- 21 Şubat 2012
- 2.670
- 1.271
- 333
- Konu Sahibi gulceayyuzlum
-
Sigara icmiyir.isle alakali bir sıkıntisan dolayi takti.yaklasik 7 aydir sakizla yasiyoruz.sigarayi birakmaya falan mi calisiyor?
Yok okadar gurultulu degil.daha ziyade evde ciniyor hayliyke bende giciklandim.Oral dönemde kalmış olabilir
Ben kendi adıma dışarıda sakız çiğnemem çünkü biliyorum ki bi süre sonra ağzımı yayarak cak cak sesler çıkarıcam farkında olmadan. Hiç hoş değil bence eğer bu şekilde çiğniyorsa.
Cok guldum.henuz o kocaman balon isine girnedi.evde minyak sisiriyor:)Hakli esiniz : )
Bende sigara icmemek icin sakiz cigniyorum.damla sakizi hatta cak cak cak bide dev dev balonlar.
Erkek arkadasim cildiriyordu ee napim sigarami iceyim bolece az iciyorum diyordum
Evet gergin.ve stresli bir donem geciriyorgergin birimi? sakiz gerginligi ve heycani alir. bunu farkettiginden rahatlik hissediyo olabilir cignediginde.
Simdilik yaymiyor ama hep agzinda simdi gulsemde gun icinde geriyor.Ağzını yayarak şakır şukur çiğnemiyorsa problem yok bence. Ama o dışarıda sesli çiğneyip balon yapıp şişirenlere ben çok sinir oluyorum:)
Askolsun size kocaman balon yok sisirirken birden patlayip butun yuzune yapismasi yok.sadece çiğniyor diye mi kizdini : )Cok guldum.henuz o kocaman balon isine girnedi.evde minyak sisiriyor:)
Gozde benim gozumİstediğini yapsın ben karışmam bir kere fikrimi söylerim dinlerse dinler dinlemezse kendi bilir.Yorulan onun çenesi banane :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?