Eşimin tamirat işleriyle ilgilenmemesi ve benim sabrımı sınaması...

her işi yapıyor olmanız sizin probleminiz. tüm işi siz yapın ama adam musluk tamir etse laf etmeyeceksiniz. hem çalışıp hem de evin tüm sorumluluğunu üstleniyorsunuz, derdiniz damlayan musluk oluyor. işten çıkın adamın ayaklarını da yıkayın tam olsun.

Benim esim usta desem onada kiskanclik edersin sen simdi :))

Saka saka benimki pek biseden anlamaz :) icin rahat olsun:)

Ya evet inan bana o kadar sabrediyorum ki...çok inatçı ben böyle olduğunu bilmiyordum.ona arka balkona musluk tak dedim belki 1 ay önce tamam dedi.Yine söyledim bana ne gerek var kovayla su taşınıyor işte dedi.Hep muhalefet.Bana dese ki anlamıyorum tamirat işlerinden tamam dicem.Ya anlamıyorum gerçekten suratını asıp tamam diyor.Sanki büyük bir şey istiyorum.Bir de bana parlıyor yani.En nefret ettiğim şey tamam diyip söz verip yapılmaması.O zaman desin ki ben yapmıcam.Anlatabildim mi?Yani karşında duvar gibi davransaydı evle ilgili sorumluluk almasaydı ne yapardın?Ona dedim ki aidatı yöneticiye ver.Hatta gün içinde takmaz diye hatırlattım.Önceki ay çünkü ödemeden gitmiş ben ödedim çıkıp.Yine ödememiş.Ben de gidip ödemedim.Asansörde karşılaştık 2 ayı birden verdi.Neymiş kapıya gidip ödeme yapmayı sevmiyormuş.Ben de ödeme yapmadınız diye kapıya gelirlerse ben utanırım dedim.Muhalefet ya haklısın aşkım demez onlar kapıya gelecek insana benzemiyorlar.Hayır karşılaşmayı mı beklicez ödemek için dicektim sustum artık yoruluyorum böyle laf anlatmaya.

Bence evle ilgili görevleri ona paylaştırın. Ütüyü o yapsın mesela. Beceremiyorsa başka bir iş verin. Hem para getiriyor hem ev işlerini yapıyorum demişsiniz. Öyle düzen mi olur?
Sonra elinizdeki telefonu kullanarak bir usta çağırmak zorunuza gitmez herhalde.

Canım hepsi aynı rahat ol. Evde yapılacak o kadar iş var ki inanamazsın. yatak odası jaluzim düştü yenisini aldım ortada duruyo 1 aydır.mutfak prizim dışarda duruyo her defasında çarpılcaz diye laf sokuyorum ama icraat yok. Klimanın yeri değişti,eski olan yerden kablolar sarkıyor ama hala duruyo.Eşimin kafası işle ilgili aşırı yoğun. Elektrikçi çağıralım onlara ayırcaak vaktim yok dedi tamam dedim elektrikçi bulduk onu bile aramadı daha; çünkü onun başında zaman harcaması gerekiyrtada duran her şeye takıntım vardır öyle böyle değil ama artık bende bıraktım. Kendimi yıpratmaya değmez.

Mune Abla Allah aşkına şu sürekli dert sahibi olanları kışkırtmaya çalışan insanları atın şuradan.Şurada derdimizi paylaşmaktan bir zevk alalım.Daha çok dert sahibi ediyorlar insanı.

Benim mutfak prizi 5 senedir dışarda duruyor

Bizim klozet de bir yıldır bozuk. Adam tamirci çağırmıyor. Neymiş kendi yapacakmış. Yapmıyor da. İnat ettim ben de aramadım. Kombi de bozulmuştu. Ara dedim tık yok. Soğuk suyla uğraşıyorum diye aradım gelip tamir ettiler.
Klozet hala bekliyor demis miydim? Ha bir de duş başlığı bozuk denk gelirsen bir tane al diyor. Bak yine sinir oldum.

Evde tamirat ve tadilat işleri benden sorulur. Çamaşır, bulaşık makinesi ben taktim mesela. Belki adamin elinden gelmiyor? Usta çağırın ve yaptirin. Kavga etmeye gerek yok

Benim eşim de resmen hayatımı kolaylaştırmak için dünyaya gelmiş. Bulaşıkları toplamak ,makina boşaltmak, çamaşır asmak ev temizlemek ... Her işimizi beraber yaparız. Aaa bu kadın işi bunu yapmayayım demez. Makinanın bittiğini kim görürse o boşaltır. Ev temizlerken birimiz siler birimiz süpürürüz. Amaaaaa
dışarı işi deyince tamirat iş deyince işin rengi değişiyor. Emlakcıyı ben bulurum nakliyeyi ben ayarlarım bir yer tamir edilecekse yol gösteririm biriyle muhatap olunacaksa ben yaparım. Kimseyle kolay kolay iletişime girmez. Konuşma ikna etme kendini sözle ifade etme yeteneği çok yoktur. Az öz konusur. Buda beni çıldırtır ama napalım. 10 doğru bir yanlışı tölare ediyor. Etmeli de zaten. Ben içeride otururken o çamaşır asıyorsa bu benim görevim değilse o otururken bende yapabildiğim şeyi yapmalıyım. Evet bazen sabır kalmıyor ama yapacak birşey yok. Olmayan değil de güzel olan yönleri gör o zaman bu kadar gerilmez kızmazsın. Daha çok yeni evliymişsiniz tadını çıkar bırak damlasın çeşme elbet yapılır.

Siz ev işi yapmıyor musunuz?ev işi yapmayan bayan olduğunu düşünmüyorum.eşim yardımcı oluyor söyleyince ama yine %50 değiliz.Kadınlarkulubu üyeleri eşleriyle %50 yapıyor olabilir ama ben etrafımda da pek böyle bir şey duymuyorum görmüyorum.Ama yine de tamirat işlerine ben çözüm bulmak istemiyorum.Ustayla evde erkek varken benim konuşmam çok saçma.

Hahaha alemsin kiz:) sende genel bi kiskanclik sorunu var bence:) gorumcende dahil buna:) neyse sen kendini daha iyi bilirsin:))

Sen her konuma damlayıp laf mı sokmaya çalışcaksın?Bu saldırganlığının sebebini anlamadım söylediğim bir şey içine mi yer etti.

Benim kocam ben otururken çamaşır asmıyor ama illa söylemem lazım.Şuan olumlu düşünemiyorum.

Ben evli değilim. Ama mesela benim babam ütü de yapar, yemek de yapar hatta dolma bile sarar. Çamaşır katlar, bulaşıkları yerleştirir. Ev işleri kadına ait değil. Aynı evde yaşanıyorsa herkes evindeki işleri yapacak. Hele ki kadının da çalıştığı bir evde, mümkün değil tüm işlerin ona yıkılıyor olması. Ve bu sizin ricanızla da olmamalı. Evleneceğim kişi asla böyle bir kafaya sahip olamaz. Ustayla konuşmakta da hiçbir şey yok yahu, kafanızdaki cinsiyet rollerini silin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…