Eşimin sözleri çok kırdı

Doğru yere konu açıyorumdur umarım, o kadar kötüyüm ki bugün sizinle paylaşmak istedim ben iki üç ay önce sigaraya başladım günde Bi tane içiyorum eşimde beni yakalamıştı sigara içerken dün sigara için içme diyorum beni dinlemiyorsun diye bağırdı bende sende içiyorsun sen içerken bana içme diyebilme hakkın var mı sence dedim. Sinirlendi el kaldırdı hadi vur dedim sonra elini indirip, senle ben bir değilim kendini benimle bir tutma ben erkeğim dedi.
başka odaya gitti bende iki gün önce Bi konuda eşime çok kırılmıştım Bi gönlümü bile alma zahmetinde bulunmadın üstüne birde yağ sürüyorsun dedim. Ve baddaniye alıp başka bir odaya yatmaya gittim oda gelip ben sana hiç kırılmıyormuyum hep sen mi kırılıyorsun bir haftadır makineye çamaşır atmıyorsun çamaşırım yok dedi,
Bu arada ben vajunusmusum, hayatımızda cinsellik diye birşey yok kadınlık yapamıyorsun dedi. Bu evlilik Bi kere yokuşa girdi Bi daha girerse herkes kendi hayatına baksın otel gibi yemek yeyip uyuyoruz dedi.
Bu vajunusmus benim hayatımı mahfediyor ilişkiye girmek için kendimi çok zorladım girebiliyorum şuan ama çok ağrılı oluyor cinsellikten kaçıyorum eşim yaklaştığında,
Kendimi çok yetersiz hissediyorum. Evlilik de bana çok ağır geliyor zaten hala alışamadım çok büyük bir sorumlulukmuş.
Sigaraya da üstesinden gelemediğim sorunlarım yüzünden başlamıştım ama pişman değilim sigara için.
Zor bir hayatım var ailem desem yoklar gibi birşey belki eski konularımı hatırlayanlar bilir.
Bana destek olmak yerine her konuda köstek oldular.
Kendimi haklı görmüyorum kesinlikle ama gerçekten çok zor şeyler yaşıyorum. Dün ayrı uyudum ne yapabileceğimi bilmiyorum.
Sizin desteğinize ihtiyacı duydum içimi dökmek istedim.
Bende vajinismus yasadim ve tipki senin gibi sigara icmeye basladim sanki icimdeki derdi alacak gibi geliyordu esim kizdikca pes pese iciyordum. Ben bu kulupteki sayfadaki kisiler ve kendi azmimle yendim. Zorlanma bende de oluyor ilk basta daha dogrusu penisi alana kadar suruyor zorlugu sonrasinda rahat hissediyorum ne kadarlik evlisin bilmiyorum ama zamanla iliskiye gire gire alisirz diye umuyorum. Ben ilk anda kasilsam bile esimden kacmiyorum aksine onun aklina getiriyorum cunku hem gercekten istiyorum hem de vajinismusken onu istemedigimi dusunurdu ben yanasmayinca yeniden oyle dusunsun istemiyorum. Ve vajinismusu yenince agzima sigara sokmadim cunku tum derdim oydu ve cok sukur bitti gitti.

Kocam gelip ben sigaraya basladım dese ,cidden arıza cıkarırım.
Sigara icmeden kabul ettim ben onu.Benim icin önemli bi konu sigara icmemesi.O konuda haklı.
Basta sizin saglıgınız icin.
Haftada bir makina acmak nedir aboww🤦🏻‍♀️😂
Vajinusmus icin tedavisi olan basit bi olay.
Olayları bukadr büyütmek yerine oturup cözüm yolları bulun lütfen karıkoca😣
Birincisi eşim kendiside sigara tiryakisi benim sorun çıkardığım nokta burda zaten kendisi içerken bana bu kadar tepki göstermesi
İkincisi haftada bir makine açmıyorum bir haftadır makineye çamaşır atmadım aradaki farkı umarım anlamışsınızdır.
Bende haklıyım demiyorum zaten o gece sinirle yanlık hareketler yaptım bunun farkındayım

