Eşimin sporu..

1 saat önce bi daha konuştuk
Çok özür dileyerek söylüyorum “sen çalışmaya başladıktan sonra herşeyimiz değişti cinsel birlikteliğimiz bile azaldı,çalışmanın her şeyimizi bu kadar etkilemesi beni üzüyor beni ihmal ediyorsun artık görmüyorsun” dedi
İçerleyen bi adam her şeyi.Bu huyu hep vardı bu yeni değil.
Adam onu boşladığımı önemsemediğimi düşünmeye başlamış ve sporu da kaçış olarak da görmüş,yoksa delirecektim diyor.İlgi meraklısı bişey.Ben tersine vıcık değilim sanırım çocuklarla ve işle de iyice aramız açıldı..
Ya da konuştukça yumuşadım 🤷🏻‍♀️
Evin ve çocukların yükünü tek başınıza yüklendiğiniz için eşinizle ilgilenecek mecaliniz kalmıyor olabilir mi?

Farkındaysanız eşiniz sürekli sizi suçluyor. Kendi yaptıklarının ve yapmadiklarının lafı yok.

İşe başlayınca ikiz çocukların sorumluluğunu, evin yükünü tek başına kadına yık sonra da sen benimle ilgilenmiyorsun, var mıymış başka isteği? Neyine yumuşadınız bu lafların anlamış değilim. 🤷

Çocukları hafta içi bir iki gün bırakın. Bakıcı da olmasın. İlgilensin biraz. Aralarındaki baba çocuk ilişkisinin gelişmesi lazım. İlerde çok sorun olur bu

Geri adım atmadım,saatlerce dışarda kaldım eve gelmedim,gelmeyecektim, ısrarla boşanalım dedim, sürekli komplekslerinle saçma sapan kuruntularınla uğraşamam dedim tamam konuşalım deyip beni eve çağırdı (çocuklar evde olduğu için ben eve geldim yoksa onun gelmesi gerekiyordu)
Eve geldim direkt yine özürler haklısınlar başladı :( Komplekse girdiğini de kabul ediyor.Çalıştığım için ezik hissettiğini de ama katiyen spora zayıflamak için gittiğini bana söylememe nedeninin de benim onu vazgeçireceğimi düşünmesiymiş :(
Atandıktan sonra beraber gittiğimiz bi yerde yanımızda çocuklar olmadığı halde elini tutmamamı bile dert etmiş içerlemiş..Farkında olarak veya olmayarak Yaptığım her şeyi dert etmiş çünkü o benim çalıştıktan sonra değiştiğimi kabul etmiş ve her yaptığım davranış batmış batıyor :(
Bunu nasıl yeneriz bilmiyorum :( beni sevdiğini kaybetmek istemediğini biliyorum ve ben de onu seviyorum ama neden bu kompleksler neden onu sevmediğimi eziklediğimi düşünüyor :( Anlamıyorum :(
Beni suçlamayın lütfen ben yapısını bildiğim için aksine atandıktan sonra çok hassas davranıyorum kullandığım kelimelerden tercihlerime kadar :(
Evlilik terapisine gitmeniz gerekli. Tek başınıza cozulmedigi ortada. Uzman biriyle rahat halledersiniz

Spor yapmak için eşten izin alınacağını ilk defa burada okuyorum :KK70:
Vallahi aynısını yazacaktım. Konudaki eş ilgisizmiş saatleri uymuyormuş pek hadi neyse de yorumlar çok şaşırttı. Senden izinsiz nasıl yazılır,haber vermeden asla olmaz falan. Sanki çok ekstrem bir şey

1 saat önce bi daha konuştuk
Çok özür dileyerek söylüyorum “sen çalışmaya başladıktan sonra herşeyimiz değişti cinsel birlikteliğimiz bile azaldı,çalışmanın her şeyimizi bu kadar etkilemesi beni üzüyor beni ihmal ediyorsun artık görmüyorsun” dedi
İçerleyen bi adam her şeyi.Bu huyu hep vardı bu yeni değil.
Adam onu boşladığımı önemsemediğimi düşünmeye başlamış ve sporu da kaçış olarak da görmüş,yoksa delirecektim diyor.İlgi meraklısı bişey.Ben tersine vıcık değilim sanırım çocuklarla ve işle de iyice aramız açıldı..
Ya da konuştukça yumuşadım 🤷🏻‍♀️
Sizin ona vakit ayırabilmeniz için kendisi ne yapıyor, ben bunu sorgularım.bu konuşmanın üzerine.

