Eşimin sözleri çok kırdı

Cunku evli bi kadin ozellikle potansiyel bi anne adayidir. Yengem hamile oldugunu bilmedigi ve sigara ictigi icin bebegi yarik damak dudakli dogdu. Bu vebali kimse kaldiramaz. Ben polimige girmemek adina cumlemi ozenle sectim rica ederim polimige girmeyin. Dusuncemizi de soylemek suc oluyor burda artik.
Katılıyorum.
Artık biliniyor ki anne ne kadar sağlıklı ise bebeğin hamilelikten yetişkinliğe sağlığı ona göre şekilleniyor.

Gitmedim malesef korkudan🙁
Yaptığınız çok yanlış ama eşiniz gitmeniz konusunda teşvik etmedi mi? Tabi ki tutku falan kalmaz aranızda. Kendinizle beraber eşinizde büyük haksızlık yaptığınız.

Umarım biran evvel atlatırsınïz bu durumu.

Yaptığınız çok yanlış ama eşiniz gitmeniz konusunda teşvik etmedi mi? Tabi ki tutku falan kalmaz aranızda. Kendinizle beraber eşinizde büyük haksızlık yaptığınız.

Umarım biran evvel atlatırsınïz bu durumu.
Denemelerimiz oluyordu ara ara ve hep yaparim belki diye düsündüm fakat o asamaya geldiginde bir türlü basaramadim.Esim de bunu pek konusmayinca ben de hep erteledim malesef.Evde bir süre egzersiz yapmaya calistim ama baktim yine ilerleyemiyorum,sonunda gittim doktora.

Donunu yıkamasan çamaşırlarını makinaya atmaktan aciz. Bir de ahkam kesiyor. Cinsel hayatınız için tedavi görün bir arkadaşım da aynı sorunla karşılaştı tedaviden sonra oğlu oldu.

Ne kadar bencilce, eşiniz çok sabırlı bir insan ben çoktan boşanmıştım.
Evet esim cok sabretti ve biz bu arada cok küskünlükler yasadik bircok sebepten.Arada denemelerimiz de oluyordu ve esim bu durumu pek takmiyor gibiydi.Ben de o heralde halinden memnun diye kendi kendime arada cabalasam da hep erteledim malesef.

Üstüne üstüne gidiyorum zaten iki kadın doğuma gittim verdiği ilaçları kullanıyorum başta hiç ilişkiye giremiyordum şuan kendimi olacak olacak diye zorlayak ilişkiye girebiliyorum ama hala Bi vajunusmus sorunu yaşıyorum çok ağrılı ve sancılı Bi ilişki yaşıyorum ama eşim hergün ilişkiye girmek istiyor buda benim için bir ızdıraba dönüşüyor şuan haftada Bi kere kendimi zorlayarak ilişkiye giriyorum ama yetmiyor vajunusmus sorunu yüzünden gerçekten hayattan zevk almıyorum
Daha önceki mesajımda da dediğim gibi cinsel terapiste gitmelisiniz. Çünkü vajinismus sorunu psikolojik oluyor, fizyolojik olarak bi probleminiz olmasa da ilişkiye girmekte zorlanıyorsunuz. Bunun altında yatan sebebi bi terapist ortaya çıkarabilir, ayrıca size birtakım egzersizler verecektir. Jinekologlar bu konuda fazla bilgili değil.

Eşin sana eşlik etmiyor sa kendin Uzmandan yardım almalısın.. Aşılmayacak bir konu değil.

Canım bütün bu sorunların tek nedeni cinsellik yaşayamıyor olmanız. Artık aşmaya başlamışsın bu sorunu , zorlanarak da olsam ilişkiye girebiliyorum demişsin. Bu bile büyük bir adım, kayganlaştırıcı jeller var onlardan aldın mı hiç?
Mutlaka onlardan al ve ilişkiye girmeden uygula. Çok büyük etkisi olur, biraz da beyin olarak kendini rahatlatman lazım. Sen psikolojik olarak kendini kastıkça zevk alamazsın ve bu sebeple de hep acı çekersin ilişki sırasında.

Evliliğin ilk zamanlarında bile insan zorlanıyor cinselliğe alışana kadar. Eşin de cinsellik sebebiyle oldukça gergin ve sana karşı anlayışlı olması gerekirken seni kırarak içindeki öfkeyi dışa vuruyor. İnan ki bu problemi yani cinselliği çözenseniz her şey yoluna girer.

