eşimin takıntısı

akrepburcu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
561
258
103
hanımlar mrb... 1.5 yıldır evliyiz. 6,5 aylık oğlumuz var.

Eşim öğretmen. Yarım gün çalışıyor. Çok şükür öyle büyük sorunlarımız yok ama eve gelince sürekli telefonda olsun pc de olsun oyun oynuyor. Ben vaktini bu şekilde öldürmesini istemiyorum. Bana biraz yardımcı olsa bu yüzden ara sıra tartışıyoruz.

Oğlum 1 aydır diş çıkartıyor çok huysuz. Bir yandan ona bakıyorum, bir yandan ev işleri, bir yandan derslerim. Ne yapacağımı şaşırdım. Kv ve kp de uyarıyor ama yine aynı. Taktı mı takıyor bir şeye. Özünde iyi bir insan ama böyle çocukça tavırları beni sinirlendiriyor. bazı günler hiç bir şey yapmayıp öyle oturup oyun oynuyor. iyi söyledim olmadı, kötü söyledim olmadı. Ben mi abartıyorum sizce?

Ayyyh düşündüm de bi oynasin iki oynasin sürekli oyun mu oynanir pcye virüs bulaştır oynayamasin
sinirlerim bozuldu. artık ağlar oldum ya. dua ediyorum. başka elimden bir şey gelmiyor. eve pat diye misafir geliyor bazen ev dağınık. çok utanıyorum. zaten bu misafir de ev temizken gelmez ki...

Böylelerinin bi tarafını koparıp eline vermeli.!! Bu ne umursamazlık

Haftada üç gün internetsiz geçirmek için öneride bulunun.
Bide öğretmen olacak yani kendi çocuğuyla ilgilenmeyen başka çocuklara ne kadar ilgi verebilir.

Ben eşimle onlarca kez bu oyun yüzünden tartıştım.laptopu kırdığım bile oldu.ama olmuyor.en son şimdi sınırlama koydum yoksa boşanırım dedim,haftada sadece iki gün hakkı var oynamaya

Teknoloji iyi hos da iste böyle sıkıntılar da yaratiyor malesef.
Yardim beklemekte haklisiniz ama bu kadar kendini dis dünyaya kapatir vaziyetteyse bu bi hastalık haline dönüşmüş olabilir

Ben eşimle onlarca kez bu oyun yüzünden tartıştım.laptopu kırdığım bile oldu.ama olmuyor.en son şimdi sınırlama koydum yoksa boşanırım dedim,haftada sadece iki gün hakkı var oynamaya
benimde bazen gözüm dönüyor ama yapmıyorum. bir de zeytinyağı gb üste çıkmaya çalışıyor. ben haksız oluyorum. çocuk ağlıyor. çağırıyor gel emzir diye. emzirdim az önce diyorum. " yine emzir" ne ev işlerini yapabiliyorum ne ders çalışabiliyorum. zaten gurbet eldeyim. annemler olsaydı yardımcı olurlardı.

Teknoloji iyi hos da iste böyle sıkıntılar da yaratiyor malesef.
Yardim beklemekte haklisiniz ama bu kadar kendini dis dünyaya kapatir vaziyetteyse bu bi hastalık haline dönüşmüş olabilir
yuvayı dişi kuş yaparmış hakikaten doğru laf. O kadar söylüyorum. yine bildiğini okuyor. Nefesime yazık. Her şeyi benden bekliyor. robot muyum ben?

Evi temizleme bakma bile. misafir de kabul etme. o pasagın içinde yaşasında görsün anlasın değerini. pat misafir gelincede onlardan özür dile çocuktan bi işe bakamıyorum de. Kimse senin kusuruna bakmaz bence.

Evi temizleme bakma bile. misafir de kabul etme. o pasagın içinde yaşasında görsün anlasın değerini. pat misafir gelincede onlardan özür dile çocuktan bi işe bakamıyorum de. Kimse senin kusuruna bakmaz bence.
evi temizlemezsem kızıyor beyefendi. öyle sinirli bir tip değil ama söylenir yani. Annem bana bulaşık yıkatmaya kıymazdı. el kapısı işte.

Benimkide aynı ya oyun oynamıyo ama hep facede. Abartmıyorsunuz kesinlikle. Ama bunlara bi çare bulan olursa bana da sölesin nolurrr

benimki bağımlı olduğunu kabul etti yardım ette bırakym ders calışaym bari brz dıyo her seye bağımlı olma egılımı var yaa anlayamadım

Benimkide aynı ya oyun oynamıyo ama hep facede. Abartmıyorsunuz kesinlikle. Ama bunlara bi çare bulan olursa bana da sölesin nolurrr
bana da bana da ben istiyorum ki oturup konuşalım göz göze diz dize. hayaller kuralım müzik dinleyip. evlenmeden önce böyle değildi. adam 180 derece değişti. yüzüne de baksanız masumiyet akıyor. ona kandım zaten.

kızım bazen erken uyuyor film felan izleyelim diyorum hiç adam duymuyo beni. Çekirdek çay telefon. Çığlıklar atasın var vallahi.

kızım bazen erken uyuyor film felan izleyelim diyorum hiç adam duymuyo beni. Çekirdek çay telefon. Çığlıklar atasın var vallahi.
aynen aynen. ahhh bana çekirdek deme. ben basacağım çığlığı şimdi. her yere döküyor bir de. zaten yetişemiyorum diyorum. başlıyor bu seferde bütün gün evdeymişim de, tembelmişim de, çalışan kadınlar nasıl yapıyormuşda... yine ben haksız.

Benim yaptığımı ayaklarıyla yaparmışta amannn bunları bir arada bıraksak çöp ev diye belediye mühürler demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…