- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.022
- 498
- Konu Sahibi Zahmet olmazsa
Evliliğiniz nasıl gidiyor? Benzer şekilde, rencide edici laflar söylüyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu mu dalga geçmek? Fazla mı alıngansınız? Niye sürekli topuklu giyiniyorsunuz cidden?Elimde hiçe yakın para vardı. Sakındığımdan değil olmadığı için çok içime oturmuştu. Yani ben istemedim şöyle takılar olsun böyle takılar olsun diye. Dalga geçme konusu ise şöyleydi. Ben topuklu ayakkabı giyerdim. Biliyor musun hep topuklu giyiyor hiç düz ayakkabısı yok işte utanmasa evde de giyecek. Topuklu aşağı topuklu yukarı baya bir devam etti. Artık gözlerim dolmuştu
Sevgi öğrenilmez, hissedilir. İçgüdüseldir, seven insan davranışı bellidir, yüzük mevzusunu bilmem ama sevse idi seni küçük düşürmezdi insanların önünde.Evlenmeden önce eşimin bana çektirdiklerini unutamıyorum. Mesela evlenirken ailem yardım etmemişti hiç. Ben de elimdeki kısıtlı para ile her şeyi halletmeye çalışıyorum. Düğün olmadan eşim dedi ki bana yüzük alalım. Ben de nişan yüzüğün var alsak yine gümüş alıcaz iki tane gümüş yüzüğün olacak onun yerine gerekli bir şey alalım dedim. Bana trip yaptı yani gelin olarak benim naz niyaz yapmam gerekirken o yaptı. Mesela akrabası ile tanıştırırken benimle dalga geçerek muhabbet etti. Bunlar ve benzerleri evlenmeden önceki davranışları. Şimdi tek bir kelime bile yetiyor bunları hatırlamam için. Geçmişe takılma artık diyor. Nasıl sevilir bunu bilmiyordum diyor. Ama en çok da evlilik zamanı her şeyi alttan almam herkesi idare etmeye çalışmam koyuyor bana
Bu gereksiz bir düşünce işte. O kendi yapacağını yaptı ise bu kadarcığı istemeye hakkı vardı. Madem gelin gibi nazlanmak istiyordunuz, ona göre adam bulsaydınız.Bana trip yaptı yani gelin olarak benim naz niyaz yapmam gerekirken o yaptı.
Deger vermedigi ortada.Sevmemiş mi o zamanlar
Adamda problem yok bence ya, konu sahibi fazla alıngan, herşeyi büyüten bir insan.Sevgi öğrenilmez, hissedilir. İçgüdüseldir, seven insan davranışı bellidir, yüzük mevzusunu bilmem ama sevse idi seni küçük düşürmezdi insanların önünde.
Ben dalga deyince kisiliginizle falan dalga geçti sandim. Bunda bir sey yok ki.Elimde hiçe yakın para vardı. Sakındığımdan değil olmadığı için çok içime oturmuştu. Yani ben istemedim şöyle takılar olsun böyle takılar olsun diye. Dalga geçme konusu ise şöyleydi. Ben topuklu ayakkabı giyerdim. Biliyor musun hep topuklu giyiyor hiç düz ayakkabısı yok işte utanmasa evde de giyecek. Topuklu aşağı topuklu yukarı baya bir devam etti. Artık gözlerim dolmuştu
Elimde hiçe yakın para vardı. Sakındığımdan değil olmadığı için çok içime oturmuştu. Yani ben istemedim şöyle takılar olsun böyle takılar olsun diye. Dalga geçme konusu ise şöyleydi. Ben topuklu ayakkabı giyerdim. Biliyor musun hep topuklu giyiyor hiç düz ayakkabısı yok işte utanmasa evde de giyecek. Topuklu aşağı topuklu yukarı baya bir devam etti. Artık gözlerim dolmuştu
Katip, erkeğin yüzük istediğini de ben ilk defa duyuyorum ya.Bu gereksiz bir düşünce işte. O kendi yapacağını yaptı ise bu kadarcığı istemeye hakkı vardı. Madem gelin gibi nazlanmak istiyordunuz, ona göre adam bulsaydınız.
Ama kadınlar evleneceği zaman dünyayı istemeyi biliyor adamdan, adam bi yüzük istemiş be. Gümüş bi de yaniKatip, erkeğin yüzük istediğini de ben ilk defa duyuyorum ya.Hiçbir eski sevgilim takı meraklısı değildi, saat dışında öyle yüzük kolye falan takmazlardı. Ben de meraklı değilimdir gerçi. Demek ki insan kendi gibilerle takılıyor.
Nişan yüzüğü alındıysa tamam işte, ekstraya gerek yok bence.
Bir de topuklu ayakkabımla, giyimimle, makyajımla falan, yani genel olarak tarzımla dalga geçeni yerin dibine sokardım ben olsam. Dalga geçer bir üslupla mı konuşuyor, ben de onun bir noksanını bulur çat diye oradan vururdum. Dibine kadar şekilciyim, ama saygısız değilim. Saygısızlara hiç tahammülüm yoktur. O zaman ben de saygısız olurum. Nişanlım ailesiyle tanıştırırken bir zahmet düzgün davransın yani.
Adamda problem yok bence ya, konu sahibi fazla alıngan, herşeyi büyüten bir insan.
E burda problem yüzük ya da topuklu ayakkabı değilmiş ki zaten. Sıkıntı daha ciddi o zaman. Yarım yamalak anlatınca konu sahipleri biz de yarım yamalak yorumluyoruz.Eki Görüntüle 2934942
Bu adam bu davranışı hep yapıyo sanki kudra.
aman kötülük olmasın diye herşey alttan alınıyor. Kendini eksik hissetmişsin iyice susmuşsun. Erkeklerde annesinin tesiri altında. Bi erkeğin yüzüğe takılması çok komik belliki başkasının ağzıyla gaza gelmiş.Evlenmeden önce eşimin bana çektirdiklerini unutamıyorum. Mesela evlenirken ailem yardım etmemişti hiç. Ben de elimdeki kısıtlı para ile her şeyi halletmeye çalışıyorum. Düğün olmadan eşim dedi ki bana yüzük alalım. Ben de nişan yüzüğün var alsak yine gümüş alıcaz iki tane gümüş yüzüğün olacak onun yerine gerekli bir şey alalım dedim. Bana trip yaptı yani gelin olarak benim naz niyaz yapmam gerekirken o yaptı. Mesela akrabası ile tanıştırırken benimle dalga geçerek muhabbet etti. Bunlar ve benzerleri evlenmeden önceki davranışları. Şimdi tek bir kelime bile yetiyor bunları hatırlamam için. Geçmişe takılma artık diyor. Nasıl sevilir bunu bilmiyordum diyor. Ama en çok da evlilik zamanı her şeyi alttan almam herkesi idare etmeye çalışmam koyuyor bana
İşte herkes aynı değil ki Katipciğim. Mesela ben düğün sevmiyorum, karşı taraf da onaylarsa yapmayacağım. Altın da sevmiyorum, onu da istemem. Şimdi ben böyleyken kurula kurula 40 bin liralık saat isterse, ya da ikinci yüzük diye kapris yaparsa o zaman nişan atarım valla.Ama kadınlar evleneceği zaman dünyayı istemeyi biliyor adamdan, adam bi yüzük istemiş be. Gümüş bi de yani![]()