• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşimin Spermleri Düşüktü. Şimdi Normal Yolla Hamileyim.Şükürler Olsun

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

polenss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2008
486
0
96
İstanbul
Arkadaşlar sakın ama sakın umutsuzluğa düşmeyin. Benimin eşşimn değerleri düşüktü 13 milyon ..ileri haraketli 0 dı.. Yerinde hareketli % 50 idi..Doktor aşılama dedi. Aşılamadan sonrada tüp bebege geçeriz dedi.Bizde aşılamya karar verdik ağustosa karar verdik. Bu arada eşime Keçiboynuzu kürü ve pekmezi yedirdim ama sadece 1 ay. Sonra reflu oldu bıraktı.. Sigarayı bıraktı.. 2 ay sonra hamile kaldım..Arkadaşlar eşiniz sigara içiyorsa muhakkak bırakmalı.. ikna edin..Çokkkk mutluyum.. Allahıma şükürler olsun..Allah olmayan herkese versin.. Hepiniz için dua edeceğim..

Canım ne kadar güzel bi haber bu tebrik ederim
benimde eşimin spermleri 12 milyon ileri hareketli 0
değerlerimiz birbirine çok yakın inşallah o piyango banada vurur
bende anneliği yaşıyabilirim:1hug::1hug:

tebrik ederim çok sevindin Allah sağlıklı bi hamilelik ve doğum nasip etsin inşallah.darısı bizlerin başına

:nazar::nazar::nazar:

gözün aydin canim cok sevindim

:Saruboceq:rabbim melegini saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin insallah:Saruboceq:

:Saruboceq:darisi anne olmak isteyen herkezin basina:Saruboceq:

:nazar::nazar::nazar:

:hooray:tebrik ederim canım bana umut oldun benim eşimin sayısıda 15 milyon ( ilaç keçi boynuzu vs yardımıyla ) ileri hareketlimiz bizi yüzde 10 :Saruboceq::Saruboceq: jinekologum bir sene olsun daha bekleyin gebelik elde etme ihtimalin var olmazsa zaten tedavi diyor ay canım inan bana çok umut oldun Allahım umarım benim bebişimde normal yolla gelirr bana:Saruboceq::Saruboceq:

tebrik ederim polenss Allah tamamına erdirsin
acaba sperm morfolojisinde bi sorun var mıydı öğrenebilirmiyim...

ayy ne mutlu sana..çok sevindim..bize de sıra gelir umarım bir gün..bekliyoruz bakalım..

slmlar esim 6 ay önce varikosel ameliyatı oldu o zamanki semen analizi sonucu
miktar:3ml
görünüm:opak
likefaksiyonsüresi(37derece)
ph:8
viskozite:normal
sayı:45milyon
harektli sperm yüzdesi:%30
HAREKETıN DEGERLENDııLMESı (1 SAAT)
hızlı ileri hareketli:%15
yavas ileri hareketli:%10
yerinde hreketli:%5
hareketsiz sperm yüzdesi:%70
2-3 lökosit görüldü
1 TEMMUZ 2009 DA YAPILAN SEMEN ANALı ASSAGIDA
VOLÜM:4.5CC
RENK GÖRÜNÜM:OPELESAN
LıKEFAKSıYON HIZI:120DK
HAREKET ORANI 30DK:%85
HAREKET ORANI 60DAK:75
HAREKET ORANI 120DAK:%70
SPERM MORFOLOJıSı
NORMAL YAPILI:%75
BAS ANOMALıSı:%5
KUYRUK ANOMALıSı:%10
MıKROSEFAL:%10
DEV CÜSSELı:%-
MıKROSKOPı
10-12 LÖKOSıT GÖRÜLDÜ
SPERM SAYISI
1CC DE:12MıLYON
ANLAYAN VARSA BU ıKı TEST ARASINDAKı DEGıSıKLıKLER NEDıR ANLATABıLıRMıSıNıZ

çok güzel çıkmış.ameliyat sizde faydalı olmuş gibi gözüküyor..benim eşimde oldu şimdilik bi değişiklik yok..allahın izniyle çok rahat hamile kalırsın..

eğer moral olacaksa eşimin sperm sayısı 2-5 milyon, hareketlilik çok düşük, morfolojileri
bozuk ve direk tüp bebek 4 kez deneme ve hüsran.

