Eşimin tamirat işleriyle ilgilenmemesi ve benim sabrımı sınaması...

Aneksenamunnn

Seni bekliyoruz kızım💗💗💗
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2018
4.348
3.219
63
Kızlar eşim çok düşüncelidir.Dün yağmur yağıyordu otobüste olmama rağmen iner inmez beni arabayla almaya gelmiş işe geç kalmasına rağmen.Beni arayıp uyandırsaydın keşke ya yağmurda mı çıktın kıyamam ara beni şu arabayı bir öğren de al benden falan dedi.Yemeği asla bensiz yemez beni bekler evde öyle gider işe.Çok ilgilidir sarılır öper güzel şeyler söyler...
Ama şunu fark ettim eşim evin tamirat işleriyle pek alakadar değil sanırım.2 buçuk aylık evliyiz 4 buçuk senedir de sevgiliyiz.Yatakodası takımımızda sandıklı puf da almıştık.Ama geç gelecekti rengi için.Eşim onu arıyor sürekli takip ediyor.Beyaz eşyalarımızı getirtmek için sürekli uğraştı aradı sordu.Lavaboda gider kokusu vardı aradı apartmana geldiler onu da çözdü.Ama 2 haftadır musluk sıçratıyor.Söylüyorum dinliyor falan umursamıyor belli.Kalk bir bak aşkım diyorum kalkıyoruz bakıyoruz buna anahtar alıncak diyor.Tamam emlakçıda vardı diyorum susuyor.Bekle Allah bekle yok..üstüm başım ıslanıyor bulaşık durularken.Neyse tekrar söyledim sonra tekrar derken.Bir de bana sesini yükseltti hiç bir şey yapmıyormuşum gibi konuşuyorsun bu huyundan vazgeç artık diye.Sustum yine işe gitti.Klozetin de sifonu basmıyor yanına kadar götürdüm eşimi gösterdim benim bir şey dememe gerek yok halletmesi lazım.Bekliyorum o da yok.Bugün mesaj attım sabah ben çıktıktan sonra geldi görevden.Evin işlerini halletcek misin ben halledeyim mi diye.Başka mesajıma cevap verip ona susmuş.Evle ilgili yazdığıma da cevap vermek ister misin?dedim.Tamam uyanınca halletmeye çalışayım dedi.
Hala çalışacam diyor halletcem demiyor kızlar kafayı yicem ya sinirden.Ben de aynen şunu yazdım ama uyumuş daha görmedi.
'Halletmeye çalışırım dediğin şeyin çok zor bir şey olduğunu düşünmüyorum.Senin herhalde evin tamirat işleriyle uğraşasın yok,sorumlu hissetmiyorsun.5-6 kere söylemişimdir.Tamam diyip sonrasında sallamıyorsun insan bu sefer kendini önemsiz hissediyor takmıyor diyor.Söyleyince de zaten mutsuz bir şekilde tamam diyorsun.Geçen de bağırdın üzerine bir de haksız gibi azar işitiyorum.Sanki bir lütuf gibi davranıyorsun.Ben senin işlerini savsaklamıyorum on kere dedirtmiyorum.Ütü diyorsun ertesi güne ütülü oluyor.Bir de bu benim özel işim değil evin işi.Klozetin yanına kadar getirdim seni yani öyle kullanayım çok da önemli değil senin için.Diş fırçalamaya da giriyorsun duşa da şırıl şırıl su akıyor bütün gün duymuyor musun?Çalışıyor olsan anlıcam gün içinde zamanın da var.Güzel güzel söyle diye söz veriyorum kendime ama sabır kalmıyor.Sana hiçbir şey yapmıyorsun demiyorum ama bu konuda cidden sabır çektim sürekli.Bunlar benim işim değil ki kim halletcek.'
Çok gıcık oldum kızlar lütfen beni kışkırtmayın valla dalacam adama ya.Beni sakinleştirin bana güzel bir yol gösterin sinir oldum yemin ederim bütün gün işte kendimi yiyorum şuan

Güncelleme: Kızlar herkese yorumu için teşekkür ederim.Banlandığım için yazamamıştım ama eşim o gün mesajımdan sonra her şeyi halletmiş ve ustayı aradım diye kızdı hemen iptal et dedi.Ben ayın 15 inde maaşımız yatınca yapıcam diye düşünmüştüm neden sabretmedin ki sabırsız aşkım dedi.Ama ustayı çağırmama bozuldu bir daha çağırma çağırılması gerekiyorsa ben çağırırım dedi...tabi ben pişman oldum kızdığım için ama çaktırmadım..
Teşekkürler iyi kötü yorum yapan derdimi paylaşan herkese...

