Eşimin sporu..

Yani ben yanlış anlaşılmak istemem
Bekar evli ayırımı yapmıyorum bakın dikkat edilmesi gereken şey şu bekar olabilir ama eşe sevgiliye değer vermek nedir bilen bir insansa sıkıntı yok

sürekli gece gündüz demeden arayan çağıran dışarı çıkalım spora gidelim zart yapalım zurt yapalım diyen yapışık yalaşık sünük bir tipse ona gıcık oluyorum
Ondan önce buna fırsat veren kocaya daha çok gıcık oluyorum

Bu adam neden evden gitmek istiyor sizin çözmeniz gereken şey bu

Sanki siz yalnız annesiniz o da sizin kocanız değil de oğlunuz

Siz evi çevireceksiniz o dışarıda gezecek
Bu arkadaşı edindikten sonra İstanbul’a maça gitmeyi de kafaya koydu.Ona tamam dedim sonuçta ben öyle bir ortamdan zevk almıyorsam ve geçici bir durum ise gidebilir dedim (spor gibi aylarca sürmeyecek sonuçta) ama işte devamı geldi spora gidelim olayı da peydah oldu..
O zaman dedim demek ki hata etmişim İstanbul a da izin vermemeliydim.

Bu konu için demediğimi yazmışım bence siz yorumumu iyi okuyun

" Vallahi aynısını yazacaktım. Konudaki eş ilgisizmiş saatleri uymuyormuş pek hadi neyse de yorumlar çok şaşırttı. Senden izinsiz nasıl yazılır,haber vermeden asla olmaz falan. Sanki çok ekstrem bir şey"

Yorum bu ? Bu konu icin değil başka konular için yazıyorum gibi bir anlamı mi var ? Gayet bu konudaki yorumlar için yazmışsıniz. Konudaki yorumlar çok şaşırttı diyorsunuz zaten ? Yorumu iyi okudum,okudugumu da anlayabiliyorum.

Vallahi aynısını yazacaktım. Konudaki eş ilgisizmiş saatleri uymuyormuş pek hadi neyse de yorumlar çok şaşırttı. Senden izinsiz nasıl yazılır,haber vermeden asla olmaz falan. Sanki çok ekstrem bir şey

Burada mantığa aykırı birşey göremedim.Evlilikse bunun adı izin almak o eşin en ufak bir konuda dahi düşüncesine önem vermektir.
Şaşırılacak durum ise eşlerin birbirinden haberi olmadan birbirini önemsemeden yaşadığı hayat tarzı olur.

Burada mantığa aykırı birşey göremedim.Evlilikse bunun adı izin almak o eşin en ufak bir konuda dahi düşüncesine önem vermektir.
Şaşırılacak durum ise eşlerin birbirinden haberi olmadan birbirini önemsemeden yaşadığı hayat tarzı olur.
“İzin almak” diye bir kavramı kabul etmiyorum ben. Öğretmenim tuvalete gidebilir miyim diyin bari. Fikir danışılabilir,saatleri beraber ayarlayabilirler bu normal belirtmişim zaten bu konuda kadının kocası ilgisizmiş,farklı durumlar var ama normalde spor yapmak için bile izin alınacak denmesi komik.

“İzin almak” diye bir kavramı kabul etmiyorum ben. Öğretmenim tuvalete gidebilir miyim diyin bari. Fikir danışılabilir,saatleri beraber ayarlayabilirler bu normal belirtmişim zaten bu konuda kadının kocası ilgisizmiş,farklı durumlar var ama normalde spor yapmak için bile izin alınacak denmesi komik.
Ya çok ince kelimelere takıyorsunuz arkadaşlar.Dün bir kişinin yazım yanlışı düzeltmeye çalışması da çok can sıkıcıydı ta ki aynısı kendisine yapılana kadar.
Şimdi başka bir konuda yaptığın yorumda bir kişi gelse anlatmak istediğine değil de ordan cımbızla bir kelimeni çekip alıp eleştiri mahiyetinde kullansa sırf eleştiri için hoşunuza gider mi.
İzin alınması gerekiyor diyen arkadaşların demek istediğini anlıyorum aslında eşler birbirine danışarak birbirlerinden haberi olarak adım atması gerekiyor demek istiyorlar.

Sanırım bekarsınız ve hiç evlenmediniz ilerde evlenip, iki çocuğunuz olup, bir yandan çalışırken, eşiniz size sormadan haftanın üç günü, sanki çocuklar tek sizin sorumluluğunuzmuş gibi akşamları yokum çocuklar ev yükümlülükleri sende dediğinde, ne olduğunu anlarsınız. Evlilikte hele çocuk olduktan sonra, hayatımızla ilgili aldığımız kararlar eş ve çocukları da etkiliyor. O evin sorumlulukları var, o çocukların ihtiyaçları var, iki çocuğu olan kadın kafasına göre akşam çocukları düşünmeden ben üç gün kursa ya da spora gidiyorum diyemiyorsa erkekte diyemez. Bunun nedeni de sizin ima ettiğiniz gibi ast üst ilişkisi ya da özgürlük kısıtlama merakından değil, bir eşin alacağı böyle bir kararın diğer eşin düzenini etkileyecek olduğundandır.

Sanırım bekarsınız ve hiç evlenmediniz ilerde evlenip, iki çocuğunuz olup, bir yandan çalışırken, eşiniz size sormadan haftanın üç günü, sanki çocuklar tek sizin sorumluluğunuzmuş gibi akşamları yokum çocuklar ev yükümlülükleri sende dediğinde, ne olduğunu anlarsınız. Evlilikte hele çocuk olduktan sonra, hayatımızla ilgili aldığımız kararlar eş ve çocukları da etkiliyor. O evin sorumlulukları var, o çocukların ihtiyaçları var, iki çocuğu olan kadın kafasına göre akşam çocukları düşünmeden ben üç gün kursa ya da spora gidiyorum diyemiyorsa erkekte diyemez. Bunun nedeni de sizin ima ettiğiniz gibi ast üst ilişkisi ya da özgürlük kısıtlama merakından değil, bir eşin alacağı böyle bir kararın diğer eşin düzenini etkileyecek olduğundandır.
Benim annem diyordu valla demek ki ben farklı bir kültürde yetişmişim :(

Back
X