- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.616
- 133
Sen kendin david beckham mısın da ben angelia olayım de o zaman ? Hey allahım yaa tipe tipee
Neymis o disarda butun gun yorulup calisiyomus bende bi evi toplicakmisim ama bilmiyoki gunde kac defa topluyorumEvi derleyip toplamak senin gorevin degil. Kadinlar işten gelip ev işi yemek yapabiliyor erkekler de yapabilir. Akşam toplasin evi
Ayy dicem cok iyi oldu zaten aliskanliklari var o tarz seylerde hepsini saycam bakalim ne dicek2 çocukla işlere yetişemiyorum de ve kurallar koy..
Örnek kurallar
_ Mutfak dışında hicbir yerde su bile içilmeyecek...
_ Üzerinde bulunan çıkardığın kirlileri duşakabin de çırpılip kirli sepetine atilacak....
_Sofradan kalkan tabagini kaşığını sudan geçirip makinaya yerleştirecek....
_İsten gelince cikarinla kiyafetler ortaya geldi guzel atılmayacak, kapı arkasına yada vestiyer asılacak....
_Tuvaletten çıkmadan tuvaletin 4 köşesine 1 er masapa su dökülecek....
_Disler aynayı kirletmeden fırçalanacak
_Vs vs....
Bak bakalim bir daha sana dağınık diyor mu?
Ediyo valla bi bu acigimi goruyo cunku zaten 2 cocukta kucuk olmada dagilmazki susmayan bebek durmayan cocuk ben napim daha acigi cokta iste agzi iyi laf yapiyo bisi dedim mi siyiriyo kendiniSen de onun acigini bul, sutten sutten ak kasik degil ya.. ay ev daginik diye bikbik eden koca da ne bileyim..
Yardimci bayan tutsun haftalik. Çene yapmasın pamuk eller cebe.
Yardimci bayan tutsun haftalik. Çene yapmasın pamuk eller cebe.
Selam kizlar 3 sene olacak evleneli 2 cocugum var yeni dogum yaptim esimle aram iyidir normalde. Esim cok fazla duzenli ve titiz istiyoki bende onun kadar olayim ama 2 cocukla bu mumkun olmuyo cocuklari ona birakiyorum beni anlasin diye anliyom seni diyo ama kabullenmiyo her bi acigimda cok daginiksin hic duzenli degilsin diye beni elestiriyo surekli. Artik bu durumdan sıkldim ne yapmam lazim surekli duzenli olmam icin gercekten kendimi cok yetersiz hissediyorum bunaltiyo bu durum beni. oturup rahatca dinlenemiyorum gozum surekli odalarda aman dagilmasin bi acigimi bulmasin diye
Masallah canm ikizlere bakmak buyuk is gercekten ben bi tanesiyle bas edemiyorum bide kardes geldi iyice is cigrindan cikti. Ah bu erkekler niye boyle anlayissizlae bilmiyorum. Benmki cok sukur cocuk bakma konusuna bisey demiyo bide onu soylese cildirirm herhalde ama ev konusunda boguyo beni. Insallah benmde pek umudum yok ama bakalim zamanlaüzülerek söylüyorum ki değişmeyecek canım 8 yıl bitti benim eşim değişmedi bu konuda ben ikizlere tek başıma bakardım
gece gunduz akşam birde onun eleştirileriyle uğraşırdım hem evi beğenmezdi çocuk olunca da çocuk bakmamı beğenmedi
paşa.
şimdi çalışıyorum k.v ve her gun gelen bir ablamız var ev yine dağınık yine dağınık 2 yaşında iki çocuk anında dağıtıyor evi.
ama ben değiştiremedim umarım sen başarırsın.
Iyi diyosun valla bende soylicem bu sekil bakalim ne dick gercekten sukretceklerine dahada memnuniyetsiz oluyoEşim bir şey diyecek olduğunda şükür yemeğimi yapan çayımı demleyen biri var diyeceğine bir de böyle mi konuşuyorsun diyorum yorum yapamıyor :))
Ilk zamanlar benmde umrumda olmuyoduda simdi zoruma gidiyo. Ayy bende oyledim ilk zaman yatardim heo yapmazdim aliskanlik yapiyo valla dikkat et sonradan toparlandim kalmadi tembellik ama baya zorlaniyorum iste. Is konusuny yaptiriyom sıkıstimi bahane bulup siyiriyo hemen ya telefon geldi ya bi sorun bar diyo kaciyo sonra diyomda da bak sen 5 dk dayanamiyosun ben tum gun diye ama ne faydaBenim çocuğum yok, tamamen tembellikten dolayı dağınığım biraz. Eşimse çok takıntılıdır temizlik konusunda. En ufak birşey bulduğunda söylenir ve haklı da. Ama sor bana umurumda mı?
Sende bir de çocuk var, hiç umursama. Ver eline malzemeleri, gördüğü dağınıklığı düzeltsin madem
Normal olmadığı kesin zira ev işi yemek temizlik ve çocuk bakımı sadece kadının görevi değildir.Beraber yaşamıyor musunuz o evde neden sadace siz yapıyorsunuz.Psikolojik destek alacak kadar siyirmadi sukur ama beni delirtcek bu gidisle benm ihtiyacim olcak
Senin güçlü ve değerli yönlerini farketmiş ve bu yönler onda olmadığı için egosu ezilmiş. Genelde böyle durumlarda erkek eşini olumsuz şekilde eleştirip kadının kendisini yetersiz hissetmesini ister. Kendi egosunu yükseltir. Üstün olma durumu bi nevi.Selam kizlar 3 sene olacak evleneli 2 cocugum var yeni dogum yaptim esimle aram iyidir normalde. Esim cok fazla duzenli ve titiz istiyoki bende onun kadar olayim ama 2 cocukla bu mumkun olmuyo cocuklari ona birakiyorum beni anlasin diye anliyom seni diyo ama kabullenmiyo her bi acigimda cok daginiksin hic duzenli degilsin diye beni elestiriyo surekli. Artik bu durumdan sıkldim ne yapmam lazim surekli duzenli olmam icin gercekten kendimi cok yetersiz hissediyorum bunaltiyo bu durum beni. oturup rahatca dinlenemiyorum gozum surekli odalarda aman dagilmasin bi acigimi bulmasin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?