Geliyo ama saatli olarak oda yetmiyo buyuk isleri yaptiriyorum ona saati doluyo gidiyo zatenYardimci bayan tutsun haftalik. Çene yapmasın pamuk eller cebe.
Psikolojik destek alacak kadar siyirmadi sukur ama beni delirtcek bu gidisle benm ihtiyacim olcakKendinizde eksiklik aramak yerine, esinizin psikolojik destek almasina ne dersiniz?
Keskeeee kiymet bilseGelsin benim evde 1 gün de kafayı yer. Eline ayağına kapanır kıymetini bilir
Inan yaptiriyomda isine gelmedimi benm islerim var diyip kaciyo herseyin farkinda ama kabullenmiyo nedensekalksin yapsin o zaman paşa hazretleri 2 çocukla neden seni darliyor acaba ? Bende boyle adamlara sinir oluyorum başkasının üzerinden titiz oluyorlar ne hikmetse tutsun haftalık yardimci o zaman madem cok temiz titiz yok derse de kendisi yapsın hicte kendini parçalama değmez.
Onuda denedim her aciginda vurdum yuzune bak ben kendimi duzelttim diyo sende duzenli ol diyo laf yetistiremiyom kiSiz de sürekli onun açığını arayın.
Böyle yaşamak nasılmış görsün.
Kendi her konuda dört dörtlük mü sanki?
Fazlasiyla yorucu bide ikisinin arasknda fazla yas farki da yok haftalik geliyo ama.yetmiyo 2 yasinda fazlasiyla merakli bi kizim var napimİki küçük çocukla ilgilenirken hersey de dört dörtlük olsun istiyorsa ya yardim etsin herseye yada yardimci çalıştırsın yanınızda.
Sizde herşey dört dörtlük olsun diye kendinizi paralamayın, çocuk büyütmek anne için yeterince zor ve yıpratıcı zaten bu süreçte varsın birşeyler yarım kalsın.
Benim de 2 küçük çocuğum var sizi çok iyi anlıyorum bu konuda eşinizi tatmin etmek zorunda değilsiniz, yardımcıyı haftada 2-3 kere alin o zaman imkânınız varsa, yapılacak birşey yok yani.Fazlasiyla yorucu bide ikisinin arasknda fazla yas farki da yok haftalik geliyo ama.yetmiyo 2 yasinda fazlasiyla merakli bi kizim var napim
Ev evlikten cikar oyle imkanim.olsa birakacamda daha 1 bucuk aylik bebek var guvenmiyom esimeçocukları da evi de 24 saat boyunca ona bırak görsün dünya kaç bucakmış
Sizinde.ev surekli dagiliyodur herzamn eksiklik oluyodur demi kendimi birazda olsa yanliz olmadigimi hissetmek istiyorum. Olmadi cogaltmam gerekecek yoksa ben insanliktan cikiyomBenim de 2 küçük çocuğum var sizi çok iyi anlıyorum bu konuda eşinizi tatmin etmek zorunda değilsiniz, yardımcıyı haftada 2-3 kere alin o zaman , yapılacak birşey yok yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?