- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Bebisim0404
-
o konuda haklısınız benim dediğim kısım: konu sahibinin benim ailem sana böyle dese cevabına diyemezler diyen eş kısmınaydıerkekler kadınlar gibi değil ki.
mesele benim eşim beni fişekleyip kinlendirmemek için hep bana 'bana anlatma, git kime kırıldıysan ona söyle, sorununu çöz' der.
yani ne evdeki bulgurdan ne komşudaki pirinçten olmuyorlar anlayacağın.
adam ne yapsın elti atışmasına?
eltinin dediğine karşılık o an tepki verse içine atmaz ve eşine anlatıp canı sıkılmaz.
hepsi bu.
net.
o konuda haklısınız benim dediğim kısım: konu sahibinin benim ailem sana böyle dese cevabına diyemezler diyen eş kısmınaydı
Eşim ailesine çok düşkün napicam bilmiyorum
O ailesine düşkün erkek musvetteleri kezke evlenmeyip bekar kalsalarmis.benim esimde aşırı düşkün.cigerlerin lazim deseler söker gönderir inan.onlarin laflarina hic alinmaz.seni kirarlar.savunmaz.bende esimin ailesiinden uzak durmaya calisiyorum.ne kadar az muhatap olursan o kadar az kirilirsin.ozelinide paylasmamaya cslis derim
Eltin tam bir cahilmis sacma olan karnındayki bakma mı yoksa doğduktan sonra canın in yanmasınıBen hamileyim eltimde hamile bana ikili tarama yaptırdın mı dedi evet dedim oda ben inanmıyorum öyle şeylere çocuk engelli olsa ne olacak ne yapacaklar karnındayken ameliyat mı edebilecekler çok saçma ben yaptirmadim dedi bende çocuk doğar doğmaz tedaviye başlarlar dedim çok saçma doğunca engelli olup olmadıklarını anlamıyorlar mı nasıl doktor olmuşlar dedi sonra bana SEN KAFAYİ SIYIRMIŞSIN dedi şok oldum ne konuda dedim çok takıyorsun falan dedi bende ertesi gün eşime anlattım biraz moralim bozuktu anladı ne oldu dedi anlattım puffff bende bişey oldu sandım dedi bunda ne var falan dedi bende benim ailemden sana birisi böyle dese dedim diyemez dedi anlayamıyorum gerçekten eşim sadece orada bana haklısın dememeliydi falan dese gerçekten rahatlardim beklentilerim çok fazla eşimden sanırım
eltin cahilmiş. eşinde bu konuya ne desin ki ? adamlık bir konu degil.Ben hamileyim eltimde hamile bana ikili tarama yaptırdın mı dedi evet dedim oda ben inanmıyorum öyle şeylere çocuk engelli olsa ne olacak ne yapacaklar karnındayken ameliyat mı edebilecekler çok saçma ben yaptirmadim dedi bende çocuk doğar doğmaz tedaviye başlarlar dedim çok saçma doğunca engelli olup olmadıklarını anlamıyorlar mı nasıl doktor olmuşlar dedi sonra bana SEN KAFAYİ SIYIRMIŞSIN dedi şok oldum ne konuda dedim çok takıyorsun falan dedi bende ertesi gün eşime anlattım biraz moralim bozuktu anladı ne oldu dedi anlattım puffff bende bişey oldu sandım dedi bunda ne var falan dedi bende benim ailemden sana birisi böyle dese dedim diyemez dedi anlayamıyorum gerçekten eşim sadece orada bana haklısın dememeliydi falan dese gerçekten rahatlardim beklentilerim çok fazla eşimden sanırım
Eşine,senin ailenden de biri bana böyle Dİ YE MEZ deseydin.Bana kimse böyle bir cümle kuramaz.Kavgacı değilim ama,görünmez duvarlarım vardır.Ve çok işe yarıyor inan.Ben hamileyim eltimde hamile bana ikili tarama yaptırdın mı dedi evet dedim oda ben inanmıyorum öyle şeylere çocuk engelli olsa ne olacak ne yapacaklar karnındayken ameliyat mı edebilecekler çok saçma ben yaptirmadim dedi bende çocuk doğar doğmaz tedaviye başlarlar dedim çok saçma doğunca engelli olup olmadıklarını anlamıyorlar mı nasıl doktor olmuşlar dedi sonra bana SEN KAFAYİ SIYIRMIŞSIN dedi şok oldum ne konuda dedim çok takıyorsun falan dedi bende ertesi gün eşime anlattım biraz moralim bozuktu anladı ne oldu dedi anlattım puffff bende bişey oldu sandım dedi bunda ne var falan dedi bende benim ailemden sana birisi böyle dese dedim diyemez dedi anlayamıyorum gerçekten eşim sadece orada bana haklısın dememeliydi falan dese gerçekten rahatlardim beklentilerim çok fazla eşimden sanırım
Konuşarak yenemediğini,susarak yenersin bazen.Burda kastettiğim küslük değil tabiiki.Eltim hazır cevap yetişemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?