- 4 Temmuz 2016
- 2.344
- 4.291
- 133
Böyle bir adamdan ne bekliyorsunuz ki zaten.. zihniyete bakın bi halt olmaz bundan.senle ben bir değilim kendini benimle bir tutma ben erkeğim dedi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle bir adamdan ne bekliyorsunuz ki zaten.. zihniyete bakın bi halt olmaz bundan.senle ben bir değilim kendini benimle bir tutma ben erkeğim dedi.
Katılıyorum.Cunku evli bi kadin ozellikle potansiyel bi anne adayidir. Yengem hamile oldugunu bilmedigi ve sigara ictigi icin bebegi yarik damak dudakli dogdu. Bu vebali kimse kaldiramaz. Ben polimige girmemek adina cumlemi ozenle sectim rica ederim polimige girmeyin. Dusuncemizi de soylemek suc oluyor burda artik.
Çok zor bir durum Allah kimseye yaşatmasın gerçektenBende de vajinismus var ve ayni sorunlar bizde de yasaniyor☹
Evet cok zor ben 7 yildir yasiyorum ve sonunda doktora gittim.İnsallah atlaticam ama simdi de aramizdaki tutku neredeyse bitti diyebilirimÇok zor bir durum Allah kimseye yaşatmasın gerçekten
7 yıldır hiç mi gitmediniz doktora ?Evet cok zor ben 7 yildir yasiyorum ve sonunda doktora gittim.İnsallah atlaticam ama simdi de aramizdaki tutku neredeyse bitti diyebilirim![]()
Gitmedim malesef korkudan7 yıldır hiç mi gitmediniz doktora ?
Yaptığınız çok yanlış ama eşiniz gitmeniz konusunda teşvik etmedi mi? Tabi ki tutku falan kalmaz aranızda. Kendinizle beraber eşinizde büyük haksızlık yaptığınız.Gitmedim malesef korkudan![]()
Ne kadar bencilce, eşiniz çok sabırlı bir insan ben çoktan boşanmıştım.Gitmedim malesef korkudan![]()
Denemelerimiz oluyordu ara ara ve hep yaparim belki diye düsündüm fakat o asamaya geldiginde bir türlü basaramadim.Esim de bunu pek konusmayinca ben de hep erteledim malesef.Evde bir süre egzersiz yapmaya calistim ama baktim yine ilerleyemiyorum,sonunda gittim doktora.Yaptığınız çok yanlış ama eşiniz gitmeniz konusunda teşvik etmedi mi? Tabi ki tutku falan kalmaz aranızda. Kendinizle beraber eşinizde büyük haksızlık yaptığınız.
Umarım biran evvel atlatırsınïz bu durumu.
Evet esim cok sabretti ve biz bu arada cok küskünlükler yasadik bircok sebepten.Arada denemelerimiz de oluyordu ve esim bu durumu pek takmiyor gibiydi.Ben de o heralde halinden memnun diye kendi kendime arada cabalasam da hep erteledim malesef.Ne kadar bencilce, eşiniz çok sabırlı bir insan ben çoktan boşanmıştım.
Daha önceki mesajımda da dediğim gibi cinsel terapiste gitmelisiniz. Çünkü vajinismus sorunu psikolojik oluyor, fizyolojik olarak bi probleminiz olmasa da ilişkiye girmekte zorlanıyorsunuz. Bunun altında yatan sebebi bi terapist ortaya çıkarabilir, ayrıca size birtakım egzersizler verecektir. Jinekologlar bu konuda fazla bilgili değil.Üstüne üstüne gidiyorum zaten iki kadın doğuma gittim verdiği ilaçları kullanıyorum başta hiç ilişkiye giremiyordum şuan kendimi olacak olacak diye zorlayak ilişkiye girebiliyorum ama hala Bi vajunusmus sorunu yaşıyorum çok ağrılı ve sancılı Bi ilişki yaşıyorum ama eşim hergün ilişkiye girmek istiyor buda benim için bir ızdıraba dönüşüyor şuan haftada Bi kere kendimi zorlayarak ilişkiye giriyorum ama yetmiyor vajunusmus sorunu yüzünden gerçekten hayattan zevk almıyorum
Yani bilmiyorum esinin hakli olduğu yerde var haksız olduğu yerde .. bikere o erkek diye herseyi yapar kismi yanlis. Çamaşırını makinaya atabilir eline yapışmaz ama ilişki konusunda bilemiyorum bende cok istekli sayılmam esim hic bireyine karışmaz o konuya gelince 15gun kaçarım 16.gun suratı düşmeye basladimi bende kendimi kötü hissederim ama sen bütünüyle evlilikten soğumuşsun sorumluluk almak istemiyosun ailende yanında degil mesleğin vardr insallahDoğru yere konu açıyorumdur umarım, o kadar kötüyüm ki bugün sizinle paylaşmak istedim ben iki üç ay önce sigaraya başladım günde Bi tane içiyorum eşimde beni yakalamıştı sigara içerken dün sigara için içme diyorum beni dinlemiyorsun diye bağırdı bende sende içiyorsun sen içerken bana içme diyebilme hakkın var mı sence dedim. Sinirlendi el kaldırdı hadi vur dedim sonra elini indirip, senle ben bir değilim kendini benimle bir tutma ben erkeğim dedi.
başka odaya gitti bende iki gün önce Bi konuda eşime çok kırılmıştım Bi gönlümü bile alma zahmetinde bulunmadın üstüne birde yağ sürüyorsun dedim. Ve baddaniye alıp başka bir odaya yatmaya gittim oda gelip ben sana hiç kırılmıyormuyum hep sen mi kırılıyorsun bir haftadır makineye çamaşır atmıyorsun çamaşırım yok dedi,
Bu arada ben vajunusmusum, hayatımızda cinsellik diye birşey yok kadınlık yapamıyorsun dedi. Bu evlilik Bi kere yokuşa girdi Bi daha girerse herkes kendi hayatına baksın otel gibi yemek yeyip uyuyoruz dedi.
Bu vajunusmus benim hayatımı mahfediyor ilişkiye girmek için kendimi çok zorladım girebiliyorum şuan ama çok ağrılı oluyor cinsellikten kaçıyorum eşim yaklaştığında,
Kendimi çok yetersiz hissediyorum. Evlilik de bana çok ağır geliyor zaten hala alışamadım çok büyük bir sorumlulukmuş.
Sigaraya da üstesinden gelemediğim sorunlarım yüzünden başlamıştım ama pişman değilim sigara için.
Zor bir hayatım var ailem desem yoklar gibi birşey belki eski konularımı hatırlayanlar bilir.
Bana destek olmak yerine her konuda köstek oldular.
Kendimi haklı görmüyorum kesinlikle ama gerçekten çok zor şeyler yaşıyorum. Dün ayrı uyudum ne yapabileceğimi bilmiyorum.
Sizin desteğinize ihtiyacı duydum içimi dökmek istedim.