esimin sozleri

Nilayın kocasi zaten ayri bi boyut ama bu beni her halimle sevsin toplulugu varya beni benden alıyor.
Kilolu olmak sağlıklı değil tabii, yaş geçtikçe bir sürü sağlık sorununa neden oluyor ama eşler kırıcı olmamalı, kadına öküz gibisin demesi hiç hoş değil, adamda kiloluymuş, baklava kaslı fit her daim bakımlı erkeklerle evli değiliz, o zaman neden sadece kadınların üzerinde baskı kuruluyor?
Neden saçını arkadan topladı, eşofmanla gezdi, kilo aldı diye kadınlar yeriliyor?
Erkekler yatağa bile smokinle mi giriyor:)))
 
Bu nasıl seviyesiz bi konusma şeklidir eşine öküz demek ne demek ve hala cocuk naısl düşünüyorsunuz
Kilo versenizde hamileyken illaki alıcaksınız ve onun gözünde öküz ve yüzüne bakılmayacak biri olacaksınız
Daha ilişkiniz olmamısken cocuk nasıl yapıcaksınız
 
Kusura bakma ama esin çok terbiyesiz!
 
Ya kendinize acımıyorsunuz tamam, kendinize gram saygınız yok tamam, koca diye evlendiğiniz barzoları bir halt sanıyorsunuz adam görmemişsinizdir ona da tamam.
Ama inatla bencilce hislerle şu hanzoları baba yapıp sonra o yavrucakların psikolojisiyle oynamayın işte..

Bu şekil bir terbiyesizden baba olur mu? İki adım geri çıkıp da bakın bakalım..

Bir de bazı kadınlar "ama çocuklarına çok iyi davranıyor" der. Yahu adam çocuklarının gözü önünde annelerine hakaret ediyor. Onlara balım böceğim dese ne olur?

66kg ile hamile kaldım.
80kg doğum yaptım.
72kg ile hastaneden çıktım.
1 yıl içinde 60kg ya düştüm. Ve eşim kilom ve görünüşüm hakkında olumsuz bir tane yorum yapmadı..
 
Her bakımdan rahat olmak ve istedikleri kadar kilo almak sadece onlara verilen bi hak gibi görüyorlar sanırım.
 

Ortada hamilelik, hastalık ya da özbakımı engelleyecek bir durum yoksa karşı taraf bir yerden sonra hoşgörü göstermeyebilir bu duruma. Konuda böyle bir durum yok, sadece kendine bakmayan bir kadın var.
Siz insansınız ama karşınızdaki de insan. Kendine bakmayan biri olunca insanın karşısında ister istemez cinsel çekim azalır. Cinsel çekim azalınca ilgi, alaka, sevgi de azalır. Kadın için de erkek için de geçerli bu. Kaçınılmaz son.
Kilo almak olarak değil temizlik olarak düşünün bunu. Evlenmeden önce her yanınıza geldiğinde traş olmuş, mis gibi kokan, güzel giyinen adamın üç günde bir duş alan, kokuşuk, saç sakal birbirine girmiş donuyla kanepede oturup göbeğini kaşıyan adama dönüşmesi soğutmaz mı sizi, uyarmaz mısınız? Aynı şey...
 
Bir kadın ne yaparsa kendisi için yapmalı diye düşünüyorum.Kilo vermek istiyor musunuz?bunu içtenlikle kendinize sorun.Sizi sırf dış görünüşünüzden dolayı yargılayan bir adama çocuk doğurmayı düşünmeyin bile.Eşinizin size saygısı yok öncelikle.Bence bir kezde siz onun sinir olduğu dış görünüşüyle ilgili bir şeyle onu yargılayın,bakalım hoşuna gidecek mi?Belki bu şekilde anlar yaptığı şeyin ne kadar kırıcı olduğunu.
 
Eşiniz size hakaret etmeyi hiç bırakmamış ki, “öküz gibi evde yatıyorsun” demiş ne kadar çirkin bir hakaret bu.... Ben sizin yerinizde olsam görüntüme takmış olmasını değil de bu sözünü sorun ederdim, zayıflamak için çaba gösterip zayıflayamıyor musunuz yoksa iradenize yenik düşüp zayıflamak adına hiçbir şey yapmıyor musunuz? Kendiniz için zayıflayın, 8 kilo o kadar da verilmeyecek bir miktar değil.
 
Cocuk asla dusunmeyin,yazik.
Bu arada size saygisi olmayan adama siz de saygi duymayin. Psikolojik siddet icin adamin ille sovup saymasina gerek yok, sizi begenmemesi,sizden hoslanmamasi ve bunu bu sekilde dile getirmesi de siddettir
 
Söylemek istediklerimi yazmışsınız
 
Nilayın kocasi zaten ayri bi boyut ama bu beni her halimle sevsin toplulugu varya beni benden alıyor.
Diğer konularına bakmadım okumadım,koca zaten kaba ona değinmek bile istemedim
Evet haklısın,ben bunu anlayamıyorum evlenince neden kendilerini salıyorlar,ve eş bundan memnun da değil
Biraz bakımlı ce sağlıklı görünmek zor değil diye düşünüyorum
 
Her bakımdan rahat olmak ve istedikleri kadar kilo almak sadece onlara verilen bi hak gibi görüyorlar sanırım.

Konuyu ve konu sahibini dışarda tutarak söylüyorum hayır değil. Çiftler karşılıklı olarak birbirinin gözüne hoş görünmeli. İki taraf da ortada geçerli bir sebep yoksa dikkat etmeli. Ama bizim hanımlar genelde aman kocamdır yanımda dursun da derisinin altında bir yağ tabakaıs ile gezse de sorun değil ya da çok iyi bakıyorum evlendiğimizden beri 30 kilo aldı diye düşündüğü için erkekler rahat takılıyor.
 
Her bakımdan rahat olmak ve istedikleri kadar kilo almak sadece onlara verilen bi hak gibi görüyorlar sanırım.
Sağlığını düşünerek kilolu olmasından rahatsız olmasını anlarım ama eş dediğiniz hakaret edip aşağılamaz, kilo vermesini istiyorsa diyetisyene götürür, birlikte spor salonuna yazılıp spor yaparlar, katılımcı olup teşvik edersin, hakaret edince ellerine incitmekten başka birşey geçmez, hayır yani adamlar gerçekten aynada kendine de bakmıyor sanırım, saçları dökülüyor, göbek bağlıyorlar, kadınlar evlenince salmakla suçlanıyorsa erkekler salmıyor mu?
Hem bu erkeklerin sevgisi ne menem şeydir ki kilo alınca bitiyor, hasta olunca bitiyor, eşofmanla görünce bitiyor, erkek sevgisi pamuk ipliğine bağlı demek ki :))
 
Tabiki de uyarılar
Tabiki de uyarılar ama konu sahibinin eşinin konuşması ve davranışları çok aşağılayıcı. Insanı teşvik eden cinsten değil de inadına yaptirtacak cinsten. Hem kız zayifken kendi yine kiloluymus ama kız bunu guzel bir sekilde diyet uapmaya ikna etmiş ona hakaret yagdirmamis.
 
Mune muhteşemsin.Gerçekten sürekli kadınların üzerindeki bu baskıyı anlayamıyorum.Üstelik burada kadının kadına yaptığına da anlam veremiyorum.Öyle yorumlar geliyor ki sanki kadın suçlu.Kilo alsa suçlu,kilo veremese suçlu.Makyaj yapmasa suçlu.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…