Tabi ki dağılıyor, yemek yapmadığım günler oluyor, şu süreçte önemli olan çocuklar, onların bakımları, gelişimleri ve beslenmeleri , ev ikinci planda benim için. Eşim yardımcı olur, hafta da 1 gün temizlik için yardımcı geliyor.Sizinde.ev surekli dagiliyodur herzamn eksiklik oluyodur demi kendimi birazda olsa yanliz olmadigimi hissetmek istiyorum. Olmadi cogaltmam gerekecek yoksa ben insanliktan cikiyom
Selam kizlar 3 sene olacak evleneli 2 cocugum var yeni dogum yaptim esimle aram iyidir normalde. Esim cok fazla duzenli ve titiz istiyoki bende onun kadar olayim ama 2 cocukla bu mumkun olmuyo cocuklari ona birakiyorum beni anlasin diye anliyom seni diyo ama kabullenmiyo her bi acigimda cok daginiksin hic duzenli degilsin diye beni elestiriyo surekli. Artik bu durumdan sıkldim ne yapmam lazim surekli duzenli olmam icin gercekten kendimi cok yetersiz hissediyorum bunaltiyo bu durum beni. oturup rahatca dinlenemiyorum gozum surekli odalarda aman dagilmasin bi acigimi bulmasin diye
Aldığın herşeyi yerine koySelam kizlar 3 sene olacak evleneli 2 cocugum var yeni dogum yaptim esimle aram iyidir normalde. Esim cok fazla duzenli ve titiz istiyoki bende onun kadar olayim ama 2 cocukla bu mumkun olmuyo cocuklari ona birakiyorum beni anlasin diye anliyom seni diyo ama kabullenmiyo her bi acigimda cok daginiksin hic duzenli degilsin diye beni elestiriyo surekli. Artik bu durumdan sıkldim ne yapmam lazim surekli duzenli olmam icin gercekten kendimi cok yetersiz hissediyorum bunaltiyo bu durum beni. oturup rahatca dinlenemiyorum gozum surekli odalarda aman dagilmasin bi acigimi bulmasin diye
Diyorum daha iyisi neden olmasin diyo e olmuyo sanki beceriyomda bilerek yapmiyomÇok zor insan eşinden dolayı kasılmamalı bence.. elimizdeki bu dersin yapcak bişey yok
Evet o kisiligi cocuktan sonra dahaea artti ilk cocukta bu kdar baskin degildi ikinciyi isteyerek yaptim ama esimin bu kadar baskin olcagini bilseydim ertelerdim herhalde en azindan buyuk kizim birazdaha buyumus olurdu. Haftada bi kadin geliyo ama saatli oda buyuk isleri yaptiriyom supurup gidiyo ertesi gun gene ayniEşiniz mükemmelliyetçi bir kişilik. Her şeyi mükemmel istiyor. Fakat bu nasıl mümkün olabilir ki?
1 aylık bir bebek ve 2 yaşında bir çocuk bakarken sürekli ev topla, yemek yap, sürekli dağılmasın diye evi kontrol et. Neden bu kadar kendinizi hırpalıyorsunuz?
3 yıldır bu tempo size yazık değil mi? Dinlenmeniz lazım..
Maddi durumunuz yeterliyse yarım gün bir yardımcı alsanız, bir nefes alırsınız.
Bir şeyi merak ettim, 2.çocuk planlı mıydı?
Koysam bisi degismiyoki 2 yasinda asiri merakli bi kizim var saniyelik girip dagitiyo laf anliyo kizim yapma diyorum guzelce ama cocuk bir anlar iki anlar mutlka dagitiyo ortaligiAldığın herşeyi yerine koy
Eşin düzen konusunda yardım etmez mi ?
Aslinda az esya benm buyuk kurtarimcim olcak ivir zivir var biraz heosini kaldirimda belki az dagilir yaTabi ki dağılıyor, yemek yapmadığım günler oluyor, şu süreçte önemli olan çocuklar, onların bakımları, gelişimleri ve beslenmeleri , ev ikinci planda benim için. Eşim yardımcı olur, hafta da 1 gün temizlik için yardımcı geliyor.
