Şaka mısınız pompayla sağmasam 10 cc bile süt gelemdiğini nerden bilicem? Kaygılanmalıyım dan ne kadar eminsiniz günde 3 lt su bestlak damla ve süt artırıcı çay içiyorum bilip bilmeden konuşmayın.Daha pompa bile denemedi iseniz ben eşinize hak verdim siz elinizden geleni yapmıyorsunuz ki? Süt arttırıcı biseyler yaptığınızı kaygilandiginizi eşiniz de görse böyle üzerinize gelmezdi zaten
Çaylar var masajlar var vs vs vs pes etmek için çok erken
Emzirme uzmanından destek aldınız mı? Süt artırmak doğru yöntemlerle zor bir şey değil. Doğru kişiyle çalışırsanız mutlaka sonuca varırsınız. Daha yolun başındasınız, vazgeçmeyin lütfen. Ben de oğluma mama veriyordum. 2 aylıkken bıraktım. Şimdi 11 aylık hala emiyor, üstelik tek memeden. Siz niye yapamayasanız? Sadece uzman desteğine ihtiyacınız var bence.Emin olun ne gerekiyorsa yaptım ama çok az geliyor
Siz yazmazsanız nerden bileyim müneccim miyim ben ayrıca tüm yorumlara cevabinizj okumak zorunda mıyım? Verdiğiniz detaylardan fazlasi yok sanmakta haklıyım çünkü yazmamissinizŞaka mısınız pompayla sağmasam 10 cc bile süt gelemdiğini nerden bilicem? Kaygılanmalıyım dan ne kadar eminsiniz günde 3 lt su bestlak damla ve süt artırıcı çay içiyorum bilip bilmeden konuşmayın.
Üzüntü ve stres anında saniyesinde sütü keserHanımlar merhaba
1 aylık yavrum var sütüm çok az 10 cc bile çıkmıyor etrafım da ki herkes süt baskısı yapıyor mama karşıtı biri değilim bebeğim doğduğu günden itibaren de veriyorum mama.
Eşim her gün mutlaka bugün emzirdin mi falan diye sorar bende emziridiğimi ama bazen sütümün gelmediğini söylerim bugün de aynısı oldu. Eşim diyor ki eee napıcaz böyle bende dedim ki napıcaz derken elimden gelen bir şey yok keşke olsa yapsam tek mamayla büyüyen bizim yavrumuz değil gelmiyorsa yapıcak bişey yok dedim vay efendim ben çok rahatmışım ondan böyleymişim pompayla sağmaya başlıcakmışım yarın itibari ile bazen diyorum oda çocuğu düşünüyor ama beni aşırı boğuyor artık sıkıldım üstüm de baskı hissediyorum ve sütüm çok az ben ne yapabilirim ki
bir kişi de buraya kadar geldim yazmamış diyecektimEşinizin çocuğu düşündüğünü hiç düşünmüyorum. Mamaya para vermemek için yapıyor. " Eee ne yapıcaz" demesinden beli zaten neyi düşündüğü.
Mama bebeği sütten keser hele ki 3 aylık bebek ve gaz problemliÇocuk emebilir ve yinede kadının sütü yeterli gelmeyebilir. 10 cc sütten bahsetmiş hanımefendi, tabiki emzirmeye devam etsin ama mama takviyesi verme demeyi yanlış buldum. Yeterli gelöiyosa mama ile desteklenmeli
tamam en çok siz biliyorsunuz...Mama bebeği sütten keser hele ki 3 aylık bebek ve gaz problemli
Bunları bilmiyosunuz da kaygılanmadığımı nerden biliyorsunuz onu anlayamadım suçlamak kolay geldi galiba ?Siz yazmazsanız nerden bileyim müneccim miyim ben ayrıca tüm yorumlara cevabinizj okumak zorunda mıyım? Verdiğiniz detaylardan fazlasi yok sanmakta haklıyım çünkü yazmamissiniz
Kaygilanmadiginizi da esiniz "napcaz o zaman" dediğinizde herşeyi deneyeceğim demek yerine "sanki bjr bizim mi cocugumuz mama yiyor" demenizden çıkardım. Lohusa olarak hassassınız anlıyorum ama sütünüzün gelmediğine üzülmek yerine eşinizin size olan tavrına üzülmüş konu açmışsınız. Bakın siz ne yaxıyorsaniz biz onu biliyoruz. Eşiniz de öyle olabilir. Yani gün içinde bjr çok şey denemiş olabilirsiniz eşiniz eve gelince bunu görmemiş olabilir haliyle bu gün emzirebildin mi diyebilir çok normal yani. Siz ona bu durumdan üzüldüğünü belli edin. Onun tavrına üzüldüğünüzü değil. Bazen ben de tüm gün ev işi yapıyorum söylemesem adam nerden bilecek benim yorgun olmadığımı dusunebilir ben de şöyle yaptım böyle yaptım anlatıyorum.Bunları bilmiyosunuz da kaygılanmadığımı nerden biliyorsunuz onu anlayamadım suçlamak kolay geldi galiba ?
