Pompa yapmayın, tazyiklenebilir sütünüz. Pompaya süt arttırmak için ihtiyacınız yok. Saatsiz bebek her talep ettiğinde emzirmeye çalışın. Mama verdiğiniz için bir plan yapılması lazım. Dediğim gibi destek alın, bilmeden iş yapmayın. Tazyik meme reddi yapar çünkü.İnşallah pompaya başlıcam inşallah artar
Çocuk emerse daha çok artar sütün ağzındaki enzimler sütün daha fazla salgılanmasını sağlıyorİnşallah pompaya başlıcam inşallah artar
İrmik helvası tavsiye ederim benimde öyleydi çok yardımcı oldu banaEmin olun ne gerekiyorsa yaptım ama çok az geliyor
Hamilelikle ilgili annemden bildigim șu biskuvilerden cicibebe petibor alip caya batirip bol bol yiyordu ve asiri sut yapiyotdu . tabi siz bilirsiniz ama ddnemenizi tavsiye ederimHanımlar merhaba
1 aylık yavrum var sütüm çok az 10 cc bile çıkmıyor etrafım da ki herkes süt baskısı yapıyor mama karşıtı biri değilim bebeğim doğduğu günden itibaren de veriyorum mama.
Eşim her gün mutlaka bugün emzirdin mi falan diye sorar bende emziridiğimi ama bazen sütümün gelmediğini söylerim bugün de aynısı oldu. Eşim diyor ki eee napıcaz böyle bende dedim ki napıcaz derken elimden gelen bir şey yok keşke olsa yapsam tek mamayla büyüyen bizim yavrumuz değil gelmiyorsa yapıcak bişey yok dedim vay efendim ben çok rahatmışım ondan böyleymişim pompayla sağmaya başlıcakmışım yarın itibari ile bazen diyorum oda çocuğu düşünüyor ama beni aşırı boğuyor artık sıkıldım üstüm de baskı hissediyorum ve sütüm çok az ben ne yapabilirim ki
Benim ilk çocuğumda doktorun verdiği süt çayı ve damla ile bile gelmedi. Kızım zar zor 3 ay emdi beni. Yok denecek kadar azdı.Emin olun ne gerekiyorsa yaptım ama çok az geliyor
10 CC ciktigini nerden biliyorsunuz, sagilarak gelen süt ile bebeğin emerek çektiği sut aynı değildir. Bir emzirme danışmanı ile görüşün hemen, devlet hastanelerinde bile var artık emzirme danışmanlığı, gebe okulu varmi sorun, bebeğinizi alın gidin, belki yanlış emziriyorsunuz bebek sütü çekemiyor olabilirHanımlar merhaba
1 aylık yavrum var sütüm çok az 10 cc bile çıkmıyor etrafım da ki herkes süt baskısı yapıyor mama karşıtı biri değilim bebeğim doğduğu günden itibaren de veriyorum mama.
Eşim her gün mutlaka bugün emzirdin mi falan diye sorar bende emziridiğimi ama bazen sütümün gelmediğini söylerim bugün de aynısı oldu. Eşim diyor ki eee napıcaz böyle bende dedim ki napıcaz derken elimden gelen bir şey yok keşke olsa yapsam tek mamayla büyüyen bizim yavrumuz değil gelmiyorsa yapıcak bişey yok dedim vay efendim ben çok rahatmışım ondan böyleymişim pompayla sağmaya başlıcakmışım yarın itibari ile bazen diyorum oda çocuğu düşünüyor ama beni aşırı boğuyor artık sıkıldım üstüm de baskı hissediyorum ve sütüm çok az ben ne yapabilirim ki
eşler arasında herzaman baskın bir karakter çıkıyor anneye bile ne yapacağını söylüyor hatta diretiyor,eşimde ilk doğum yaptığımda aynı tepkileri verdi,süt verdinmi,altını değiştirdinmi vs. akıllarınca sorumlu kişi uyaran koruyan baba imajı çizmeye çalışıyorlar ama bu baskıcı tavır annenin kendisini kötü bir anne yada yetersiz bir anne gibi hissetmesine sebep olur,sürekli bir uyarı ile sanki kendisi bilmiyorda uyarmasalar telkinde bulunmasalar bebeğe bakmicakmış yetmicekmiş izlenimi ileride bebekle anne ilişkisini zedeler öncelikle eşinizi bu konuda uyarın,ben bebeğime o kadar düşkünümki eşim neyle uğraştığını bilmeden ilk sıralar bir ık mık bişeyler dedi sonra bendeki manyaklığı görünce geri çekildi,en son altını değiştirdinmi dediğinde yok saksıya koydum haftada bir suluyorum dedim bağırarak korktu baya,noluyoruz ya annesinden dahamı iyi bileceksiniz,çocuk annenindir,yiyorsa 2 gün baksınlarda görelim,süt gelmiyorsa kadın napsın bu insanlar ne düşünüyor anlamak güç,süt isteyince gelen bişeymi bunlara göre acaba.Hanımlar merhaba
Hanımlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?