Hic bi konuda kadin/erkek ayrimi yapmam sevmem de lakin konu sigaraya gelince gercekten bi kadin sigara icmemeli diye dusunuyorum tabiki erkek de icmemeli ama kadin hic yaklasmamali bile bence. Vajinusmusa gelince de boyle bisey yasamadm lakin bi ara eşim 2 ay kadar bi sekilde cinsellikten kacmisti benimle ve bende o sure zaafinda kendimi ev arkadsi ya da kardesi falan gibi hissetmistm esimin ve cok uzuluyordm uzuldugum icin de esimi kirmak icin sozler soyluyordum. Esiniz de eminim sizi seviyor ama cinsellik yasayamamk maalesf evlilikte buyuk bir sorun. Dilerim atlatirsiniz.
Neden kadına daha da yakışmıyor sigara mantıklı bir sebep sunun? Ayrıca sigara yakışan ya da yakışmayan birşey değil sadece sağlığa zararlı.

Doğru yere konu açıyorumdur umarım, o kadar kötüyüm ki bugün sizinle paylaşmak istedim ben iki üç ay önce sigaraya başladım günde Bi tane içiyorum eşimde beni yakalamıştı sigara içerken dün sigara için içme diyorum beni dinlemiyorsun diye bağırdı bende sende içiyorsun sen içerken bana içme diyebilme hakkın var mı sence dedim. Sinirlendi el kaldırdı hadi vur dedim sonra elini indirip, senle ben bir değilim kendini benimle bir tutma ben erkeğim dedi.
başka odaya gitti bende iki gün önce Bi konuda eşime çok kırılmıştım Bi gönlümü bile alma zahmetinde bulunmadın üstüne birde yağ sürüyorsun dedim. Ve baddaniye alıp başka bir odaya yatmaya gittim oda gelip ben sana hiç kırılmıyormuyum hep sen mi kırılıyorsun bir haftadır makineye çamaşır atmıyorsun çamaşırım yok dedi,
Bu arada ben vajunusmusum, hayatımızda cinsellik diye birşey yok kadınlık yapamıyorsun dedi. Bu evlilik Bi kere yokuşa girdi Bi daha girerse herkes kendi hayatına baksın otel gibi yemek yeyip uyuyoruz dedi.
Bu vajunusmus benim hayatımı mahfediyor ilişkiye girmek için kendimi çok zorladım girebiliyorum şuan ama çok ağrılı oluyor cinsellikten kaçıyorum eşim yaklaştığında,
Kendimi çok yetersiz hissediyorum. Evlilik de bana çok ağır geliyor zaten hala alışamadım çok büyük bir sorumlulukmuş.
Sigaraya da üstesinden gelemediğim sorunlarım yüzünden başlamıştım ama pişman değilim sigara için.
Zor bir hayatım var ailem desem yoklar gibi birşey belki eski konularımı hatırlayanlar bilir.
Bana destek olmak yerine her konuda köstek oldular.
Kendimi haklı görmüyorum kesinlikle ama gerçekten çok zor şeyler yaşıyorum. Dün ayrı uyudum ne yapabileceğimi bilmiyorum.
Sizin desteğinize ihtiyacı duydum içimi dökmek istedim.

tedavi olun, ayrica karisinin sigara icmesine hala karisan erkekler kaldi mi ya? cahillik gercekten.
Gidin bi an once tedavi olun, vajinusmus evliliginizi yokusa suruyor, esiniz biraz ondan hassas bence.
unutmayalim biz kadinlar cinsellige farkli bakariz, ama erkekler cinsellik icin yasarlar resmen

