Esimin surekli sakız ciğnemesi

Dertmidir bilmiyorum ama esime dedimki dur kk ya bu konuyu aciyim bakayim bayanlar ne dusunuyor
Toplumun nabzini tutalim,toplumun sakiz cigneyen erkege bakis acisi nedir

Simdi durum şu
Esim sabah sakizi agzina aliyor.suzn bile agzinda:halay:
Sokaksa geziyoruz,sinamaya gidiyoruz agzinda
Onuda gectim telefonda konusuyor agzinda hatta bazen kendini kaybediyor sisiriyor:olamaz:

Tartisiyoruz artik bu nedir ya gina geldi.
Oda diyirki eeee sigarami iceyim.ne alaka.

Simdi bu adama bu sakizi nasil terkettirmeli
:KK70:
Buradaki goruslerimizi esine soyleyeceksen ona de ki cok iticiymis sakiz cigneyen erkekler. Benim esim de ilk evlendigimiz zamanlar oyleydi. Tabi benimki sigara da iciyor. Surekli bunun ona yakismadigini soyledim. Sagolsun birakti cignemeyi. Cicim aylarinda adamdan soguyacaktim az kalmisti. Hic mi hicccc estetik durmuyor..

Buradaki goruslerimizi esine soyleyeceksen ona de ki cok iticiymis sakiz cigneyen erkekler. Benim esim de ilk evlendigimiz zamanlar oyleydi. Tabi benimki sigara da iciyor. Surekli bunun ona yakismadigini soyledim. Sagolsun birakti cignemeyi. Cicim aylarinda adamdan soguyacaktim az kalmisti. Hic mi hicccc estetik durmuyor..
Ins benimkide birakir.bu arada sizede hayirli dogumlar.saglicakla alin kucaginiza.

Çene kaslarında deformasyon olur, yüzünün şekli bozulur bu kadar sakız çiğnemek zararlı. Bir gün çenesi kilitlenir kalır benden söylemesi. Üstelik evet cidden çok itici :D

o da bir alışkanlık

bir ara çok sakız çiğnerdim

markete girince hep sakız alırdım vs vs

sonra ne oldu da bıraktım bilmiyorum

diş hekimim gece dişimi çok sıktığımı söyledi diş plağı verdi onu da sıktım parçalandı vs vs

sakızı da öyle ezercesine çiğniyorum diye bıraktım galiba

nasıl bir sakız çiğniyor

eskiden sakızlar büyük olurdu ağzı doldururdu şimdi o draje gibi olanlar küçük onun bir tanesi çiğnenmiyor ancak ağızda geveleniyor

adamın stresi varmış elleşmeyin pek

ama akşamları kalorisi düşük bir şeyler verin önüne

mesela nar verin hem ayıklasın hem yesin zaman geçer işte

ya da fındık ceviz vs

hem kıracak hem yiyecek

hiç hoş görünmüyor sakız çiğneyenler maalesef ki ben de çok ses çıkararak ve ağzımı açarak çiğnediğimden sadece evde çiğnerdim ama eşim ciddi manada nefret ediyor bende çiğnemiyorum :kahve:

çok itici. ben de sakız çiğnemeyi severim ama evde, odamda kimse yokken. sokakta vs asla çiğneyemem, çiğnenmesinden de hoşlanmam. bence saygısızlık.

ciddi ciddi hiç tahmammülüm yok ve hiç hoşlanmam sakız çiğneyen erkekten ,
küreğin tersliyle ağzına vurasım geliyor.

yeryüzünde benden sesli sakız çiğneyen varsa alnından öperim :KK53: cak cak cak öyle hoşuma gider ki o ses :KK70: akşam eve gitsem de çiğnesem diyorum şuan :KK70:

adamın stresi varmış. bir süre sonra ilgisini kaybeder bence. :KK51:

Dışarıda ne erkek ne de kadına yakışmaz hele bir de öyle patlayıyorsa hiç hoş değil.
İnsana alaycı umursamaz bir tavır veriyor.

Cakkıdı cakkıdı ben de severim, hele yanlızsam özellikle ses çıkarta çıkarta çiğnerim, şişiririm, valla tam strese bire bir, bence çok üzerine gitmeyin.

Ama muhtemelen ağızda sürekli sakız çiğnemek, midedeki asidik salgıların sürekli çalıştıracak ve aşırı durumda mide rahatsızlıkları başlayacak.

Kamu spotu; her bir şeyin fazlası zarar :)

Ay kadın erkek farketmez yanımda sürekli sakız çiğnenmesinden nefret ederim. :sopa:
Hele bir de sesli sesli çiğniyorsa ağzına medyum memiş gibi vurasım geliyor. :KK11:
Ben arada bir naneli çiğner atarım. İnsanın çenesi yorulur ya...

Sakız çiğnemek çok normal bi eylem.
Cimsiyetle ne alakası var.
Belki de benim de ağzımdan dusmedigi için bana normal geliyodur. Bilemedim.

Back
X