Eşimin sürekli değişen ruh hâli

melek karman

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2022
197
43
18
29
İyi akşamlar herkese öncelikle esimle 4 yıllık evliyiz 1 tane çocuğumuz var. Eşim herşeye sinirlenen bir yapıya sahip. Neredeyse her gün kavga ediyoruz. Çocuğa sinirlenir sinirinı benden çıkarır. Ayağını biryere vurur acısını benden çıkarır. Bugün de kız kardeşim bize geldi. 5 karış surati ne desem ters cevap veriyor. Ofluyor sürekli noldu sana niye böyle davranıyorsun diyorum. Normal davranıyorum diyor kabul etmiyor ama halinden anlıyorum sinirli davranıyor. Ben de kırılıyorum trip atıyorum sonra ben küsen trip atan oluyorum sürekli. nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum artık. Daha dün barıştık bugün yine aynı ne yapmalıyım

Nasıl barisiyorsunuz kendi kendinize mi?

İyi akşamlar herkese öncelikle esimle 4 yıllık evliyiz 1 tane çocuğumuz var. Eşim herşeye sinirlenen bir yapıya sahip. Neredeyse her gün kavga ediyoruz. Çocuğa sinirlenir sinirinı benden çıkarır. Ayağını biryere vurur acısını benden çıkarır. Bugün de kız kardeşim bize geldi. 5 karış surati ne desem ters cevap veriyor. Ofluyor sürekli noldu sana niye böyle davranıyorsun diyorum. Normal davranıyorum diyor kabul etmiyor ama halinden anlıyorum sinirli davranıyor. Ben de kırılıyorum trip atıyorum sonra ben küsen trip atan oluyorum sürekli. nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum artık. Daha dün barıştık bugün yine aynı ne yapmalıyım
Niye barışıp duruyorsunuz?

Ben olsam oncelıkle onunla konusmam bır sure ve asla ilgilenmem, o sırada da gızlıdwn takıp ederım yanı nedeni olması lazım bu davranısların, onu bulmaya calısırım

4 yil boyunca boyle miydi?Evlenmeden once nasildi?

Öfke kontrol problemi var gibi duruyor bence bir yardım alın

Bir sure ustune dusmeyin,fazla muhattap olmayin,sakin davranin.Hala sinirlenmek icin sebepleri varsa o zaman ofke kontrolu yok demektir.Cift terapisi alabilirsiniz.

Back
X