• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin surat asıp ailemi de huzursuz etmesi

Tamam da bunda büyütecek bir şey göremedim ben kafası takık olabilir birşeye, yorgun olabilir, işyerinde bir şey olmuş olabilir anlatmak istemeyebilir bazen eşimde beni durgun görür sorar ama o an anlatmak istemem o da çok üstüme gelir kavga gürültü olmamış ki demek ki her zaman da olan bir şey değil ki aileniz bile normal karşılamış gitmiş sizinle kutlamış oturmuş yalnız bırakmamış siz akşam gidip uyumuşsunuz hemen. Siz ona sarılabilirdiniz seviyorum diyebilirdiniz gel beraber uyuyalım falan derdiniz ama sabah gayet de size iyi davranmış akşam eve gidince bunu sürdürmenin bir anlamı yok ara sıra olur öyle.

merhaba hanımlar,
bir konuda tavsiyenize ihtiyacım var çünkü cidden nasıl bir tavır almalıyım bilemiyorum.
Dün babamın doğumgünüydü ve akşam babamlara gidecektik.
İşten çıkıp eve gittim, eşim keyifsiz görünüyordu. "neyin var" dedim. "yoo bi şeyim yok" dedi.
Ama belli ki bir sıkıntı var. çünkü enerjisi düşük,suratı asık. defalarca sordum. "bir şey mi oldu? canını sıkan bir konu mu var? kötü bir haber mi aldın? bir yerin mi ağrıyor?"
Artık aklıma ne geldiyse sorguladım. yok yok yok. ama belli ki var.sinirimi bozarcasına var hem de.
daha önce de böyle zamanlar yaşadık. işe canı sıkkın oluyordu. beli ağırmış oluyordu vs.
diyeceksiniz ki beli ağrıyor diye surat yapar mı insan. evet malesef yapıyor. hatta daha beteri boğazı agrıyor diye surat asıp kimseyle konuşmayan bir kp'im var.
neyse biz yola çıktık babamlara gitmek üzere. yolda da hiç konuşmuyor. yol boyunca da sordum. benim tedirginliğim annemlerde de aynı tavrını sürdürmesiydi nitekim yaptı da. eve dönerken de yol boyunca hiç konuşmadık. annem ve kardeşim ben üzülmeyeyim diye "boş ver üstüne gitme vardır bir sıkıntısı.bizim için sorun yok" dedilerse de çok ayıp oldu.
eve geldik ben direkt yatmaya gittim. gelmiş beni öpüyor. çok seviyorum seni vs.
yattım uyudum. sabah ben çıkarken de o uyuyordu.
şu an gerçekten sinirlerim çok bozuk. dün tüm gün sinirden patlattı beni.
akşam eve gittiğimde nasıl davranmalıyım? acaba şimdi tepki göstermeyip ben de aynı tavrı hafta sonu onun ailesine gittiğimde mi takınmalıyım?
konuşsam eminim yine yok bir şey diyecek. ne hissettiğimi,yaptığının yanlış olduğunu anlatsam da bir şey değişmeyecek zira tavırlarının sonuçlarını kestirebilecek kadar zeki bir adam.
sizler ne önerirsiniz? zira bir daha tekrar ederse arkama bakmadan kaçıp gitmek geliyor içimden.

zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.

işta tam zamanı

hafta sonuna kadar hiç birşey belli etmiyeceksin normal davranacaksın ,
ailesinin yanına giderken sen bile kendını tanıyamıyacagın kadar surat yapacaksın , o şaşıracak ne oldu buna diye ,

eğer sorma cesaretini gösterirse ' seni örnek alıyorum ' diyeceksin ,

Aşko bitane de bende var ondan. Ama bnmknn huyu öyle. Ve ailemde alıştı

Yapı meselesi ama bu bahsettiğiniz. Ben başlığı okuyunca ailenize gidince modu düştü sanmıştım. Evdeyken de öyleymiş. Belki bir sıkıntısı vardı, size anlatıp sizi de üzmek istemedi. Ya da gerçekten gitmek istemedi ama babanızın doğum günü diye dile de getiremedi. Olabilir, insanlık hali. Surat yapmak da trip yapar gibi değil anladığım kadarıyla, daha çok neşesizlik. Sosyalliği çok sevmeyen insanın böyle ortamlara girince kendisini huzursuz hissetmesi normal aslında. Bu konuda uyumsuzsunuz ne yazık ki. Öyle kabul etmeniz lazım. Bir de kayınpederiniz de boğazı şiş diye suratsız olurmuş ya. Ne bileyim normali o değil mi? Benim de bir yerim ağrıdığında keyfim olmuyor, bazen kafamı kaldırmak gelmiyor içimden. Böyle kabul etmezseniz çok üzülürsünüz.

