- 25 Eylül 2014
- 561
- 258
- 103
- Konu Sahibi akrepburcu
-
hiç deme. aynı modellermiş. önceden yine yardımı olurdu ama şimdi kendine bile hayrı yok adamın.hiç olmazsa aç kitap oku diyorum. yok duvara diyorum ben zaten.Benim yaptığımı ayaklarıyla yaparmışta amannn bunları bir arada bıraksak çöp ev diye belediye mühürler demekki
Aman bazen bana bulaşmasında ne hali varsa görsün diyorum bazen çıldırma noktasına geliyorumhiç deme. aynı modellermiş. önceden yine yardımı olurdu ama şimdi kendine bile hayrı yok adamın.hiç olmazsa aç kitap oku diyorum. yok duvara diyorum ben zaten.
ya çocuğa baksa ben yine yaparım her işimi. az bir şey baksın tmm kendinden iyisi yok. az önce yarım saat baktıda jet hızıyla evi hallettim.Aman bazen bana bulaşmasında ne hali varsa görsün diyorum bazen çıldırma noktasına geliyorum
Allahtan benim kızım büyüdü 3 yaşında da babasına o bakıyoya çocuğa baksa ben yine yaparım her işimi. az bir şey baksın tmm kendinden iyisi yok. az önce yarım saat baktıda jet hızıyla evi hallettim.
Oyy kiyamam Allah korumuş kuzuyu. Evi de çocuğu da yakiyormus bir de. Hani tlf güncelleme geliyor ya keşke bunlara da gelse de bi silkelenip kendilerine gelseler. Bizimki de gecen gun çocuğa çikolata vereyim derken hepsini birden cekince Boguluyordu cocuk. Ya bunlar bir bence bitki GB dursun köşede. En iyisi bir şey yapmamaları can güvenliği icinAllahtan benim kızım büyüdü 3 yaşında da babasına o bakıyoşaka bir yana da bebekken aynı sizin gibiydim. Kızımda bugün mutfağa gitti çay vardı ocakta wcdeydim kız mutfakta al onu diye bağırıyorum son anda yakalamış örtüyü savurmuş az kalsın çaydanlığa çarpacakmış. yanacak çocuk vallahi dedim seni mahkemeye veririm çocuğuna bakmamaktan.
Aynen ya arada suyunu veririz işimiz düşünce saksıdan çıkarırız sonra gene saksıya süper olurdu vallaOyy kiyamam Allah korumuş kuzuyu. Evi de çocuğu da yakiyormus bir de. Hani tlf güncelleme geliyor ya keşke bunlara da gelse de bi silkelenip kendilerine gelseler. Bizimki de gecen gun çocuğa çikolata vereyim derken hepsini birden cekince Boguluyordu cocuk. Ya bunlar bir bence bitki GB dursun köşede. En iyisi bir şey yapmamaları can güvenliği icin
Dertlesmek istedim. Sürekli girmüyorum canım zaten. Fırsatın olmuyor. Seni KK ya şikayet etcem diyorum. Ben hic çocukluğunu yasamadim ki diyor. Bak bak bi de mağdur edebiyatı. Ne zaman buyucekler bunlar.Eşi oyun oynar karısı kk da takılır birde sikayet eder
Şaka bir yana ama çagimiz internet cagi hepimiz telefona bagimli yasiyoruz..
Evlendigim ilk seneler yanyana dipdibe dizi film izler sohbet ederdik simdi yemek yedikten sonra o bi kanepeye ben bir kanepeye elimizde telefon iletisim yok birseyler yerken telefonlar birakiliyor yedik ictik hoop tekrar elimizde ..
Sonrasindan korkuyorum bu cagin
:) Benim eşim malesef ki işte kızımda uyuyor. YalnızımEşi oyun oynar karısı kk da takılır birde sikayet eder
Şaka bir yana ama çagimiz internet cagi hepimiz telefona bagimli yasiyoruz..
Evlendigim ilk seneler yanyana dipdibe dizi film izler sohbet ederdik simdi yemek yedikten sonra o bi kanepeye ben bir kanepeye elimizde telefon iletisim yok birseyler yerken telefonlar birakiliyor yedik ictik hoop tekrar elimizde ..
Sonrasindan korkuyorum bu cagin
Allahtan o konuda ise yarıyor. Yapar yani yaptığını da becerikli o konuda. Hayret + ları da varmış. Napalim bacım? Çocuk GB bunları da büyüteceğiz artik. Ergen gibiler.Aynen ya arada suyunu veririz işimiz düşünce saksıdan çıkarırız sonra gene saksıya süper olurdu valla
Ya bide benim eşim elekrik amiri evde bişi bozulsun yapmıyo ya hep tlfn elinde vakti yokmuş beyfendininbide neden bozdun demezmi gelde kes adamı..
Ayy öyle deme yalniz değilsin biz varız ya.:) Benim eşim malesef ki işte kızımda uyuyor. Yalnızım
:) düşünsenize adam elektirkçi gece 1de aklına arabanın kapısı kapanmıyordu diye gelip çıkıp tamirleyen adam koridorda sarkan kabloları toparlamıyoAllahtan o konuda ise yarıyor. Yapar yani yaptığını da becerikli o konuda. Hayret + ları da varmış. Napalim bacım? Çocuk GB bunları da büyüteceğiz artik. Ergen gibiler.
Zaten sizler olmasanız sıkıntıdan patlardım :)Ayy öyle deme yalniz değilsin biz varız ya.
Aşırı umursamazlar. Bazen özeniyorum benimkine ben hic boyle olmadım hep garanticiydim. Ayrıca çok dalgın , unutkan. Ekmek al derim marketi alır ama ekmeği unutur.:) düşünsenize adam elektirkçi gece 1de aklına arabanın kapısı kapanmıyordu diye gelip çıkıp tamirleyen adam koridorda sarkan kabloları toparlamıyoalcam elime tornavida pense ben yapçam yakında zaten bide yanımda iş yapmasın çırak muamelesi yapıyo bunu ver şunu al gel tut vs delirtir insanı.
Zaten sizler olmasanız sıkıntıdan patlardım :)
Benimki de dalgındır. Aynı sizinki gibi marketi alır al dediğim şeyi almaz. Bide aldıklarını kasada unutma huyu da vardır. 4 yıldır alışveriş yaptığımız market tanıdılar artık eşim unutunca kenara koyuyolar nasılsa gidip alıcakAşırı umursamazlar. Bazen özeniyorum benimkine ben hic boyle olmadım hep garanticiydim. Ayrıca çok dalgın , unutkan. Ekmek al derim marketi alır ama ekmeği unutur.Beyin sürekli ayni şeyi yaparsa kuculuyor iste.
Ahh ahh trafikte daha kötü yüz. Adam sanki beni sinir etmek için ekstra caba harciyor.Benimki de dalgındır. Aynı sizinki gibi marketi alır al dediğim şeyi almaz. Bide aldıklarını kasada unutma huyu da vardır. 4 yıldır alışveriş yaptığımız market tanıdılar artık eşim unutunca kenara koyuyolar nasılsa gidip alıcakher alışverişte fişi korntol ederim eksik çıkarsa geri gönderirim.
Allah yardımcınız olsun vallahi. Eşimde kindar değildir ama ben biraz uzatırımAllahta ikimizde kindar insanlar değiliz. Fazla uzatmayiz. Birbirimizden özür diler gönül alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?