Esimin surekli sakız ciğnemesi

gulceayyuzlum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
2.670
1.271
333
Dertmidir bilmiyorum ama esime dedimki dur kk ya bu konuyu aciyim bakayim bayanlar ne dusunuyor
Toplumun nabzini tutalim,toplumun sakiz cigneyen erkege bakis acisi nedir

Simdi durum şu
Esim sabah sakizi agzina aliyor.suzn bile agzinda
Sokaksa geziyoruz,sinamaya gidiyoruz agzinda
Onuda gectim telefonda konusuyor agzinda hatta bazen kendini kaybediyor sisiriyor

Tartisiyoruz artik bu nedir ya gina geldi.
Oda diyirki eeee sigarami iceyim.ne alaka.

Simdi bu adama bu sakizi nasil terkettirmeli

Girdigi her ortamda sakiz cignemesi biraz fazla tabi ama evde filan cignesin birakin strese iyi geliyor..sigara birakmaya calisiyorsa hele hic agzinizi acmayin bile heryerde cignesin

gergin birimi? sakiz gerginligi ve heycani alir. bunu farkettiginden rahatlik hissediyo olabilir cignediginde.

Hakli esiniz : )
Bende sigara icmemek icin sakiz cigniyorum.damla sakizi hatta cak cak cak bide dev dev balonlar.
Erkek arkadasim cildiriyordu ee napim sigarami iceyim bolece az iciyorum diyordum

Yok okadar gurultulu degil.daha ziyade evde ciniyor hayliyke bende giciklandim.

Dışarda sakız cigneyenlerden özellikle toplu taşımada kaçıyorum resmen. Hele de ses çıkarıyorsa çiğnerken çok itici. Geçenlerde asansörde denkgeldi bir kadın Allah'ım o asansör durmak bilmedi yani o iki kat bana işkence oldu.
Kamu spotu: Dışarda sakız çiğniyorsak sessiz çiğneyelim.

Ben de hiç hazetmem şu sakızı dışarda çiğneyen insandan. Hele erkeğe evde bile cak cak çiğnemesini yakıştıramıyorum

Hakli esiniz : )
Bende sigara icmemek icin sakiz cigniyorum.damla sakizi hatta cak cak cak bide dev dev balonlar.
Erkek arkadasim cildiriyordu ee napim sigarami iceyim bolece az iciyorum diyordum
Cok guldum.henuz o kocaman balon isine girnedi.evde minyak sisiriyor:)

Ağzını yayarak şakır şukur çiğnemiyorsa problem yok bence. Ama o dışarıda sesli çiğneyip balon yapıp şişirenlere ben çok sinir oluyorum:)

İstediğini yapsın ben karışmam bir kere fikrimi söylerim dinlerse dinler dinlemezse kendi bilir.Yorulan onun çenesi banane :)

Cok guldum.henuz o kocaman balon isine girnedi.evde minyak sisiriyor:)
Askolsun size kocaman balon yok sisirirken birden patlayip butun yuzune yapismasi yok.sadece çiğniyor diye mi kizdini : )
Ama gercekten ben bi film izlerken kitap okurken yada ne yapiyorsam sakizi cikarip sigara içmiyorum oldukça etkili.yoksa bir sure sonra cenem aciyor elbette o sırada bir sigara içiyorum: )

Sakiz ciğnemeyen birisi icin ciğneyen birinin sesini cekmek cok korkunc. Ben de cok severim sakizi , hatta annem bazen ciglik atar resmen. Birak artik su sakizi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…