Vallahi aynısını yazacaktım. Konudaki eş ilgisizmiş saatleri uymuyormuş pek hadi neyse de yorumlar çok şaşırttı. Senden izinsiz nasıl yazılır,haber vermeden asla olmaz falan. Sanki çok ekstrem bir şey
Kadının laf edeceğini düşünerek söylemek istemedi bence,ya da sonra söyleyecekti

Sen tum gun evde olsan calismasan sana danismadan spora yazilmasini hadi bi nebze anlarim. Ama sen de calisiosun birinin cocuklarla ilgilenmesi lazim. Belki gecmisten gelen bi rahatliktir bu daha once calismiomussun çünkü ondan düşünemedi dicem ama su an niye her seyi senin görevin gibi sana yikıyor. Spora gitmesi mesele deil zaten o kadar gidemez de ama mesele bu adam niye evden kacacak yer ariyo, niye kendisi cocuklarini az görmeyi dert etmiyo sen hatirlatma ihtiyaci duyuyosun ve cocuklara bakmayi niye senin gorevin bellemis bunlar mesele. Sen de farkindasin seni bunlar sinir edio esasen. Niye yazilirken danismio sana ev arkadasi muamelesi yapio. Sana sormadan oraya 15 aylik parayi nasi verio az bi para degil bu. Bi cok noktada sıkıntı var evliliginizde mesele spor degil.

Son durum nedir?
Bu adamın bir çabası olacagını düşünmüyorum ben
Önceki konularınızı da az çok biliyorum
Gerikafalılık sendromuna tutulan insanlar sabit fikirlidir.....

Sohbet arasında söylenir de izin almayı gerektiren bir durum değil
Bence gerektiren bir durum.

"Haftada 3 gün spora gitmek istiyorum, sen çocuklarla ilgilenebilecek misin, senin için sorun olur mu?"

Bunu demeyecek insan evlenmesin, çocuk yapmasın.

Iki çocuk sadece kadının değil o adamda onların babası. Tabi ki eşiyle konuşup ortak bir karara varılması gerekiyor.
Siz daha önce hiç evlenmediniz sanırım ?
Konu ekstrem olması degil babanin tum yükü anneye bırakması ve başına buyruk hareket etmesi. Kadın hem çalışsın hem gece yarilarina kadar tek başına çocuk baksın ev işi yemek bulaşık yıkasın adam keyfi 3 4 gün spora gitsin gelsin uyusun yesin içsin ? Karısını da spora göndermesin karma diye ama kendisi giderken sorun yok ??
Tabi ki haber verecek boyle bir durumda vermemesi saygisizlik.
Konuyu iyi anlayıp yorum yapın bence. Saçmalamışsınız.

Iki çocuk sadece kadının değil o adamda onların babası. Tabi ki eşiyle konuşup ortak bir karara varılması gerekiyor.
Konu ekstrem olması degil babanin tum yükü anneye bırakması ve başına buyruk hareket etmesi. Kadın hem çalışsın hem gece yarilarina kadar tek başına çocuk baksın ev işi yemek bulaşık yıkasın adam keyfi 3 4 gün spora gitsin gelsin uyusun yesin içsin ? Karısını da spora göndermesin karma diye ama kendisi giderken sorun yok ??
Konunun şu kısmı da var eşim ataerkil bi ailede büyümüş çevresindeki arkadaşları da öyle.
Arkadaşları komple yazılınca o da yazılmış yani ona göre de çevresine göre de ailesine göre gayet normal bir durum.

Konunun şu kısmı da var eşim ataerkil bi ailede büyümüş çevresindeki arkadaşları da öyle.
Arkadaşları komple yazılınca o da yazılmış yani ona göre de çevresine göre de ailesine göre gayet normal bir durum.
Zaten bir adam arkadaş düşkünüyse yandın

Hele o arkadaşlar bekarsa düşüncesizse boşanmışsa sorumsuzsa iyice yandın.

Erkekler birbirini çok güzel gaza getiriyorlar
Nefret ediyorum gereksiz embesil erkek arkadaşlardan.

Tamamen katılıyorum bazı erkekler için arkadaşları herşeyden daha Önemli. Ailelerinden bile.

Evet bekar ve ilk defa bekar arkadaş edindi.

Çocuklarınızı bırakacak kimse yok mu ? Beraber en azından haftanın bir günü gidin, o geri kalan 2 sinde gitsin.

Evet bekar ve ilk defa bekar arkadaş edindi.
Yani ben yanlış anlaşılmak istemem
Bekar evli ayırımı yapmıyorum bakın dikkat edilmesi gereken şey şu bekar olabilir ama eşe sevgiliye değer vermek nedir bilen bir insansa sıkıntı yok

sürekli gece gündüz demeden arayan çağıran dışarı çıkalım spora gidelim zart yapalım zurt yapalım diyen yapışık yalaşık sünük bir tipse ona gıcık oluyorum
Ondan önce buna fırsat veren kocaya daha çok gıcık oluyorum

Bu adam neden evden gitmek istiyor sizin çözmeniz gereken şey bu

Sanki siz yalnız annesiniz o da sizin kocanız değil de oğlunuz

Siz evi çevireceksiniz o dışarıda gezecek

Bu konu için demediğimi yazmışım bence siz yorumumu iyi okuyun

Çocuklarınızı bırakacak kimse yok mu ? Beraber en azından haftanın bir günü gidin, o geri kalan 2 sinde gitsin.
Zaten gitmeme kararı aldı beraber gideceğiz ve kendimize daha fazla vakit ayırma konusunda anlaştık,kararlı olabilirse.

Back
X