Eşimin sözleri çok kırdı

1 tane faydasi olmayip milyonlarca zarari olan ve annenin kendisi gectim karnindaki bebege de milyonlarca hastalik yukleyen biseyi elestiriyorum ve ilginctir elestiri aliyorum. Kafaniz guzel vallahi gule gule kullanin.

Sigarayi elestirdiginiz için eleştiri almıyorsunuz anlayamadığınız şey bu .Kadın ve erkek için sigara sağlığa zararlıdır .Yarık damak ile ilgili bir arkadaş gerekeni yazmış zaten .Zararlar cinsiyete göre azlık çokluk göstermez .

Bu yaşınıza kadar içmediğiniz sigarayı günde bir tane tüketiyorsunuz diye başladım, alıştım, bırakamam tribine girmeyin. Tuvalette kaçamak yapan liseliler gibi, bir de pişman değilim diyorsunuz. :işsiz: Önce onu bırakın, sonra da vajinismus için tedavi olun. Eşiniz ya da evliliğiniz için değil, önce kendiniz için. Çünkü belli ki bu sorun çözülmemiş hala.

Sigarayi elestirdiginiz için eleştiri almıyorsunuz anlayamadığınız şey bu .Kadın ve erkek için sigara sağlığa zararlıdır .Yarık damak ile ilgili bir arkadaş gerekeni yazmış zaten .Zararlar cinsiyete göre azlık çokluk göstermez .
basimiza bizzat gelen ve doktorun agzindan bizzat duydugum biseyi yazdim inanmak inanamamak sizi baglar bizim basimiza geldi baska bebekler yasamasin diye yazdim belki biri okur ve faydam olur diye.ne kadar meraklisiniz kavgaya gurultuye ya

Boşverin.bırakın Allah aşkına ya
bi deli kuyuya bi taş atar kırk akıllı çıkaramazmış...Nato kafa nato mermer derler adama...
doğru olan şeyleri bile doğru şekilde söyleyememek!
Toparlayacağı yerce diye iyice tüy dikmek!
cahilce ayak diretmek !

basimiza bizzat gelen ve doktorun agzindan bizzat duydugum biseyi yazdim inanmak inanamamak sizi baglar bizim basimiza geldi baska bebekler yasamasin diye yazdim belki biri okur ve faydam olur diye.ne kadar meraklisiniz kavgaya gurultuye ya

Ne kavgası ne gürültüsü allasen,deveye hendek atlatayim daha kolay benim için :)

Doğru yere konu açıyorumdur umarım, o kadar kötüyüm ki bugün sizinle paylaşmak istedim ben iki üç ay önce sigaraya başladım günde Bi tane içiyorum eşimde beni yakalamıştı sigara içerken dün sigara için içme diyorum beni dinlemiyorsun diye bağırdı bende sende içiyorsun sen içerken bana içme diyebilme hakkın var mı sence dedim. Sinirlendi el kaldırdı hadi vur dedim sonra elini indirip, senle ben bir değilim kendini benimle bir tutma ben erkeğim dedi.
başka odaya gitti bende iki gün önce Bi konuda eşime çok kırılmıştım Bi gönlümü bile alma zahmetinde bulunmadın üstüne birde yağ sürüyorsun dedim. Ve baddaniye alıp başka bir odaya yatmaya gittim oda gelip ben sana hiç kırılmıyormuyum hep sen mi kırılıyorsun bir haftadır makineye çamaşır atmıyorsun çamaşırım yok dedi,
Bu arada ben vajunusmusum, hayatımızda cinsellik diye birşey yok kadınlık yapamıyorsun dedi. Bu evlilik Bi kere yokuşa girdi Bi daha girerse herkes kendi hayatına baksın otel gibi yemek yeyip uyuyoruz dedi.
Bu vajunusmus benim hayatımı mahfediyor ilişkiye girmek için kendimi çok zorladım girebiliyorum şuan ama çok ağrılı oluyor cinsellikten kaçıyorum eşim yaklaştığında,
Kendimi çok yetersiz hissediyorum. Evlilik de bana çok ağır geliyor zaten hala alışamadım çok büyük bir sorumlulukmuş.
Sigaraya da üstesinden gelemediğim sorunlarım yüzünden başlamıştım ama pişman değilim sigara için.
Zor bir hayatım var ailem desem yoklar gibi birşey belki eski konularımı hatırlayanlar bilir.
Bana destek olmak yerine her konuda köstek oldular.
Kendimi haklı görmüyorum kesinlikle ama gerçekten çok zor şeyler yaşıyorum. Dün ayrı uyudum ne yapabileceğimi bilmiyorum.
Sizin desteğinize ihtiyacı duydum içimi dökmek istedim.

