Eşimin suskunluğu

o konuda haklısınız benim dediğim kısım: konu sahibinin benim ailem sana böyle dese cevabına diyemezler diyen eş kısmınaydı

o konuda haklısınız benim dediğim kısım: konu sahibinin benim ailem sana böyle dese cevabına diyemezler diyen eş kısmınaydı

orada tabi ki yanlış var.
ama yazan kişi zaten üzgün belli o yüzden üstüne gitmemek için yazmadım.
yoksa kimseye çifte standart olamaz.
kimse kimsenin ailesinden duymak istemediğini duyamaz.
hamile yazık yazana. eltiye sinirli bir de eşe içlenmesin diye bir şey yazmadım canım.

ben de ikili tarama yaptırmadım. doğumdan sonra ameliyat olmaz cünkü genetik hastalık ameliyat ile gitmez. ya aldırmaya karar verirsin ya da doğurursun. ayrıntılı ultrasonda bir hastalık tespit edilebilir ve müdahale edilebilir. sadece açıklığa kavuşturayım ded,m

durup duruken dememiştir bu lafı sanmıyorum, belki biraz fazla evhamlısınız kadının da konuşma uslubu o şekilde ve demiş.

kadın bence kiminle nasıl konuşacağını bilmiyor, ama sizin de takıp eşinize söyleyeceğiniz bir durum yok ortada. her şeyi eşlerinize yetiştirmeyin, eşime anlatmak isteseydim ben olsam şöyle derdim " aman bu kız da pek görgüsüz, bana böyle dedi, hiç ağzından çıkanı duymuyor" falan derdim hani onun terbiyesine laf ederdim. böylelikle eşim de kendi eşinin ne saygılı olduğunu anlardı şikayet eder gibi değil de arkasından dedikodu yapar gibi söylerdim.

Elti zircahil..sizde o gün içinizi soğutacak cevaplar verdiğinizi düşünmüyorsunuz.Aslında güzel aciklamissiniz o cahil olduğu için tartışmak yerine hakaret etmiş. Cahillerin genel tavrı budur zaten.
Ama madem ki hala içiniz rahat değil,eltinize bu konularla ilgili bir kitap hediye edin.ve verirken "bu konularda bilgisiz olduğunu düşünüyorum. Senin iyiliğin için bu kitabı aldım sana okumalisin bence" deyin.

Eşim ailesine çok düşkün napicam bilmiyorum

eşine asla ailesini kötülemeyeceksin, kötülersen savunmaya geçerler, mağdur edebiyatı yapacaksın, bıd bıd ailesi hakkında konuşmayacaksın. ama uzun soluklu canını sıkan bir şey mi var, " ya çok üzüldüm ama önemli değil" cinsinden geçiştireceksin, bırakacaksın kocan merak etsin ne olup ne bittiğini.

valla ben hep öyle yapıyorum eşim bir kez olsun bana karşı gelmedi hep hak verdi, çünkü ailesini hiç karşıma almıyorum. hatta bazen bana diyor ki" sen annemi sevmiyorsun ama bana söylemiyorsun değil mi? sana söylediklerinden dolayı gıcık oldun diyor. ben de ben anneni niye sevmeyeyim, annenin huyu öyle yapacakbir şey yok, yoksa gayet seviyorum, her yerdede överim diyorum. eşim o sebeple her durumda arkamdadır. ama her yaptıklarında eşime ailesini kötülesem, laf söylesem, bana şunu bunu dediler desem, bir süre sonra oda savunmaya geçer.

kafayı sıyırmışsın diyen birine karşı sessiz kalamazdım.

eşinizde eltinizin huyunu biliyorsa yani rahatlığını sizide evhamlı buluyorsa size katılmamış olabilir. daha doğrusu şikayet konusunu önemsememiş. bence çok takılmayın.

böyle diyalogları kendiniz halledin.

O ailesine düşkün erkek musvetteleri kezke evlenmeyip bekar kalsalarmis.benim esimde aşırı düşkün.cigerlerin lazim deseler söker gönderir inan.onlarin laflarina hic alinmaz.seni kirarlar.savunmaz.bende esimin ailesiinden uzak durmaya calisiyorum.ne kadar az muhatap olursan o kadar az kirilirsin.ozelinide paylasmamaya cslis derim

Eltine cevabını yerinde ve zamanında verseydin eğer burada konu açmaya gerek bile duymazdın. Niye ağzının payını o anda vermedin ki.

Yapacak birşey yok canım dünyanın kanunu bu ailesinden istesende koparamazsin bende hamileyim ve ilk cocugum benimde çoğunlukla ağlayarak geçti az daha bebeğim zarar görecekti artık uzulsem bile bebeğim için aglayamiyorum kimse benim.bebegimden değerli değil sende boşver çok takma herşeyi sorun yapma ayrıca eltine cevap veremiyorsann yapacak birşey yok suç sende esine de herşeyi anlatma

Al birisini vur ötekisine desene

Eltin tam bir cahilmis sacma olan karnındayki bakma mı yoksa doğduktan sonra canın in yanmasını

Boşver gitsin öyle durumlarda sende lafını eksik etme ve konuyu bitir derim.

Kadın arasına neden girsin eşiniz. Eltiye lafınızı söyleseydiniz. Adama anlatılacak bir mevzu yokmuş haklı eşiniz.

eltin cahilmiş. eşinde bu konuya ne desin ki ? adamlık bir konu degil.

Bazen insan sadece bir haklısın denmesini bekliyor ama demiyorlar.
Ne alaka kafayı sıyırmakla bu şimdi eltin de patavatsız.Bu testleri yaptırıp yaptırmamak da bir tercih meselesi sonuçta.

Eşine,senin ailenden de biri bana böyle Dİ YE MEZ deseydin.Bana kimse böyle bir cümle kuramaz.Kavgacı değilim ama,görünmez duvarlarım vardır.Ve çok işe yarıyor inan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…