Tam tekrar denemeye karar verme ve o ay adetimde gecikme tabi stresten diye düşünürken
kanda gebelik testi bile yaptırmak istemezken inanılmaz bir şey hamileyim ve doktorların kendiliğinden olma olasılığı %5 tüp yaptırmakta bu %45-55. Bu mucize değildir de nedir.

Bence böyle mucizeler sizide bulabilir umudunuzu hiç kaybetmeyin. Böyle haberler okudukça beni mi bulacak bu sperm sonuçlarıyla derdim. Allahım her isteyene dualarını eksik etmeyen herkese bu duyguları tattırsın amin :Saruboceq::Saruboceq:

eğer moral olacaksa eşimin sperm sayısı 2-5 milyon, hareketlilik çok düşük, morfolojileri
bozuk ve direk tüp bebek 4 kez deneme ve hüsran.

Tam tekrar denemeye karar verme ve o ay adetimde gecikme tabi stresten diye düşünürken
kanda gebelik testi bile yaptırmak istemezken inanılmaz bir şey hamileyim ve doktorların kendiliğinden olma olasılığı %5 tüp yaptırmakta bu %45-55. Bu mucize değildir de nedir.

Bence böyle mucizeler sizide bulabilir umudunuzu hiç kaybetmeyin. Böyle haberler okudukça beni mi bulacak bu sperm sonuçlarıyla derdim. Allahım her isteyene dualarını eksik etmeyen herkese bu duyguları tattırsın amin :Saruboceq::Saruboceq:

Çok mutlu oldum kaydirigubbakcemile3 Allah tamına erdirsin... :Saruboceq: allahım olmayanlarada banada birer mucize ver ya rabbim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Çok mutlu oldum kaydirigubbakcemile3 Allah tamına erdirsin... :Saruboceq: allahım olmayanlarada banada birer mucize ver ya rabbim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

teşekkürler inşallah her aklıma geldikçe sizlerede dualarımı eksik etmiyorum
çünkü nasıl bir duygu çok iyi biliyorum hergün ağlamak nasıl birşey....
ama bu mucize beni bulduğunda dedim ki herşeyin bir vakti zamanı varmış
ve o zaman geldiğinde bunun önüne geçilemiyor.
Ben ilk günler hamile olduğumu bilmiyor niye adet olamiyorum diye ağlıyordum
bu arada ev taşıdım o ağır şeyleri indir kaldır ve....
hayırlısıyla umudunu yitirme zamanında mutlaka gelecek annesi
ve sen bütün üzüntülerini unutacaksın hayırlısıyla......

teşekkürler inşallah her aklıma geldikçe sizlerede dualarımı eksik etmiyorum
çünkü nasıl bir duygu çok iyi biliyorum hergün ağlamak nasıl birşey....
ama bu mucize beni bulduğunda dedim ki herşeyin bir vakti zamanı varmış
ve o zaman geldiğinde bunun önüne geçilemiyor.
Ben ilk günler hamile olduğumu bilmiyor niye adet olamiyorum diye ağlıyordum
bu arada ev taşıdım o ağır şeyleri indir kaldır ve....
hayırlısıyla umudunu yitirme zamanında mutlaka gelecek annesi
ve sen bütün üzüntülerini unutacaksın hayırlısıyla......

Sağol canım...Allah olmayanlarada nasip etsin hayırlısıyla :Saruboceq: İnşallah sende sağlıkla kucağına alırsın mucizeni :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin. ınşallah bu mübarek günlerin hürmetine Rabbim bize de böyle güzel mucizeler yaşatır.
Siz herhangi bir kür veya ilaç kullandınız mı hiç merak ettim.

bizim sayı 3milyon düşük çok. ama herektilik ve mofoloji ikisi de %60. sizde normal şansım nedir?varikosle ameliyatı olacak eşim. ama bu sperm sayısıyla düzelme şansın %20 dedi.

Back
X