Estragol içeriği nedeniyle genotoksik olduğu son çalışmalarda ortaya kondu. Bunca zamandır bu konuda bilimsel ispatlı net veri yoktu. Artık pubmed makalelerinde görülen bilimsel kanıta dayanan veri var. Bebeklerde bu ölçüde DNA hasarı riskli kabul ediliyor.Neden rezene doğru değil bunca zaman yanlış mı duyduk ki gaz yapmayı da önlüyor diye biliyordum
Bu sözü her şeyiii deneyip hiç bir şey işe yaramadıktan sonra söyledim emin olun saatlerce bu sitede süt getiren süt çoğaltan şeyler aradım, denedim göğüs uçlarım yara oldu yavrum emiyor ama süt gelmiyor. Bir anneye kaygılanmıyorsunuz demek çok çok yanlış ve hadsizce ne yaşadığımı asla bilemezsiniz evet sütüm kadar olmasa da eşimin lafını da üzüldüm. Çünkü, neler yaptığımı kendimi ne kadar hırpaladığımı bildiği gördüğü halde her gün sorması üzüleceğimi bile bile ısrarla sormasına üzüldüm evet haklısınız. Ayrıca eşim evden çalışıyor ve kendimi ne kadar hırpaladığımı çok net görüyor.Kaygilanmadiginizi da esiniz "napcaz o zaman" dediğinizde herşeyi deneyeceğim demek yerine "sanki bjr bizim mi cocugumuz mama yiyor" demenizden çıkardım. Lohusa olarak hassassınız anlıyorum ama sütünüzün gelmediğine üzülmek yerine eşinizin size olan tavrına üzülmüş konu açmışsınız. Bakın siz ne yaxıyorsaniz biz onu biliyoruz. Eşiniz de öyle olabilir. Yani gün içinde bjr çok şey denemiş olabilirsiniz eşiniz eve gelince bunu görmemiş olabilir haliyle bu gün emzirebildin mi diyebilir çok normal yani. Siz ona bu durumdan üzüldüğünü belli edin. Onun tavrına üzüldüğünüzü değil. Bazen ben de tüm gün ev işi yapıyorum söylemesem adam nerden bilecek benim yorgun olmadığımı dusunebilir ben de şöyle yaptım böyle yaptım anlatıyorum.
bir erkeğin kadına süt baskısı yapması asırı itici!Hanımlar merhaba
1 aylık yavrum var sütüm çok az 10 cc bile çıkmıyor etrafım da ki herkes süt baskısı yapıyor mama karşıtı biri değilim bebeğim doğduğu günden itibaren de veriyorum mama.
Eşim her gün mutlaka bugün emzirdin mi falan diye sorar bende emziridiğimi ama bazen sütümün gelmediğini söylerim bugün de aynısı oldu. Eşim diyor ki eee napıcaz böyle bende dedim ki napıcaz derken elimden gelen bir şey yok keşke olsa yapsam tek mamayla büyüyen bizim yavrumuz değil gelmiyorsa yapıcak bişey yok dedim vay efendim ben çok rahatmışım ondan böyleymişim pompayla sağmaya başlıcakmışım yarın itibari ile bazen diyorum oda çocuğu düşünüyor ama beni aşırı boğuyor artık sıkıldım üstüm de baskı hissediyorum ve sütüm çok az ben ne yapabilirim ki
Yalnız pompadan gelen miktar ölçü değil.Şaka mısınız pompayla sağmasam 10 cc bile süt gelemdiğini nerden bilicem? Kaygılanmalıyım dan ne kadar eminsiniz günde 3 lt su bestlak damla ve süt artırıcı çay içiyorum bilip bilmeden konuşmayın.
Doğrudur hiç duymamıştım aslında teşekkür ederimEstragol içeriği nedeniyle genotoksik olduğu son çalışmalarda ortaya kondu. Bunca zamandır bu konuda bilimsel ispatlı net veri yoktu. Artık pubmed makalelerinde görülen bilimsel kanıta dayanan veri var. Bebeklerde bu ölçüde DNA hasarı riskli kabul ediliyor.
Eşiniz de evladını düşündüğünden stres yapıyordur ,ben böyle şeylerde erkeklerin bizim durumumuzu anladığını düşünmüyorum çok takılmayın siz. Bir aylık bebeğin midesi ne ki zaten hemen doyar. Bizim ebe,yumruğu kadar midesi var az emer ama sık sık emzirki artsın derdi.ilk üç ay kimsenin oluk oluk sütünün aktığını sanmıyorum ama zamanla bebek büyüdükçe sen emzirdikçe sütün artacak emin ol.şu an az gelir çok normal.bol proteinli beslen ve vakit buldukça uyumaya çalış bunlar sütü arttırır.benim ilk ay öyle az geliyorduki mama vereyim diyordum ebe izin vermedi az olması normal derdi.bana kalırsa makina çok gerekli değil inan bana bende aldım gereksiz.çalışan anne için,sonra kullanmak üzere saklamak için tamam ama süt arttırmak için bebeği emzireceksin makinadan daha etkili.Hanımlar merhaba
Tavsiye vermek isterim. Belki uyguluyorsunuzdur.Emin olun ne gerekiyorsa yaptım ama çok az geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?