eşimin takıntısı

Bende te pkimi koyuyorum bazen. Hic cvp vermeyince üzülür gönlümü alır. Bazen tartisiriz. Sonrada hic bir şey olmamis GB davraniriz. Acaba bundan mi yüz buluyor?
Hiçbirşey olmamış gibi davranınca aman nasılsa affetçek diye umursamıyolar fazla. Ben kızınca gece yatağa gelmiyorum diyorum o zaman işler değişiyo ama üşüyomuş yalnız yatınca beyfendi :)

Ben bu oyun takıntısını anlamıyorum yani kadınların bakış açısı kısmını anlamayamıyorum...
Herkesin bir strees atma şekli vardır...Tabi bu demek değildirki sizinle eviyle ilgilenmesin ama sizde onu anlamaya calısmalısınız.Evlilik bir yerden sonra monotonlasıyor hayat sorumluluklar v.s ...evlilik sadece iş sorumluluk cocuk cinsellik değilki..birlikte zevk alabileceğiniz seylere odaklanın...o oyundan mı zevk alıyor bir deneyın..aynı sekılde sızın zevk aldıgınız bır sey varsa onuda dahıl etmeye calısın..Hem siz onun için b,ir şey yaparsınız oda sizin için yapacaktır bence.
Eşimle evlenmeden önce onlne oyunlar oynardık( counter-modern warfare) netten...Evlendık 6 yılı geçti hala yan yana pclerde oynuyoruz ve ciddi strees atıyoruz...
Akşam yemek yeniyor cocuk oyuyor biz hop oyunun basına:)çokta eğlenceli oluyor kırkırdayıp duruyoruz.
Bence sizde deneyin aksamları bir kaç saatte olsa iyi gelecek göreceksiniz

Ben hic oynamasına demiyorum ki... Her şeyin de bir dozu var ama. Nasıl o bana sınırlamalar koyuyorsa o da kıymalı kendine. Ayrıca oyun oynaa demissiniz benim lavaboya gidecek vaktim olmuyor aferdersiniz. Oğlum huzursuz ağlarken ev daginikken ben oyun filan oynayamam. Eglenmesini bende biliyorum ama sorumluluklarim onceligimdir. Çok şey istemiyorum az destek olsun yeter. Ben isimi bitirene kadar çocuğa baksın mesela.

Cnm benim Alah yardimcin olsun sen daha 1bucuk senedir boyle diyosun ben 10 senedir cekiyorum senin derdinin aynisindan hatta bnmki hizini alamayip karsisindakininpc oldunu unutup agzina geleni saydiriyo bn yanina gidip bi iki soru soruncada kiziyo ne cok konustun diye halbuseki fark etmiyo bile beni oyuzden her huyu iyiyse evinden isine isnden evineyse seviyor ve seviliyorsan bu deveyi gudecez kader ortagi arkadasim cok zor ama yaomak zorundayiz ben artik takmayarak basardim bunu eskisi kadar uzulup aglamiyorum zamanla sende alisirsin keske sana duzelir sabret desem duzelmez sadece rutinlesir ve zamanla kendilinden azaltir bnmkini biraksam 23 saat oynayip 1 saarlik uykuyla ise gider biraz uzun oldu ama kendime cok yakin bir konu oldugu icin yazdim bukadar basini agrittiysam kusura bakma cnm

Estagfurlah yazın tabi. Dertlesmek için burdayiz. Çok şükür büyük problemleri imiz yok. Burada ne hayatlar var. Okudukça sukrediyorum halime. Ben alistim zaten bir sekilde idare ediyorum ama çocuğum ağlarken oyun da oynamasın yani. Aslında en çok buna üzülüyor um.

Sen cok haklisin cnm ama bunu onlar amlamiyor bir takinti haline getirmisler belkide bir rahatlama araci olarak goruyorlar ben sirf bu yuzden neler yasadim kendi icinde boyle esmi olur ben bosancam senden falan dedim korkutmak i in ama tmm yapmicam diyo gerisi yok oyuzden bana bi zarari yok dovmuyo sovmuyo cok sukur cok da iyi bi evlilimiz var nacizhane sana tavsiyem o evde yokmus gibi davran cnm yetisebildigin kadar yap bugun bukadar yapabildim de cocuk durmadi de yada sen cocugu tutarsan bi yarimsaat aksama temek yapicam tutamassan artik ne bulduysan yersin ben yemiyorum de duygu aomutusu yap biraz bn bazen yapiodum ole tabi bnm cocugum olmadigi icin kendimle tehdit ediyodum hastayim yapamam sen yaparsan yeriz yapmassan yok bn zaten yemicem derdim yapardi dayanamayip bunlari dene ostersen cnm

