esimin takintisi annesi!!!

comancava

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
91
0
36
Ankara
Arkadaşlar merhaba. Benim sorunum eşim. Yani ailesine olan aşırı bağımlılığı. Herkesin bir annesi babası ve elbet ama benim eşim bu durumu çok abartıyor. Sabah işe giderken evden çıkıp ilk annesine uğruyor yakınız. Öğlen yemeğe gelir önce annesine uğruyor sonra eve geliyor akşam eve gelmeden önce yine oraya gidiyor uğruyor dediğim oturuyor baya. Hemen hergün annesi bizde zaten. Oda ayrı bir mevzu :( onlar geldiğinde eşim hiç göndermek istemiyor. Bu kadar da olmaz diyorum artık kendimize vakit ayiramiyoruz.çok mu abartiyorum normal mi sizce kızlar :(

yeni mi evlisiniz? acaba eşin evli olduğunun,anneciğinin kollarından başka bir yuvaya uçtuğunun farkında değil mi hala?

bence abartmıyorsun,zaten günde 3 kez annesini görüyor bir de hergün berabersiniz bunun abartılacak yanı kalmamış..

hiç konuşmadınız mı bu konuyu?

bence sen değil de eşin abartmış, neden kendine yeni bir hayat çizdiğini kabul edememiş gibi davranıyor??? ne kadarlık evlisinz

sen de her Allahın günü annene git ya da gitmek istediğini sürekli dile getir, sürekli annenden bahset onun yemekleri ağzı yüzü burnu alakalı alakasız anne de dur, özledim de ağla hatta bayıl,gerçekten ben artık bu ana kuzularıyla nasıl başedilir bilemiyorum tek bulabildiğim çözüm bu

evlenmiyeymişşş paşa...konuşmayı denemişsinizdir tepkisi nasıl günde 3 öğün annesi her gün de sizdeymiş ne münasebet ,

Abartmıyorsun çok abes bir durum.
Benim arkadaşım da bu durumdan şikayetçi, aynı apartmandalar ve eşi işe gitmeden annesini görür, işten gelmeden yine annesini görür önce, e yemeklerde birlikte yeniyor zaten..
Herkesin annesi ve babası var dediğin gibi, ama her şeyin bir sınırı var. Madem öyle ne diye evleniyorsun? Aradaki dengeyi kuramayacaksan evlenmeyip ananla yatıp kalk daha iyi, hem başkasının da hayatını zehir etmemiş olursun.
:ssz:

sen de her Allahın günü annene git ya da gitmek istediğini sürekli dile getir, sürekli annenden bahset onun yemekleri ağzı yüzü burnu alakalı alakasız anne de dur, özledim de ağla hatta bayıl,gerçekten ben artık bu ana kuzularıyla nasıl başedilir bilemiyorum tek bulabildiğim çözüm bu

bence de sende hergün annene git,ne tepki verecek ona göre hareket edersin:34:

yeni mi evlisiniz? acaba eşin evli olduğunun,anneciğinin kollarından başka bir yuvaya uçtuğunun farkında değil mi hala?

bence abartmıyorsun,zaten günde 3 kez annesini görüyor bir de hergün berabersiniz bunun abartılacak yanı kalmamış..

hiç konuşmadınız mı bu konuyu?

yok canım 7 senedir evliyiz

evt en mantıklısı bu gibi. seste çıkartamaz halden anlar , onun aynısı ol bakalım ne kadar isyan etmeden durabilecek

bnim annem uzakta oturuyor bana ve çocuğum var ana sınıfına gidiyor ancak haftasonları gidebiliyorum onuda iki üç haftada bir :( uzak diye

bencede abartmıyorsun eşin abartmış fazlasıyla açıkca konuş düşüncelerini söyle kendini üzme aslında annesininde biraz anlayışlı olması lazım sürekli size gelmesi de abes yani

bnim annem uzakta oturuyor bana ve çocuğum var ana sınıfına gidiyor ancak haftasonları gidebiliyorum onuda iki üç haftada bir :( uzak diye

bu durumu düzeltmek için biraz geç kalmışsın ama sende her hafta gitmek istediğini belirt.sen hergün görüyorsun,ben de en azından hafta da bir görmek istiyorum desen:26:

eşinin kordon bağını kesmeyi unutmuşlar ne saçma ana baba sevılır sayılırda sizinkii saçmalamış ıyıce bu saatten sıonra değişeceğini sanmıyorum annesı size karşı doldurmuyor vee aranızda bı sorun yaratmıyorsa bence bu duruma alışmaya çalışın boşuna üzülmeyın

bu kabul edilecek bişey değil, sen ağaç kovuğundan mı çıktın senin de annen var, hiç gelmesin annesinden o zaman, madem bu kadar yoğun bi hasreti var dursun orda, ben ailemden hiç ayrılmadım evlenene kadar evlendim ankaradan batmana geldim eş durumundan, aramızda 1100 km var, inan eşime annemi özledim bile demiyorum, üzülür diye, hani benim yüzümden buralara geldin diye düşünüp yüreği burkulur diye içime atıyorum, ki benim annem şeker hastası 2 ay hastanede yatmış canıyla cebelleşmiş bi kadın, kardeşimde şırnakta asker uzun dönem, ikimizde evden bi ayrıldık pir ayrıldık ikimizde tehlikeli bi bölgedeyiz, o zaman bende eşime deseydim ki kardeşimde uzakta bende gidersem annem üzülür gelmiyorum ben seninle, eşim polis, ana babasını bırakamadığı için bazı polis eşleri şarka gelmedi onlar kıymetli oluyo galiba

7 sene mii?? sabırlıymışsın, ben 2 aydır annesi hergün arıyo diye kurmadığım senaryo, yapmadığım oyun, etmediğim çirkeflik kalmadı, şimdi değiştirmek çok zor olur sanırım, kendi evinizmi peki

Back
X