Esimin surekli beni elestirmesi

Ayy dicem cok iyi oldu zaten aliskanliklari var o tarz seylerde hepsini saycam bakalim ne dicek

Sen de onun acigini bul, sutten sutten ak kasik degil ya.. ay ev daginik diye bikbik eden koca da ne bileyim..
Ediyo valla bi bu acigimi goruyo cunku zaten 2 cocukta kucuk olmada dagilmazki susmayan bebek durmayan cocuk ben napim daha acigi cokta iste agzi iyi laf yapiyo bisi dedim mi siyiriyo kendini

üzülerek söylüyorum ki değişmeyecek canım 8 yıl bitti benim eşim değişmedi bu konuda ben ikizlere tek başıma bakardım
gece gunduz akşam birde onun eleştirileriyle uğraşırdım hem evi beğenmezdi çocuk olunca da çocuk bakmamı beğenmedi
paşa.
şimdi çalışıyorum k.v ve her gun gelen bir ablamız var ev yine dağınık yine dağınık 2 yaşında iki çocuk anında dağıtıyor evi.
ama ben değiştiremedim umarım sen başarırsın.

Eşim bir şey diyecek olduğunda şükür yemeğimi yapan çayımı demleyen biri var diyeceğine bir de böyle mi konuşuyorsun diyorum yorum yapamıyor :))

Benim çocuğum yok, tamamen tembellikten dolayı dağınığım biraz. Eşimse çok takıntılıdır temizlik konusunda. En ufak birşey bulduğunda söylenir ve haklı da. Ama sor bana umurumda mı?
Sende bir de çocuk var, hiç umursama. Ver eline malzemeleri, gördüğü dağınıklığı düzeltsin madem

Masallah canm ikizlere bakmak buyuk is gercekten ben bi tanesiyle bas edemiyorum bide kardes geldi iyice is cigrindan cikti. Ah bu erkekler niye boyle anlayissizlae bilmiyorum. Benmki cok sukur cocuk bakma konusuna bisey demiyo bide onu soylese cildirirm herhalde ama ev konusunda boguyo beni. Insallah benmde pek umudum yok ama bakalim zamanla

Eşim bir şey diyecek olduğunda şükür yemeğimi yapan çayımı demleyen biri var diyeceğine bir de böyle mi konuşuyorsun diyorum yorum yapamıyor :))
Iyi diyosun valla bende soylicem bu sekil bakalim ne dick gercekten sukretceklerine dahada memnuniyetsiz oluyo

Ilk zamanlar benmde umrumda olmuyoduda simdi zoruma gidiyo. Ayy bende oyledim ilk zaman yatardim heo yapmazdim aliskanlik yapiyo valla dikkat et sonradan toparlandim kalmadi tembellik ama baya zorlaniyorum iste. Is konusuny yaptiriyom sıkıstimi bahane bulup siyiriyo hemen ya telefon geldi ya bi sorun bar diyo kaciyo sonra diyomda da bak sen 5 dk dayanamiyosun ben tum gun diye ama ne fayda

Psikolojik destek alacak kadar siyirmadi sukur ama beni delirtcek bu gidisle benm ihtiyacim olcak
Normal olmadığı kesin zira ev işi yemek temizlik ve çocuk bakımı sadece kadının görevi değildir.Beraber yaşamıyor musunuz o evde neden sadace siz yapıyorsunuz.
Eleştirdiği zaman haklısın hayatım ben o kadarını beceriyorum ama sen nasıl olmasını istiyorsan yapabilirsin sakıncası yok benim için dersen sesini keser.

Senin güçlü ve değerli yönlerini farketmiş ve bu yönler onda olmadığı için egosu ezilmiş. Genelde böyle durumlarda erkek eşini olumsuz şekilde eleştirip kadının kendisini yetersiz hissetmesini ister. Kendi egosunu yükseltir. Üstün olma durumu bi nevi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…