Birincisi eşim kendiside sigara tiryakisi benim sorun çıkardığım nokta burda zaten kendisi içerken bana bu kadar tepki göstermesi
İkincisi haftada bir makine açmıyorum bir haftadır makineye çamaşır atmadım aradaki farkı umarım anlamışsınızdır.
Bende haklıyım demiyorum zaten o gece sinirle yanlık hareketler yaptım bunun farkındayım
Sigara sorunları cözmemis,yeni sorun eklemis lütfen yeni baslamısken bırakın.
Esinizin tiryaki olması da üzücğ☹️

Canım bütün bu sorunların tek nedeni cinsellik yaşayamıyor olmanız. Artık aşmaya başlamışsın bu sorunu , zorlanarak da olsam ilişkiye girebiliyorum demişsin. Bu bile büyük bir adım, kayganlaştırıcı jeller var onlardan aldın mı hiç?
Mutlaka onlardan al ve ilişkiye girmeden uygula. Çok büyük etkisi olur, biraz da beyin olarak kendini rahatlatman lazım. Sen psikolojik olarak kendini kastıkça zevk alamazsın ve bu sebeple de hep acı çekersin ilişki sırasında.

Evliliğin ilk zamanlarında bile insan zorlanıyor cinselliğe alışana kadar. Eşin de cinsellik sebebiyle oldukça gergin ve sana karşı anlayışlı olması gerekirken seni kırarak içindeki öfkeyi dışa vuruyor. İnan ki bu problemi yani cinselliği çözenseniz her şey yoluna girer.

Sigaraya da yeni başlamışsın, iyice alışıp tiryaki olmadan bırak hemen. Eşin de senin stresten başladığının farkındadır, o yüzden görünce gözü dönmüş olabilir. Evet yaptığı yanlış ama çoğu erkek odun maalesef, seni mutlu edemediğini düşünüyor belki de. Sana bunu direk söylemez ama agresiflikle asabiyetle dışa vurmuş iste. Al karşına konus, bu cinsellik bizi yıprattı sen de haklısın bende diye söyle. Ben çabalıyorum sen de biraz bana anlayışlı ol de, güzellikle konuş belki düzelir aranız. Ne kadar zamandır evlisiniz? Yeniyse adapte olmanız icin belli bir süre geçer zaten.
Bir yıllık evliyiz ilk aylar ilişkiye hiç giremedim şuan o sorun kalmadı ama sorun çok ağrılı ilişki yaşadığım için cinsellik ten kaçmam,
Biliyorum sigara içmenin ne kadar sağlığa zararlı olduğunu ama içimdeki boşluk beni iten

Bir yıllık evliyiz ilk aylar ilişkiye hiç giremedim şuan o sorun kalmadı ama sorun çok ağrılı ilişki yaşadığım için cinsellik ten kaçmam,
Biliyorum sigara içmenin ne kadar sağlığa zararlı olduğunu ama içimdeki boşluk beni iten
Kayganlaştırıcı jel alıp onu kullanın, hala ağrı devam ederse bir doktora gidin derim. Belki de halledilecek küçük bir sorun vardır o yüzden de ağrı çekiyor olabilirsiniz. Sigaranın sorunlarınızı çözmeyeceğini bilecek yaştasınız, binlerce bırakmaya çalışan insan varken siz de hazır tiryaki olmamışken bırakın. İlerde pişman olursunuz.

Sigara bireysel bir tercih.Kimse kusura bakmasın ama böyle bir baskıya hakkı yok.En ufak kavgada el kaldırmak ve kadınlık yapamamayı yüze vuran adam zaten kötü yüreklidir bana göre.Ve cinselliği çözemezseniz daha ağır bir tablo sizi bekliyor olabilir..

Neden kadına daha da yakışmıyor sigara mantıklı bir sebep sunun? Ayrıca sigara yakışan ya da yakışmayan birşey değil sadece sağlığa zararlı.
"Yakismiyor" kelimesi hicbir cumlemde yok. Nasil anlamak istiyorsaniz oyle anlayin.

Back
X