- 25 Eylül 2014
- 561
- 258
- 103
- Konu Sahibi akrepburcu
-
sinirlerim bozuldu. artık ağlar oldum ya. dua ediyorum. başka elimden bir şey gelmiyor. eve pat diye misafir geliyor bazen ev dağınık. çok utanıyorum. zaten bu misafir de ev temizken gelmez ki...Ayyyh düşündüm de bi oynasin iki oynasin sürekli oyun mu oynanir pcye virüs bulaştır oynayamasin
benimde bazen gözüm dönüyor ama yapmıyorum. bir de zeytinyağı gb üste çıkmaya çalışıyor. ben haksız oluyorum. çocuk ağlıyor. çağırıyor gel emzir diye. emzirdim az önce diyorum. " yine emzir" ne ev işlerini yapabiliyorum ne ders çalışabiliyorum. zaten gurbet eldeyim. annemler olsaydı yardımcı olurlardı.Ben eşimle onlarca kez bu oyun yüzünden tartıştım.laptopu kırdığım bile oldu.ama olmuyor.en son şimdi sınırlama koydum yoksa boşanırım dedim,haftada sadece iki gün hakkı var oynamaya
yapmaz. iç disiplini yok malesef. Görevi konusunda tam tersi. fırsat vermez.Haftada üç gün internetsiz geçirmek için öneride bulunun.
Bide öğretmen olacak yani kendi çocuğuyla ilgilenmeyen başka çocuklara ne kadar ilgi verebilir.
yuvayı dişi kuş yaparmış hakikaten doğru laf. O kadar söylüyorum. yine bildiğini okuyor. Nefesime yazık. Her şeyi benden bekliyor. robot muyum ben?Teknoloji iyi hos da iste böyle sıkıntılar da yaratiyor malesef.
Yardim beklemekte haklisiniz ama bu kadar kendini dis dünyaya kapatir vaziyetteyse bu bi hastalık haline dönüşmüş olabilir
evi temizlemezsem kızıyor beyefendi. öyle sinirli bir tip değil ama söylenir yani. Annem bana bulaşık yıkatmaya kıymazdı. el kapısı işte.Evi temizleme bakma bile. misafir de kabul etme. o pasagın içinde yaşasında görsün anlasın değerini. pat misafir gelincede onlardan özür dile çocuktan bi işe bakamıyorum de. Kimse senin kusuruna bakmaz bence.
bana da bana daBenimkide aynı ya oyun oynamıyo ama hep facede. Abartmıyorsunuz kesinlikle. Ama bunlara bi çare bulan olursa bana da sölesin nolurrr
bana da bana daben istiyorum ki oturup konuşalım göz göze diz dize. hayaller kuralım müzik dinleyip. evlenmeden önce böyle değildi. adam 180 derece değişti. yüzüne de baksanız masumiyet akıyor. ona kandım zaten.
aynen aynen. ahhh bana çekirdek deme. ben basacağım çığlığı şimdi. her yere döküyor bir de. zaten yetişemiyorum diyorum. başlıyor bu seferde bütün gün evdeymişim de, tembelmişim de, çalışan kadınlar nasıl yapıyormuşda...kızım bazen erken uyuyor film felan izleyelim diyorum hiç adam duymuyo beni. Çekirdek çay telefon. Çığlıklar atasın var vallahi.
Benim yaptığımı ayaklarıyla yaparmışta amannn bunları bir arada bıraksak çöp ev diye belediye mühürler demekkiaynen aynen. ahhh bana çekirdek deme. ben basacağım çığlığı şimdi. her yere döküyor bir de. zaten yetişemiyorum diyorum. başlıyor bu seferde bütün gün evdeymişim de, tembelmişim de, çalışan kadınlar nasıl yapıyormuşda...yine ben haksız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?