Size tek önereceğim şey eşyanız ne kadar az olursa temizlik de düzende o kadar rahat sağlanıyor. Benim evimi toplamak az vakit alıyor çünkü eşya az, dağılmasi zor toplaması kolay oluyor, evde sadeleşmenizi tavsiye ederim:)
Sen kendin david beckham mısın da ben angelia olayım de o zaman ? Hey allahım yaa tipe tipeeDiyorum daha iyisi neden olmasin diyo e olmuyo sanki beceriyomda bilerek yapmiyom
2 çocukla işlere yetişemiyorum de ve kurallar koy..Selam kizlar 3 sene olacak evleneli 2 cocugum var yeni dogum yaptim esimle aram iyidir normalde. Esim cok fazla duzenli ve titiz istiyoki bende onun kadar olayim ama 2 cocukla bu mumkun olmuyo cocuklari ona birakiyorum beni anlasin diye anliyom seni diyo ama kabullenmiyo her bi acigimda cok daginiksin hic duzenli degilsin diye beni elestiriyo surekli. Artik bu durumdan sıkldim ne yapmam lazim surekli duzenli olmam icin gercekten kendimi cok yetersiz hissediyorum bunaltiyo bu durum beni. oturup rahatca dinlenemiyorum gozum surekli odalarda aman dagilmasin bi acigimi bulmasin diye
cocuk. hasata ac kalsin bak soyle diyecek gerekirse yemek yapma ev duzenli olmasin der benim tavsiyem elinden geleni yap ha bakti olmuyor sende onu elesstr acigini bulSelam kizlar 3 sene olacak evleneli 2 cocugum var yeni dogum yaptim esimle aram iyidir normalde. Esim cok fazla duzenli ve titiz istiyoki bende onun kadar olayim ama 2 cocukla bu mumkun olmuyo cocuklari ona birakiyorum beni anlasin diye anliyom seni diyo ama kabullenmiyo her bi acigimda cok daginiksin hic duzenli degilsin diye beni elestiriyo surekli. Artik bu durumdan sıkldim ne yapmam lazim surekli duzenli olmam icin gercekten kendimi cok yetersiz hissediyorum bunaltiyo bu durum beni. oturup rahatca dinlenemiyorum gozum surekli odalarda aman dagilmasin bi acigimi bulmasin diye
basaklar titiz olur bende basagim:)Merhaba benim esimde öyle ama sadece bana değil evlenmeden önce kardeşi ve ablasina da öyleymiş ,üniv ev arkadaşlarını da darliyordu evlendik beni darladi yetmedi iş yerinde (polis) evrak işlerini filan biriktirdikleri zaman tüm şubeyi kırıp geçiriyorama cidden titiz dayanamıyor adam ve kalkıp kendi de yapar yaptıktan .Sonra da bak böyle yapınca oluyormuş dimi ,düzen böyle olur vs diye boburlenir başta sinir olurdum ama bıraktım he evet doğru söylüyorsun eline sağlık deyip susturuyorum kavga etmekle olmuyor bırakın yapsın
1,5 aydır evde yokum geçen mutfak dolaplarini boşaltmış tek tek herşeyi yıkanmış herşeyin yerini değiştirmiş bana WhatsApp tan resim atmış usenmeyip bilmiyo ki gidince tek tek eski haline getireceğim bı tane küçük tencerem vardı Cok iyi bişey değil yanmıştı biraz ama çıkmıyor cidden onu yumurta filan kaynatmak için kullanıyorum onu bulmuş bunu cifleyeyim bari diyor te Allah'ım
Mesela ütü niye birikti yok şu yok bu diyodu açtım ütü masasıni önüne büyür yayap ben yetişemiyorum o zaman sen yetiş dedm şimdi söylendiği zaman kendi yapiyo :)
Ama cidden yardim eder o yüzden sinir olmayın huy bu .bu arada eşinizin burcu yada yükseleni başak mi benimki öyle de
Ben de bunu dicektim.Yardimci bayan tutsun haftalik. Çene yapmasın pamuk eller cebe.
Eşim akrep yükseleni başak ama yükselen bile yetiyor yanibasaklar titiz olur bende basagim:)
benim oglumda basak cok titiz cok duzenli allah onlari bizlere bagislasin masssalh. bebeklerimize bugun pudrayi yere dokmus agliyor doktum diye bise olmaz temizleriz dedim eline islak mendil almis temizliyosmr ilerde sizin esiniz gibi olur benceEşim akrep yükseleni başak ama yükselen bile yetiyor yanio değilde oğlum 3,5 yaşında 1 yaşında yürümeye başladı mecbur tüm ev işlerini beraber yaptık 2 yıldır bulaşık makinesine karisir çamaşırı karışır ,süpürgeye karışır hepsini çalıştırmayı biliyor hepsine de burnunu sokuyor babadan oğula geçiyor valla ki oğlum terazi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?