Hafta sonu misilleme yapmayın sakın. Eşiniz sizi kırmak, üzmek için kasıtlı yapmamış ki. Aranızı soğutmayın bence boşuna. Burada gaza da gelmeyin. Her zaman nasılsanız öyle olun.

eşiniz tarafıyla aranız nasıl? sever misiniz yoksa eşiniz hatrına mı?
eğer eşiniz hatrına ise sizde onlara mesafeli olun bundan sonra
o sizin hatrınızı saymıyor madem

ama aranız iyiyse insanların suçu yok
bu arada keşke babanızın doğum gününe tek gidip gelseydiniz daha huzurlu olurdunuz

işta tam zamanı

hafta sonuna kadar hiç birşey belli etmiyeceksin normal davranacaksın ,
ailesinin yanına giderken sen bile kendını tanıyamıyacagın kadar surat yapacaksın , o şaşıracak ne oldu buna diye ,

eğer sorma cesaretini gösterirse ' seni örnek alıyorum ' diyeceksin ,

Kesinlikle soracak hemen olmasa da bi tartışma aninda sorar. Ailesi noldu derlerse sicagi sıcağına sorar hatta. Ayni sekilde davran meleklerkorusu meleklerkorusu Ailen sizin aranız bozulmasin diye oyle demis. Sen bu kadar rahatsiz olduysan onlar da uzulmuslerdir.

uyuz işte tek derdi annenlere gitmemekmis gece boyu burnundan getirmiş eve dönünce de eskiye dönmüş senin yapacağın tek şey onun ailesine giderken daha beter surat asmak

çookk aşırı sorgulamışsınız. Üstüne düşmeyin bu kadar. Ben eşim ailemin yanında öyle suspus oldumu laf sokuyorum herkesin içinde. hayırdır sesin çıkmıyo filan derim güleriz . Çok abartırsa ingilizce olarak çatpat konuşsana noluyo ya filan derim :KK53:bunu da gülerek söylerim şakalaşıyoruz zannederler :skandal:

Yapı meselesi ama bu bahsettiğiniz. Ben başlığı okuyunca ailenize gidince modu düştü sanmıştım. Evdeyken de öyleymiş. Belki bir sıkıntısı vardı, size anlatıp sizi de üzmek istemedi. Ya da gerçekten gitmek istemedi ama babanızın doğum günü diye dile de getiremedi. Olabilir, insanlık hali. Surat yapmak da trip yapar gibi değil anladığım kadarıyla, daha çok neşesizlik. Sosyalliği çok sevmeyen insanın böyle ortamlara girince kendisini huzursuz hissetmesi normal aslında. Bu konuda uyumsuzsunuz ne yazık ki. Öyle kabul etmeniz lazım. Bir de kayınpederiniz de boğazı şiş diye suratsız olurmuş ya. Ne bileyim normali o değil mi? Benim de bir yerim ağrıdığında keyfim olmuyor, bazen kafamı kaldırmak gelmiyor içimden. Böyle kabul etmezseniz çok üzülürsünüz.

Hafta sonu misilleme yapmayın sakın. Eşiniz sizi kırmak, üzmek için kasıtlı yapmamış ki. Aranızı soğutmayın bence boşuna. Burada gaza da gelmeyin. Her zaman nasılsanız öyle olun.
Evet hasta oldugumuzda keyifsiz mutsuz oluruz. Ama kp'inki oyle bir sey degil.sinirli, asik suratli ve tripli olup insanlari tersliyor. Hic kimseyle konusmiyor. Bir sey soruyolar cevp vermiyor.

Herkes birbirinden farkli.herkesin farkli ozellikleri,huylari, iyi ve kotu yanlari var. Ama bu farkliliklar insanlarin durup dururken, cani sikkin, hasta vs olabilir karsi tarafa, bu isin sorumlusu olmayan insanlara surat asmasi, tavir takinir gibi oturmasi yanlis. Hatta ben oyle durumlarda kucuk bir aciklama yaparim:kusura bakmayin biraz rahatsizim yada her ne ise ki karsi tarafa saygisizlik olmasin kalpler kirilmasin diye.
Aksam pastayi getiriyoruz. Biz ayaktayiz foto mak. elimde, kardesimde pasta vs bilirsiniz o seromini halini. Bizimki oturmus cekirdek citliyo tvye bakiyo. Opusme faslina kadar kipirdamadi bile.

