- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
Aile yapimiz kopuktur. Dedigim gibi tek başına büyümüş bir insanım. Annem yorulmasın, üzülmesin diye herşeyimi kendim yaptım. Düğünüm de dahil. Zaten sorun eşim de değil. Evlilik. Evlenmemi istemiyordu . Esimin ailesi de üstüne düşenin yapmayınca tuz biber oldu. Yapı olarak da çok.cok zor insanlardır. Bir cümleyi 10kez düşünürsün yanlış anlamasınlar altından bir şey çıkarırlar diye. Eşim de bunu tam olarak.cozemedigi için söylediği en basit bir cümle.bile problem oluyor. 6 yıldır şunu demek istedi , böyle demek istemedi vs anlatmaya çalıştım. Ilk dogumumda eşim anneme kahve almadı diye küsüp gitti , bu ve bu basitlikte olaylar . Ama annem okadar buyutuyorki travma yasiyor . Ama su var artik burada bir hayatim var 2 kizim var hala hala yapmasını artık kaldıramıyorum. Kendi istedikleri gibiolmayınca dünyayı yakıyorlar.
Aynı eski kv ....Benim yuvam onun bu tavırları ve oğlunun da pasifliği yüzünden bozuldu. Eşiniz bir melek.
Anneniz yaşadığı şeylerin sorumlusu olarak sizi görüyor muhtemelen ve acısını böyle çıkarıyor. O boşandı ya, sizin de boşanmanızı istiyor. Üzgünüm ama durum böyle.
Benim kv de kendi kv si ona çektirmiş diye bana da aynısını yaptı. Bu tarz insanlar psikolojik olarak sıkıntılı.