Benim eşim saz çalar gitar çalar oyun oynamaz ama nette çok vakit harcar. Bunları hiç ypmasın diye bişey yok. Odaya kendini kapatıp saatlerce gitar çalar saz çalar başımız şişer ama stresini atsın diye bişey demiyorum. Yada koltukta uzanır çay çekirdek telefon budur yani. Kahveye gitmez dışarı çıkmaz arkadaşlarıyla gezmez. Bunların yanında ailesine bize de vakit ayırmamalımı sizce? yani 4-5 saat kesintisiz evde ya saz ya gitar gürültüsü ama bana ve kızına yarım saati yok. Kızım sürekli babacım babacım biz desen konuşamıyoruz vaktimiz kamıyo birlikte bi film izleyemiyoruz sohbet edemiyoruz. Şikayetçi olduğum konu budur yani. Yoksa elbetteki yapsın. Dışarı çıkıp orda burda fink atacağına evde takılsın daha iyi ama bi yarım saat çokmu? Birde eklemeyi unutmayım benim eşim oyun oynayamaz kalpten gider vallahi

Öyle dediğim zaman hep çocuğu bahane ediyorsun diyor. Bugün mesela dersi yoktu öyle ilgilenmedi pek çocukla. Bende oradan oraya koşup durdum.Yeni bir oyun kesfetmis bu gunlerde ondan boyle. Ne zaman bir şey kesfetse adam soyutluyor kendini. Hevesini aldıktan sonra sıkılip bırakıyor. Ara ara boyle donemlerimiz oluyor maalesef. Bundan sonra neye sarar allah bilir. Kimi zaman fotoshopa kimi zaman belgesllere, web sitesi hazırlamaya. Tmm geliştirsin kendini ama bizi unutmasın ya.

Bozun oyununu yanlışlıkla onun yanında döküverin çayı meşrubatı bi görsün anyayı konyayı
Nek adar yanlış koca insan öğretmen..

evi temizlemezsem kızıyor beyefendi. öyle sinirli bir tip değil ama söylenir yani. Annem bana bulaşık yıkatmaya kıymazdı. el kapısı işte.
sende söylendiği sıra sert çık biraz. bebeğe mi bakayım evi mi temizleyim diye. eminim o pasak bir gün yıldıracak onu ütüsüz çamaşırlar falan.

Benimde eşimle oyun kavgam vardı. Telefonda her an her fırsatta oyun oynuyodu. Ailemin yanında misafirlikte, bize misafir geldiğinde. Çok utanıyodum. Laf sokuyodu gelen giden ya da gittiğimiz yerlerde. İnanılmaz utanıyodum.
Defalarca kavga ettim olmadı. Bıraktı yine başlamıştı. Bigün bende başladım oyuna. Ev işi vardı, ay bi dur şu level'i geçeyim dedim. Misafir geldi yanlarında oyun oynadım. Misafirliğe gittik oyunumu o gibi oynadım. Ben oynamas başlayınca o bırakıyodu karşımda.
Ailesine gidiyoduk gittiğim an başlıyodum oyuna. Kafamı eğip ne sohbet ne hizmet ne çay getir götür yok. Oyun oynuyodum. :)
Ev pislendiii dağıldıı leş oldu ben oyun oynadım.
Sonuç... Eşim oyunu bıraktı kötüymüş hakkaten sen yapınca anladım dedi.
Bunu kendine uyarlayabilirsin konu sahibi. Sende onunla birlikte oyna. Sende arada aç oyna. Ay umursama evin işini ben gibi 1 hafta ve baksın bakalım nasıl oluyomış eşin anlasın. Çocuğunla ilgilen kâfi. Hem stresin geçer valla oyun kafa dağıtıyo iyi oluyo

erkeklerın cogu boyle, benım esımde tabletı telefonu bırde sıgarasını elınden dusurmez..

Oyun takıntısı benimde esimde var ben oğlumuzun dogmasini bekliyorum suan laf etsemde cok ustune gitmiyorum : ) ama destek olması gereken yerdedr oyun oynarsa o zaman kıyamet kopar heralde haklsin sen esinin dusunmesi lazm bir de yarim gun calisiyormus yani

Aynen eşim vardiyalı çalışıyor benimle ilgilen diyorum kavga çıkıyor uyuyor sürekli işi ağır

Kusura bakmayin ama, ne yazikki adam bos bir adamsa , bos zamanlarinida bu sekilde bos bos gecirir. Ne kendine ne size ne cocugunuza ne isine ne ailesine ne topluma yararli hicbirsey yapmadigi ortada. Azicik dolu olgun biri olsa azicik perspektif sahibi olsa o zamanini baska yararli isler icin degerlendirir. Ama bu sadece esinizin degil toplumun genelinin sorunu bu bakis acisini taa kucuk yasta edinmesi gerek. Adam ayrim gun dersimi verdim geldim evde yatarim kafasinda demekki. Anlattiginiz profil evli cocuk sahibi olgun birinin profilide degil gibi, mezun olduktan sonra hemen mi evlendiniz ?

Bence is yapmadigi icin degilde bu sekilde elestirin bakalim ne diyecek, o zaman gurur yapip belki bos degilim ben elimde su bu gelir diyerek gunun kalan 2. yarisi icin ise yarar bir ugras bulur kendine: cocuguyle ilgilenmek, size yardim etmek, mesleginde gelismek ilerlemek gibi seyler mesela.

Oyun gerçekten takıntı yapıyor.
Sizin rahatsız olmanız doğal.
Ama eşinizin anlaması zor.
En iyisi mi siz her gün eve girer girmez ciddi ciddi uyarın ilk günler zorlanır zamanla bırakır inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…