Eşimin sürekli değişen ruh hâli

Yapısı gereği mi sinirliydi? Kısa bir süredir mi sinirli yapıya büründü? Bence bir spora yazılsın box mesela sinirini öyle çok güzel atar. Deneyin derim. Açıkcası ayağını vurup sinirini sizden çıkarması hiç hoş değil.

Bir sure ustune dusmeyin,fazla muhattap olmayin,sakin davranin.Hala sinirlenmek icin sebepleri varsa o zaman ofke kontrolu yok demektir.Cift terapisi alabilirsiniz.
Kabul etmiyor. Ben normal davranıyorum sen yanlış anlıyorsun diyor. Umrunda değilim açıkçası

Yapısı gereği mi sinirliydi? Kısa bir süredir mi sinirli yapıya büründü? Bence bir spora yazılsın box mesela sinirini öyle çok güzel atar. Deneyin derim. Açıkcası ayağını vurup sinirini sizden çıkarması hiç hoş değil.
Hep böyleymiş kayınvalidemin söylemesine göre herşeye sinirlenen biriymiş

İyi akşamlar herkese öncelikle esimle 4 yıllık evliyiz 1 tane çocuğumuz var. Eşim herşeye sinirlenen bir yapıya sahip. Neredeyse her gün kavga ediyoruz. Çocuğa sinirlenir sinirinı benden çıkarır. Ayağını biryere vurur acısını benden çıkarır. Bugün de kız kardeşim bize geldi. 5 karış surati ne desem ters cevap veriyor. Ofluyor sürekli noldu sana niye böyle davranıyorsun diyorum. Normal davranıyorum diyor kabul etmiyor ama halinden anlıyorum sinirli davranıyor. Ben de kırılıyorum trip atıyorum sonra ben küsen trip atan oluyorum sürekli. nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum artık. Daha dün barıştık bugün yine aynı ne yapmalıyım

Adam sakinleşir diye mi çocuk yaptınız?

Benim esim sinirlenince ben hic konusmam,cevap vermem.Ben sinirlenince o susar,hic cevap vermez.Ikimizde sakinlesince aramizdaki olayi konusur,tatliya baglariz.Ikinizde sinirlenince ortamin sakinlesmesi daha uzun zaman alir.

Benim esim sinirlenince ben hic konusmam,cevap vermem.Ben sinirlenince o susar,hic cevap vermez.Ikimizde sakinlesince aramizdaki olayi konusur,tatliya baglariz.Ikinizde sinirlenince ortamin sakinlesmesi daha uzun zaman al
Benim esim sinirlenince ben hic konusmam,cevap vermem.Ben sinirlenince o susar,hic cevap vermez.Ikimizde sakinlesince aramizdaki olayi konusur,tatliya baglariz.Ikinizde sinirlenince ortamin sakinlesmesi daha uzun zaman ali

Benim esim sinirlenince ben hic konusmam,cevap vermem.Ben sinirlenince o susar,hic cevap vermez.Ikimizde sakinlesince aramizdaki olayi konusur,tatliya baglariz.Ikinizde sinirlenince ortamin sakinlesmesi daha uzun zaman alir.
Ortada birşey yoksa sinirlenecegi ve sinirli olduğunu ve garip davrandığını kabul etmiyorsa

Ne yapmam gerek hep küs mü kalayım. 1 haftadır küstüm konuşmuyordum. Sonra yine konuştum mecburiyetten

Rest cekeceksiniz. Evlilik ne icin var? Insanlarin birbirinde huzur bulmasi icin. Her gün kavga trip huzursuzluk. Ömür cürütür, kanser eder. Madem problemli olan o cözümü o getirecek. Sahsen her günümü böyle mahvetmektense ayrilmayi tercih ederim. Küsmek de cözüm degil.

Küsmek sorun değil o zaman küstüğünüzde gelip yanınıza sebebini sormuyorsa barışmak için adım atmıyorsa kendiniz çalıp kendiniz söylüyorsunuz demektir. Yapısı hep böyleymişse bir uğraş bir spor yapması sinirini enerjisini atması konusunda düşüncem aynı bir bahçe bitki toprakla uğraşması bile çok güzel olur ama ona yanaşacağını bağ bahçeyle uğraşacağını sanmam

Eşiniz bana çok benziyor kesinlikle içinde hallemedigi şeyler var ya şimdiye dair ya da geçmişten. Bir destek alsa iyi olur.

Rest cekeceksiniz. Evlilik ne icin var? Insanlarin birbirinde huzur bulmasi icin. Her gün kavga trip huzursuzluk. Ömür cürütür, kanser eder. Madem problemli olan o cözümü o getirecek. Sahsen her günümü böyle mahvetmektense ayrilmayi tercih ederim. Küsmek de cözüm degil.
Ama ayrılmayı teklif edince de evlilik çocuk oyuncağı mı hemen ayrılıktan bahsediyorsun diyorlar

El utanmazi kardesinizin yanini mi bulmus surat yapicak aleni saygisiz terbiyesiz misafire saygi gosterilir ya. Sizin tepkiniz yalnizca trip atmaksa az bile yapmissiniz

Bazi insanlar boyle.Hemen sinirlenir,kalbinizi kirar.Ertesi gun hic birsey yokmus gibi davranir.Oldukca yorucu.Terapi,yardim olmazsa duzelmez.Cok yipranirsiniz.

Ama ayrılmayı teklif edince de evlilik çocuk oyuncağı mı hemen ayrılıktan bahsediyorsun diyorlar

Ayrilmak teklif edilmez yapilir. Evlilik cocuk oyuncagi degil dogru, ama tek kadinin cabasiyla veya cekip durmasiyla da ayakta kalamaz. Problemli olan esiniz, cözümü o bulacak. Ayni bir hastaligi olup tedavi olmayi reddetiyormus gibi düsünün. Sirf kendisi cekip dursa neyise, ama o huzursuzlugu siz ve cocugunuz da cekiyorsunuz

Çocuğa sinirlenir sinirinı benden çıkarır. Ayağını biryere vurur acısını benden çıkarır. Bugün de kız kardeşim bize geldi. 5 karış surati ne desem ters cevap veriyor.
Ben o kocayı kapının dışına çöp poşeti misali koyardım. Siz ne yaparsınız bilemem.

Back
X