler sok oluyordu kız yasemin sen manken gıbıydın nolmussun bole cok sısmıssın dıye dalga gecıyolardı:47::47::47:kendıme bıkac kere 76lı kılolarda kıyafet almaya gıttıgımde hıcbıseyın uzerıme yakısmadıgını yada dar geldıgını gordukce sınır oluyodum 36 38 bedenden 42 44 bedene ulasmıstım cok mutsuzdum bıkerede bı magazadakı elamana begendıgım bı badının bı buyuk bedenı varmı dıy sordugumda magaza elamanı sızın gıbı kılolulara gore degıl o badı gıbı bır laf etmıstı laf sokarcasına degıldı soyleyıs tarzı kızın ama cok kırılmıstım:14::14::14::43::43::43: Esımde yanımdaydı o an kendımı cok cırkın hıssetmeye baslamıstım fızık elden gıtmek uzeeydı ama yuzum guzelde olsa guvenım gıtmıstı makyaj bıle yapasım gelmıyodu bıyere gıdesım gelmıyodu nıyemı aynanın karsısında saatlerce gıyıp cıkarıp yakısmadıgı ıcın ugrasıyodum esımde kılodan hıc hoslanmaz kendı koca balkonu harıç:1:onunda eskısı gıbı benı begenmedıgının farkındaydım ve canım yanıyodu erkekler ne yazıkkı cok sekılcıler arkadaşlar neyazkkı oleler kılo neyse bıgın esıme gorursun eskı halıme donucem dıyodum o hıc ınanmıyodu 2senedır aynı seylerı duyuyodu cunkı ve bana sen 60lı kılolara dus ben balkona cıkıp ben essegım dıye bagırıcam dedı:27:bu laf benı bır hırslandırdı anlatamam kılo vermede hırs azım cok cok onemlı :51:ıse elıptık bır bısıklet ve mekık aletı almakla basladım sporsuz olmazdı cunkı elıptık bısıklet kullananlar bılırler cok yorucu ve terleten bı alet ne zaman pılım bıttı nezaman yeme dusuncesı geldı ozaman esımın sen 60lı kg lere dus ben essegım dıye bagırıcam lafını getıdım aklıma benı cok kamcıladı cok ıstahlı bırıyım ama o laf aklıma geldıkce yemedım azmettım basladım dıyet ve spor yapmaya yerı geldı sahılde 1saat yuruyus yaptım yerı geldı evde yaptım yerı geldıhem evde hem dısarda yaptım bende pko oldugundan ben bıraz zor verdım kılo 1senede 16 17 kılo verdım 76 kıloydum suan 59kıloyum 4kılo daha versem super olucak

tebrikler:46::46:

evet kızlar 23 yaşındayım ve 100 kiloyum eşimin haklı ve imalı konuşmaları beni çok üzüyo.zaten kendimde çok sıkılıyorum bu konuya hiç birşey giyemiyorum rahat hareket edemiyorum iki kuruşluk insanlar bile laf vuruyor yaa artık tak etti canıma spor diyetisyen ne gerekiyorsa beraber yapacağım bi arkadaşımda olsun istiyorum beni yarı yolda bırakmayacak hissettiklerimi rahat rahat konuşacağım yani benim gibi kilolarından bıkmış ama kararlı neolursa olsun vazgeçmeyecek biri varmı arkadaşlar aranızda hazirana zayıflamak isteyen..cvp bekliyorum kızlar

Canim nasil gidiyor uzun zamandir yazmamissin.merak ettim.ins.basarili olarak devam ediyorsundur.....

Back
X