eşiniz tarafıyla aranız nasıl? sever misiniz yoksa eşiniz hatrına mı?
eğer eşiniz hatrına ise sizde onlara mesafeli olun bundan sonra
o sizin hatrınızı saymıyor madem

ama aranız iyiyse insanların suçu yok
bu arada keşke babanızın doğum gününe tek gidip gelseydiniz daha huzurlu olurdunuz
Biraz severim biraz hatir gonul ama asla saygisizlik yapmam.
Evet dediginiz gibi keske tek gidebilseydim

merhaba hanımlar,
bir konuda tavsiyenize ihtiyacım var çünkü cidden nasıl bir tavır almalıyım bilemiyorum.
Dün babamın doğumgünüydü ve akşam babamlara gidecektik.
İşten çıkıp eve gittim, eşim keyifsiz görünüyordu. "neyin var" dedim. "yoo bi şeyim yok" dedi.
Ama belli ki bir sıkıntı var. çünkü enerjisi düşük,suratı asık. defalarca sordum. "bir şey mi oldu? canını sıkan bir konu mu var? kötü bir haber mi aldın? bir yerin mi ağrıyor?"
Artık aklıma ne geldiyse sorguladım. yok yok yok. ama belli ki var.sinirimi bozarcasına var hem de.
daha önce de böyle zamanlar yaşadık. işe canı sıkkın oluyordu. beli ağırmış oluyordu vs.
diyeceksiniz ki beli ağrıyor diye surat yapar mı insan. evet malesef yapıyor. hatta daha beteri boğazı agrıyor diye surat asıp kimseyle konuşmayan bir kp'im var.
neyse biz yola çıktık babamlara gitmek üzere. yolda da hiç konuşmuyor. yol boyunca da sordum. benim tedirginliğim annemlerde de aynı tavrını sürdürmesiydi nitekim yaptı da. eve dönerken de yol boyunca hiç konuşmadık. annem ve kardeşim ben üzülmeyeyim diye "boş ver üstüne gitme vardır bir sıkıntısı.bizim için sorun yok" dedilerse de çok ayıp oldu.
eve geldik ben direkt yatmaya gittim. gelmiş beni öpüyor. çok seviyorum seni vs.
yattım uyudum. sabah ben çıkarken de o uyuyordu.
şu an gerçekten sinirlerim çok bozuk. dün tüm gün sinirden patlattı beni.
akşam eve gittiğimde nasıl davranmalıyım? acaba şimdi tepki göstermeyip ben de aynı tavrı hafta sonu onun ailesine gittiğimde mi takınmalıyım?
konuşsam eminim yine yok bir şey diyecek. ne hissettiğimi,yaptığının yanlış olduğunu anlatsam da bir şey değişmeyecek zira tavırlarının sonuçlarını kestirebilecek kadar zeki bir adam.
sizler ne önerirsiniz? zira bir daha tekrar ederse arkama bakmadan kaçıp gitmek geliyor içimden.

zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.
Ayni tavri ona yapin. Sordugundada birseyim yok diyin. Bakalim napacak.

Hic konusma kocanla bu konuda bence. Hafta sonu kv'lere misafir olarak git gel. Bir bardak dahi kaldirma. Beyefendi kv evinde hizmet de etmeyecek tek yapmasi gereken gulumseyerek oturmak ama ona bile tahammulsuz.
Ya bende aynen böyle düşünüyorum ve yapmasını öneriyorum ama şimdi diyelim ki sofra kurarken ya da kaldırırken demeyecek mi kocası kalk yardım et diye illa ki diyecek o zaman da işte tam zamanı lafı sokmanın dimi.

az önce aradı,konuştuk
ama sesinde hala bir burukluk var. bi sorun mu var nedir anlamadım.
eve gidince belli olacak. ama bu defa hiç sormayacağım ne oldu neyin var diye. görmezden gelicem. yeterince sordum çünkü.

Hmmm olabilir konu sahibinin ve cevresindekilerin mizacina bagli. Uff zaten kadina kalk yardim et demek falan cok tuhaf ve ayip geliyor bana. Yardim edilecekse herkes kalkar bir seyler getirip goturur. Is buyurmak hi hos degil.
Ya bende aynen böyle düşünüyorum ve yapmasını öneriyorum ama şimdi diyelim ki sofra kurarken ya da kaldırırken demeyecek mi kocası kalk yardım et diye illa ki diyecek o zaman da işte tam zamanı lafı sokmanın dimi.

Hmmm olabilir konu sahibinin ve cevresindekilerin mizacina bagli. Uff zaten kadina kalk yardim et demek falan cok tuhaf ve ayip geliyor bana. Yardim edilecekse herkes kalkar bir seyler getirip goturur. Is buyurmak hi hos degil.
Ayıp mayıp bazı erkekler diyor işte. Benim ki demez, zaten kayınvalidemde hiç iş yaptırmaz, sen otur otur der hemen ama benim için rahat etmez yaparım.

Back
X