- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.164
- 548
- 29
- Konu Sahibi gulceayyuzlum
Ses cikarmadan cigniyosa sorun degilde bazi insanlar oyle bi cigniyoki annemde dahil agzini ikiye ayirip o sakizi cikarip camurlu ayakkabimla basmak istiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamileyken niye zararli olsun? Ben 9 ay boyunca cignedim m bulantima iyi geliyoduYaa ben de 2 sene önesine kadar sabah gözümü açar açmaz başlardım gece yatana kadar ve o meşhur sesi çıkararak çiğnerdim (tabii evde) sonra hamileyken zararlı olduğunu duydum bıraktım..
Erkek veya kadın dışarda ses çıkararak bariz çiğnemesi evet çok itici..ama evde istenildiği gibi çiğnenebilir..
Dışarda çiğnemeyi çok istiyosa bi sakızı yarıya hatta çeyreğe filan bölüp çiğnesin o zaman ses te çıkmaz çok belli de olmaz küçük olduğu için..
şuan aşırı canım çekti gidip atıyım ağzıma bi tane![]()
İlk aylarda düşüğe son aylarda ise erken doğuma sebep oluyor diye bişey duymuştum belki bilimsel bir geçerliliği yok ama ben çiğnemedim:)Hamileyken niye zararli olsun? Ben 9 ay boyunca cignedim m bulantima iyi geliyodu
Kadın erkek fark etmez nefret ederim sakız çiğnenmesinden. Hele de kulağımın dibinde ıyy. Allah kolaylık versin zor yaDertmidir bilmiyorum ama esime dedimki dur kk ya bu konuyu aciyim bakayim bayanlar ne dusunuyor
Toplumun nabzini tutalim,toplumun sakiz cigneyen erkege bakis acisi nedir
Simdi durum şu
Esim sabah sakizi agzina aliyor.suzn bile agzinda
Sokaksa geziyoruz,sinamaya gidiyoruz agzinda
Onuda gectim telefonda konusuyor agzinda hatta bazen kendini kaybediyor sisiriyor
Tartisiyoruz artik bu nedir ya gina geldi.
Oda diyirki eeee sigarami iceyim.ne alaka.
Simdi bu adama bu sakizi nasil terkettirmeli
![]()
Allah baska dert vermesin :) cigner adam ya bu bir sorun mu allah askina?Dertmidir bilmiyorum ama esime dedimki dur kk ya bu konuyu aciyim bakayim bayanlar ne dusunuyor
Toplumun nabzini tutalim,toplumun sakiz cigneyen erkege bakis acisi nedir
Simdi durum şu
Esim sabah sakizi agzina aliyor.suzn bile agzinda
Sokaksa geziyoruz,sinamaya gidiyoruz agzinda
Onuda gectim telefonda konusuyor agzinda hatta bazen kendini kaybediyor sisiriyor
Tartisiyoruz artik bu nedir ya gina geldi.
Oda diyirki eeee sigarami iceyim.ne alaka.
Simdi bu adama bu sakizi nasil terkettirmeli
![]()