Sigaraya da yeni başlamışsın, iyice alışıp tiryaki olmadan bırak hemen. Eşin de senin stresten başladığının farkındadır, o yüzden görünce gözü dönmüş olabilir. Evet yaptığı yanlış ama çoğu erkek odun maalesef, seni mutlu edemediğini düşünüyor belki de. Sana bunu direk söylemez ama agresiflikle asabiyetle dışa vurmuş iste. Al karşına konus, bu cinsellik bizi yıprattı sen de haklısın bende diye söyle. Ben çabalıyorum sen de biraz bana anlayışlı ol de, güzellikle konuş belki düzelir aranız. Ne kadar zamandır evlisiniz? Yeniyse adapte olmanız icin belli bir süre geçer zaten.

Kardeşim neden battaniyeni alıp başka yerde yatıyorsun? Küs bile olsan, eşin hatalı olsa dahi yatak ayırmayı yanlış buluyorum şahsen

Kocam gelip ben sigaraya basladım dese ,cidden arıza cıkarırım.
Sigara icmeden kabul ettim ben onu.Benim icin önemli bi konu sigara icmemesi.O konuda haklı.
Basta sizin saglıgınız icin.
Haftada bir makina acmak nedir aboww🤦🏻‍♀️😂
Vajinusmus icin tedavisi olan basit bi olay.
Olayları bukadr büyütmek yerine oturup cözüm yolları bulun lütfen karıkoca😣

Doğru yere konu açıyorumdur umarım, o kadar kötüyüm ki bugün sizinle paylaşmak istedim ben iki üç ay önce sigaraya başladım günde Bi tane içiyorum eşimde beni yakalamıştı sigara içerken dün sigara için içme diyorum beni dinlemiyorsun diye bağırdı bende sende içiyorsun sen içerken bana içme diyebilme hakkın var mı sence dedim. Sinirlendi el kaldırdı hadi vur dedim sonra elini indirip, senle ben bir değilim kendini benimle bir tutma ben erkeğim dedi.
başka odaya gitti bende iki gün önce Bi konuda eşime çok kırılmıştım Bi gönlümü bile alma zahmetinde bulunmadın üstüne birde yağ sürüyorsun dedim. Ve baddaniye alıp başka bir odaya yatmaya gittim oda gelip ben sana hiç kırılmıyormuyum hep sen mi kırılıyorsun bir haftadır makineye çamaşır atmıyorsun çamaşırım yok dedi,
Bu arada ben vajunusmusum, hayatımızda cinsellik diye birşey yok kadınlık yapamıyorsun dedi. Bu evlilik Bi kere yokuşa girdi Bi daha girerse herkes kendi hayatına baksın otel gibi yemek yeyip uyuyoruz dedi.
Bu vajunusmus benim hayatımı mahfediyor ilişkiye girmek için kendimi çok zorladım girebiliyorum şuan ama çok ağrılı oluyor cinsellikten kaçıyorum eşim yaklaştığında,
Kendimi çok yetersiz hissediyorum. Evlilik de bana çok ağır geliyor zaten hala alışamadım çok büyük bir sorumlulukmuş.
Sigaraya da üstesinden gelemediğim sorunlarım yüzünden başlamıştım ama pişman değilim sigara için.
Zor bir hayatım var ailem desem yoklar gibi birşey belki eski konularımı hatırlayanlar bilir.
Bana destek olmak yerine her konuda köstek oldular.
Kendimi haklı görmüyorum kesinlikle ama gerçekten çok zor şeyler yaşıyorum. Dün ayrı uyudum ne yapabileceğimi bilmiyorum.
Sizin desteğinize ihtiyacı duydum içimi dökmek istedim.
Yani bilmiyorum esinin hakli olduğu yerde var haksız olduğu yerde .. bikere o erkek diye herseyi yapar kismi yanlis. Çamaşırını makinaya atabilir eline yapışmaz ama ilişki konusunda bilemiyorum bende cok istekli sayılmam esim hic bireyine karışmaz o konuya gelince 15gun kaçarım 16.gun suratı düşmeye basladimi bende kendimi kötü hissederim ama sen bütünüyle evlilikten soğumuşsun sorumluluk almak istemiyosun ailende yanında degil mesleğin vardr insallah

Vajinismusu yenmen lazım böyle kanka hayatı gibi evlilik olmaz bir yere kadar çekilir !!! Çamaşır konusunda haklı, adam artık bıkmış sinirleri bozulmuş şiddete kadar gider ya boşan ya da yen rahatszlığı

Back
X