İstersen herşeyin üstesinden gelirsin. Yeter ki inan ve iste ☺️ İkinizin de yaşadığı psikolojik güçlükler var , aile terapistine gitmez demişsin eşin için. O zaman sana bir tavsiye evliliği düzeltmek senin ellerinde. Bugün git de ki seni kırdım kusura bakma stresli bi dönem geçiriyorum. Açıkçası daha çok desteğine ihtiyacım var. Kendimi çaresiz hissettiğim için sigaraya başladım zaten çok da içmiyorum. Daha güçlü hissettiğim bi dönemde bırakmayı deneyeceğim. Lütfen anlayış göster de en sakin ve tatlı halinle. Bi dene birşey kaybetmezsin. O da belki bi Adım atar sen böyle konuştuğunda. Ne diye en güzel günlerini kendine Zehir edesin ki. 🤗

Boşverin.bırakın Allah aşkına ya
bi deli kuyuya bi taş atar kırk akıllı çıkaramazmış...Nato kafa nato mermer derler adama...
doğru olan şeyleri bile doğru şekilde söyleyememek!
Toparlayacağı yerce diye iyice tüy dikmek!
cahilce ayak diretmek !
Sikayet et butonuna devam ediyorum sizi sikayet etmeye devam boyle :) supersiniz.

Doğru yere konu açıyorumdur umarım, o kadar kötüyüm ki bugün sizinle paylaşmak istedim ben iki üç ay önce sigaraya başladım günde Bi tane içiyorum eşimde beni yakalamıştı sigara içerken dün sigara için içme diyorum beni dinlemiyorsun diye bağırdı bende sende içiyorsun sen içerken bana içme diyebilme hakkın var mı sence dedim. Sinirlendi el kaldırdı hadi vur dedim sonra elini indirip, senle ben bir değilim kendini benimle bir tutma ben erkeğim dedi.
başka odaya gitti bende iki gün önce Bi konuda eşime çok kırılmıştım Bi gönlümü bile alma zahmetinde bulunmadın üstüne birde yağ sürüyorsun dedim. Ve baddaniye alıp başka bir odaya yatmaya gittim oda gelip ben sana hiç kırılmıyormuyum hep sen mi kırılıyorsun bir haftadır makineye çamaşır atmıyorsun çamaşırım yok dedi,
Bu arada ben vajunusmusum, hayatımızda cinsellik diye birşey yok kadınlık yapamıyorsun dedi. Bu evlilik Bi kere yokuşa girdi Bi daha girerse herkes kendi hayatına baksın otel gibi yemek yeyip uyuyoruz dedi.
Bu vajunusmus benim hayatımı mahfediyor ilişkiye girmek için kendimi çok zorladım girebiliyorum şuan ama çok ağrılı oluyor cinsellikten kaçıyorum eşim yaklaştığında,
Kendimi çok yetersiz hissediyorum. Evlilik de bana çok ağır geliyor zaten hala alışamadım çok büyük bir sorumlulukmuş.
Sigaraya da üstesinden gelemediğim sorunlarım yüzünden başlamıştım ama pişman değilim sigara için.
Zor bir hayatım var ailem desem yoklar gibi birşey belki eski konularımı hatırlayanlar bilir.
Kendimi haklı görmüyorum kesinlikle ama gerçekten çok zor şeyler yaşıyorum. Dün ayrı uyudum ne yapabileceğimi bilmiyorum.
Kendini benimle bir tutma seninle ben aynı değiliz ben erkeğim diyen bir canlıya çok bel bağlama. Zihniyet çürük. Bana kadınlık yapamıyorsun ne demek hanzoluğun kaçıncı evresi allah aşkına. Bunlar mal pazarında kilo ile mi satılıyor yoksa tane başı mı. Böyle bir kocayla sigaraya da başlanır başka şeye de

