eşimin takıntısı

ya çocuğa baksa ben yine yaparım her işimi. az bir şey baksın tmm kendinden iyisi yok. az önce yarım saat baktıda jet hızıyla evi hallettim.
Allahtan benim kızım büyüdü 3 yaşında da babasına o bakıyo şaka bir yana da bebekken aynı sizin gibiydim. Kızımda bugün mutfağa gitti çay vardı ocakta wcdeydim kız mutfakta al onu diye bağırıyorum son anda yakalamış örtüyü savurmuş az kalsın çaydanlığa çarpacakmış. yanacak çocuk vallahi dedim seni mahkemeye veririm çocuğuna bakmamaktan.

Eşi oyun oynar karısı kk da takılır birde sikayet eder
Şaka bir yana ama çagimiz internet cagi hepimiz telefona bagimli yasiyoruz..
Evlendigim ilk seneler yanyana dipdibe dizi film izler sohbet ederdik simdi yemek yedikten sonra o bi kanepeye ben bir kanepeye elimizde telefon iletisim yok birseyler yerken telefonlar birakiliyor yedik ictik hoop tekrar elimizde ..
Sonrasindan korkuyorum bu cagin

Oyy kiyamam Allah korumuş kuzuyu. Evi de çocuğu da yakiyormus bir de. Hani tlf güncelleme geliyor ya keşke bunlara da gelse de bi silkelenip kendilerine gelseler. Bizimki de gecen gun çocuğa çikolata vereyim derken hepsini birden cekince Boguluyordu cocuk. Ya bunlar bir bence bitki GB dursun köşede. En iyisi bir şey yapmamaları can güvenliği icin

Aynen ya arada suyunu veririz işimiz düşünce saksıdan çıkarırız sonra gene saksıya süper olurdu valla
Ya bide benim eşim elekrik amiri evde bişi bozulsun yapmıyo ya hep tlfn elinde vakti yokmuş beyfendinin bide neden bozdun demezmi gelde kes adamı..

Dertlesmek istedim. Sürekli girmüyorum canım zaten. Fırsatın olmuyor. Seni KK ya şikayet etcem diyorum. Ben hic çocukluğunu yasamadim ki diyor. Bak bak bi de mağdur edebiyatı. Ne zaman buyucekler bunlar.

:) Benim eşim malesef ki işte kızımda uyuyor. Yalnızım

Allahtan o konuda ise yarıyor. Yapar yani yaptığını da becerikli o konuda. Hayret + ları da varmış. Napalim bacım? Çocuk GB bunları da büyüteceğiz artik. Ergen gibiler.

Allahtan o konuda ise yarıyor. Yapar yani yaptığını da becerikli o konuda. Hayret + ları da varmış. Napalim bacım? Çocuk GB bunları da büyüteceğiz artik. Ergen gibiler.
:) düşünsenize adam elektirkçi gece 1de aklına arabanın kapısı kapanmıyordu diye gelip çıkıp tamirleyen adam koridorda sarkan kabloları toparlamıyo alcam elime tornavida pense ben yapçam yakında zaten bide yanımda iş yapmasın çırak muamelesi yapıyo bunu ver şunu al gel tut vs delirtir insanı.
Ayy öyle deme yalniz değilsin biz varız ya.
Zaten sizler olmasanız sıkıntıdan patlardım :)

Aşırı umursamazlar. Bazen özeniyorum benimkine ben hic boyle olmadım hep garanticiydim. Ayrıca çok dalgın , unutkan. Ekmek al derim marketi alır ama ekmeği unutur. Beyin sürekli ayni şeyi yaparsa kuculuyor iste.

Aşırı umursamazlar. Bazen özeniyorum benimkine ben hic boyle olmadım hep garanticiydim. Ayrıca çok dalgın , unutkan. Ekmek al derim marketi alır ama ekmeği unutur. Beyin sürekli ayni şeyi yaparsa kuculuyor iste.
Benimki de dalgındır. Aynı sizinki gibi marketi alır al dediğim şeyi almaz. Bide aldıklarını kasada unutma huyu da vardır. 4 yıldır alışveriş yaptığımız market tanıdılar artık eşim unutunca kenara koyuyolar nasılsa gidip alıcak her alışverişte fişi korntol ederim eksik çıkarsa geri gönderirim.

Ahh ahh trafikte daha kötü yüz. Adam sanki beni sinir etmek için ekstra caba harciyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…