Esimin surekli sakız ciğnemesi

Ses cikarmadan cigniyosa sorun degilde bazi insanlar oyle bi cigniyoki annemde dahil agzini ikiye ayirip o sakizi cikarip camurlu ayakkabimla basmak istiyorum:kızgın:

Hic hoslanmam sakizin sesinden.. Agzi acik cigneyenlerin yaninda acayip gerilirim.. Cok cildirirsam uyaririm hatta..
Bence hos bi eylem degil, hele toplum icinde..

Sigarayi birakmak icin sakiz cigniyorsa, "ne yapayim, sigara mi içeyim" demesi kendince mantikli bi aciklama.. Ama sigarayla alakasi yoksa bunu söylemesi cok absürd.. Ne alaka yani..

Haklısınız kadına da erkeğe de yakışmıyor sakız çiğnemek bir de o çıkan sese gıcık oluyorsanız.
Fakat itiraf ediyorum ki bayılıyorum cak cak sakız çiğnemeye :)
Eşim çıldırıyor uyarıyor kontrol altına alıyorum 5 dk geçmiyor yine başlıyorum:KK70:
Çenem ağrımasa daha çok çiğnerim :)
Etrafından sakızları kaldrın görünce yatmak üzereyken bile atıyorum ağzıma :)

Milletin cak cak cignedigini anlatmasi bile beni inanilmaz gerdi ya :KK53: Ses konusunda cok takintiliyim.. Hele biri bi sey yerken çıkan sesler:silah:

Yaa ben de 2 sene önesine kadar sabah gözümü açar açmaz başlardım gece yatana kadar ve o meşhur sesi çıkararak çiğnerdim (tabii evde) sonra hamileyken zararlı olduğunu duydum bıraktım..

Erkek veya kadın dışarda ses çıkararak bariz çiğnemesi evet çok itici..ama evde istenildiği gibi çiğnenebilir..

Dışarda çiğnemeyi çok istiyosa bi sakızı yarıya hatta çeyreğe filan bölüp çiğnesin o zaman ses te çıkmaz çok belli de olmaz küçük olduğu için..

şuan aşırı canım çekti gidip atıyım ağzıma bi tane:KK70:

9 ay boyunca gebeligimde bulantilara iyi geldigi icin naneli sakiz cignedim :) sakiz candir :)

Yaa ben de 2 sene önesine kadar sabah gözümü açar açmaz başlardım gece yatana kadar ve o meşhur sesi çıkararak çiğnerdim (tabii evde) sonra hamileyken zararlı olduğunu duydum bıraktım..

Erkek veya kadın dışarda ses çıkararak bariz çiğnemesi evet çok itici..ama evde istenildiği gibi çiğnenebilir..

Dışarda çiğnemeyi çok istiyosa bi sakızı yarıya hatta çeyreğe filan bölüp çiğnesin o zaman ses te çıkmaz çok belli de olmaz küçük olduğu için..

şuan aşırı canım çekti gidip atıyım ağzıma bi tane:KK70:
Hamileyken niye zararli olsun? Ben 9 ay boyunca cignedim m bulantima iyi geliyodu

Mizofoni rahatsızlığı olan biri olarak, sakız çiğnenmesine katlanamıyorum. Çiğneme sesi duyduğum anda çiğneyenin ağzına kürekle vurasım geliyor.

Ayrıca bu işin kadını erkeği yok. Ağzını yaya yaya sakız çiğneyen herkes itici görünüyor.

Düzgünce çiğneyenle problemim yok.

Sakız çiğnemeyi severim tüm gün evdeysem yatıncaya kadar çiğneyebilirim :)

Dertmidir bilmiyorum ama esime dedimki dur kk ya bu konuyu aciyim bakayim bayanlar ne dusunuyor
Toplumun nabzini tutalim,toplumun sakiz cigneyen erkege bakis acisi nedir

Simdi durum şu
Esim sabah sakizi agzina aliyor.suzn bile agzinda:halay:
Sokaksa geziyoruz,sinamaya gidiyoruz agzinda
Onuda gectim telefonda konusuyor agzinda hatta bazen kendini kaybediyor sisiriyor:olamaz:

Tartisiyoruz artik bu nedir ya gina geldi.
Oda diyirki eeee sigarami iceyim.ne alaka.

Simdi bu adama bu sakizi nasil terkettirmeli
:KK70:
Kadın erkek fark etmez nefret ederim sakız çiğnenmesinden. Hele de kulağımın dibinde ıyy. Allah kolaylık versin zor ya

1- O çiğneyip kenara koyduğu yumuşak sakızı bir gece saçına ön kısmına yapıştır bütün gece kalsın orada kurusun... :KK62:
2- Eğer saçları zaten kısa traş sıkıntı olmaz dersen kıllı herhangi bir bölgesine koy uyanınca ağda niyetine kullansın :rolleyes:

Nefret ederim yanımda sesli sakız çiğnenmesinden. Eşin sessiz çiğniyorsa bilemem bir derece tahammül edilir..
Toplu taşıma araçlarında olur bazen böyle tipler kulaklığımı takarım hemen yoksa kavga etmemek için zor tutarım kendimi pis pis bakarım dönüp. :sopa:
O kadar kazınmış ki hafızama bir kaç sene önce minibüste bir kadının en arka koltuktan geliyordu ses. Yok böyle bir ses hala aklımda.. :kızgın:

Kendisi için zararlı: sosyal olarak olumsuz etkisini geçtim (kadın erkek fark etmez) midesi durmadan asit salgılıyor sakız çiğneyince. Artı ağzındaki sakız gün boyu bakteri toplayıp duruyor.
Sizin açınızdan zararlı: karşınızda durmadan cak cak sakız çiğneyen biri insanın sinirini bozar.

ben sakızdan nefret ederim kendim de asla çiğnemem
o yüzden eşim bunu öğrendiğinden beri azaltarak bitirdi :)
sigara içerken koku olmasın diye çiğniyordu ama atıyordu 15-20 dk sonra
şimdi hiç almıyor bile
çok iğreniyorum ya ben sakızdan :(

Dertmidir bilmiyorum ama esime dedimki dur kk ya bu konuyu aciyim bakayim bayanlar ne dusunuyor
Toplumun nabzini tutalim,toplumun sakiz cigneyen erkege bakis acisi nedir

Simdi durum şu
Esim sabah sakizi agzina aliyor.suzn bile agzinda:halay:
Sokaksa geziyoruz,sinamaya gidiyoruz agzinda
Onuda gectim telefonda konusuyor agzinda hatta bazen kendini kaybediyor sisiriyor:olamaz:

Tartisiyoruz artik bu nedir ya gina geldi.
Oda diyirki eeee sigarami iceyim.ne alaka.

Simdi bu adama bu sakizi nasil terkettirmeli
:KK70:
Allah baska dert vermesin :) cigner adam ya bu bir sorun mu allah askina?

sizin sakız çiğnemesin baskınıza gerek kalmadan. kendi kendine çene kaslarını aşındırıp kas tutulması yaşayınca sonlanacaktır.ağız mı dayanır o kadar sabah akşam.

Back
X