Üstüne üstüne gidiyorum zaten iki kadın doğuma gittim verdiği ilaçları kullanıyorum başta hiç ilişkiye giremiyordum şuan kendimi olacak olacak diye zorlayak ilişkiye girebiliyorum ama hala Bi vajunusmus sorunu yaşıyorum çok ağrılı ve sancılı Bi ilişki yaşıyorum ama eşim hergün ilişkiye girmek istiyor buda benim için bir ızdıraba dönüşüyor şuan haftada Bi kere kendimi zorlayarak ilişkiye giriyorum ama yetmiyor vajunusmus sorunu yüzünden gerçekten hayattan zevk almıyorum

Hafta 1 ile bu sorunu çözemezsiniz ki..
Mümkün değil.
Maksat bölgenin genişlemesi bu da haftada 1 ile cook zor..
Siz tembellik ediyorsunuz desem yanlış anlayacaksınız vücudunuz tembellesecek böyle..
Çaresi elinizde iken sorunu geçiştirmeyin..
Evde yapacağınız yarım saatlik parmak pratiği ile mutluluk mümkün.

Böyle ayıları nerden bulup evleniyorsunuz? Hiçbir konunun kadını erkeği olmaz. Hele ki kendisinin yaptığı bir şeyi size yapma deme hakkı yok. Bugün kalkan o el yarın suratınıza inebilir farkındasınız değil mi? Madem çamaşırı yokmuş makineye neden kendisi atamamış? Erkek olduğu için mi makine error mu veriyor erkek dokununca?
Vajinusmus konusuna gelince bu sitede o kadar çok vajinusmus kadın var ki. Bu hastalığı kendi kendinize çözemezsiniz. Gidiyorsunuz sanırım doktora ama bu problemi çözmek için ciddi uğraşmanız lazım. Eğer cinsellik yoksa iki ev arkadaşı olursunuz sadece. Burda en büyük iş size düşüyor. Mutlaka profesyonel yardım alın

Kuzum bende çok zorlandım vajinusmus değilim ama kasiklarda agrım oluyordu ilk zamanlar şimdide bazen oluyor düşünce olarak kendini rahatlat

Gunde 1 tane iciyorsan BIRAK sigaraya gene zam gelcekmis bende birakcam

• Komik
Reactions: H M
Kocanın elleri kayseriye mi gitmiş. Çamaşırı donu yoksa eli kolu kırık değil baktı ki bitmiş temizi , yıkanmadıysa atıverir makinaya iki dakkasını almaz. Zira sizinki gibi onun da iki eli var. Siz de olsanız aynı şeyi yapacaksınız makinaya atacaksınız. Bunun için küsüyorsa kümese girsin boşverin.

Sigaranın kadını , erkeği olmaz. Bu konuda ayrım yapacak kafada adamdan da ne beklenir orası ayrı..

Vajinismusa çare bulmalısınız, cinsellik olmayan evlilikte gerginlik normalden çok olur. Kadın doğuma gidiyorsunuz anladığım kadarıyla ama vajinismus için ayrı uzmanlar oluyor bildiğim kadarıyla, onlara gitmeniz daha iyi olur.

Back
X