Son düzenleme:
Ayyy benm eşim deviyle canm iyidir hoştur ama cokkk gamsızdır yaptırdımı hepsini birden yaptırır ama yaptırana kadar benim mutfak giderim akıyordu dört ay aktı en son söktüm lavobayu yemek Yok kana kadar dedim ertesi sabah 9 da Çeşme ci getirdi tek çözüm bu söyledikçe yapmıyorlar

Benim eşim sizinkinden beter 3 aydır fırının elektriğin de kaçak var çalıştıramıyorum fırını halledecem tmm diyor yok mutfak lavabosundan dolabın içine su damlıyor yok diyor bunun gibi birçok şey ben demesem yaptırıyım demez kendi elinden de tamir işi gelmez hoş ben desemde yapmaz yapıncada sanki benim özel işimi yapmış gibi bir tavır konuşmaları var

Çok abartmışsın. Ev işi nasıl kadının görevi değilse tamir vs de erkeğin değil. Ararsın ustayı yaptırırsın. Bunun için adamı darlayıp durma. Yeri gelir tamir vs ufak işleri yaparım evde, eşime söylemem bile. Gerek yok çünkü. Sen de öyle yap. Ne kadar az beklenti, o kadar az hayal kırıklığı.

Bende tamirat işlerini halletmek için doğmuşum ya. Huy mudur nedir bir bozuk yer göreyim delirene kadar yapıyorum, yapamazsam rahat edemem.
Babam mesela hayatta anlamaz, tamirciye yaptırır ettirir. Birşeyi halledemeyince, anında beni arar.
Sizinkisi acaba üşeniyor veya sıkılıyor olabilir mi? Veya ilgilendiği herhangi bir işi gücü mü var ? Olabilir.

Bence tamirciyi kendiniz arayın ve yaptırın derim.

Kuzum valla sinirlerim çok bozuldu ya.Benim babam da böyleydi de ışık patlardı annem değiştirene kadar karanlıkta kalırdık.Artık bütün işleri annem yapıyordu ben yapmak istemiyorum erkek işini.Kendimi mi yıpratıcam of

Belki de anlamıyordur bu işlerden. Benim esim de hic anlamaz. O yuzden sifonumuz aylarca bozuk kaldi. Sonunda babam bi usta getirdi de hallettik.

Kız emlakçıyı arayacak gelecek sucu yapacak yani bu kadar.
Ya deli olmadın mı kocan varken babanın yapması...valla sinir küpüyüm

Sen de bulamadın yani çözümünü...kıyamam ben bize ya offff hain domdomlar

Ya ama ben erkek işini de mi yapıcam.İnsanın erkeğe de saygısı kalmıyor işleri ben yaparsam.Çünkü annem her işini kendi görürdü sonra babamı fonksiyonsuz olarak görmeye başladı haklı olarak.Sonunda da ayrıldılar ne saygı kaldı ne bir şey

2,5 aylık evlisin huzurunu bozma.aynı evi paylaşmak kolay değil.işten anlamıyor belli.işten anlayan biri gelip yapsın yapılacak yerleri

Uğraşsa da beceremese bari...bir ingiliz anahtarı almam lazım dedi musluk için hala alacak...ya sanki gıcıklık yapıyor gibi hissediyorum boğazını sıkasım geliyor

Belki de anlamıyordur bu işlerden. Benim esim de hic anlamaz. O yuzden sifonumuz aylarca bozuk kaldi. Sonunda babam bi usta getirdi de hallettik.
evet bence de anlamıyor ve yapamam diyemiyor
benim babamın da çocukluğumda böyle şeylerden hiç anlamadığını ve herşeye tamircinin geldiğini bilirim konu sahibi

Hayır yapmam.O zaman o ne işe yarıcak.Ben çalışıcam para getircem eve ev işlerini yapıcam tamirat işlerini yapıcam...napayım öyle kocayı ben?saygı mı kalır

Canım sana Saadet Gardiyanoğlunun bir kitabından alıntı ile cevap vermek istiyorum o zaman daha iyi anlarsın,
Kadın anlatır, anlatır, evde bir canavar olduğunu düşündürür. Duygusuz , ilgisiz, ruhsuz bir adam tarifi verir.
Erkeği çağırırsınız, evde cadıyla yaşadığını söyler.
Kadına göre erkek melek, kocası canavar. Erkeğe göre kendisi melek, karısı tam bir cadı...
Herkes kendince mükemmelse, o zaman evdeki üçüncü kişi kim...

He sakın ola yanlış anlama eşini kötüledin demiyorum ama onu da bir dinlemek lazım sebep nedir belki anlamıyor, veya uğraşamıyor elbet mantıklı bir açıklaması vardır. Kaldı ki çok yeni evlisiniz birbirinize yeni alışıyorsunuz sudan sebepler ile birbirinizi kırmayın lütfen...

onun yapacağı işi sen de yapabilirsin. incilerin dökülmez.

Her işi ben mi yapıcam ya...çalışayım para getireyim ütü çamaşır bulaşık yemek...ee evlenmeseydim o zaman ben kendim de yaşardım.Ayrıca bu evin sorumluluğunu almaktır incilerin dökülmez diyorsun ama bir araştır bakalım kadınlar erkek işlerini de yapınca evlilik ne hale geliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…