Eşimin tamirat işleriyle ilgilenmemesi ve benim sabrımı sınaması...

Seni sectim pikacuuww:)

Sen eğleniyor olabilirsin ama Ben gerçekten moralim bozuk olduğunda yazıyorum ilk şakana bir şey demiyorum güldüm hatta.Ama derdimin üzerine önceki konuları da ekleyip canımı sıkmaya çalışman hoş değil cidden.Zaten sinirlerimin bozuk olduğu anda bu sefer kırıcı konuşuyorum anlatabiliyor muyum?

Ben de evleneceğim adamın öyle olmayacagını umardım.Çünkü iş yapardı hep kendi evinde ve ailesinde...ama umduğum gibi olmadı.Bilmiyorum zaten hazır değildim evliliğe hiç iyi değilim

Peki canim bak isteyince gayet tatli bi kadin olabiliyomussun:) konuna yorum yapayim madem:)

Her isi yapma kocani gorevlere yonlendir, erkekler bundan anlar ancak. Ha tamirciyide ara nolcakki? Erkek varken sen konusunca noluyo? Boyle diye diye cozum odakli olunmuyo. Tirnagin varsa kafani kasi yani:)

Kız emlakçıyı arayacak gelecek sucu yapacak yani bu kadar.
Ya deli olmadın mı kocan varken babanın yapması...valla sinir küpüyüm
Olmaz miyim. Kac kez söyledim baktim değişen bsy yok belki utanır diye babama söyledim. Hakikaten de bu kez niye babna söyledin ben halledecektim diyo aylarca durdu yani. Bu işlerden anlamadıkları gibi sevmiyorlar da. Usta kazıklar mi mesela veya pazarlık nasil edilir bnmki bi haber.mesela. çiçek gibi büyümüş evin küçük çocuğu oldugu icin hic bir sorumluluk verilmemiş. Her seyi abileri halletmis. Arabaya kışlık lastik almaya abisiyle gitti mesela

Ben de evleneceğim adamın öyle olmayacagını umardım.Çünkü iş yapardı hep kendi evinde ve ailesinde...ama umduğum gibi olmadı.Bilmiyorum zaten hazır değildim evliliğe hiç iyi değilim
Madem iş yapardı, sürekli iş verin yapsın. Veya oturup konuşun ben böyle çok yoruluyorum vs biraz vicdanına oynayın. Size değer veriyor belli ki, bam teline dokunabilirsiniz. Belki kendi üstlenir bundan sonra.

Evet sen de istediğinde tatlı bir kadın olabiliyor musun zamanla görürüz..
Yapmayınca fark etceğini sanmıyorum.Gerçi geçen yerler saç dolmuş dedi ama gidip makina mı açar yook.Konuştum zaten aradım sucuyu.O benden bir şey istesin de bakalım kaç kere söyletiyorum bundan sonra...

Madem iş yapardı, sürekli iş verin yapsın. Veya oturup konuşun ben böyle çok yoruluyorum vs biraz vicdanına oynayın. Size değer veriyor belli ki, bam teline dokunabilirsiniz. Belki kendi üstlenir bundan sonra.

Ben yapmaktan bıktım bırak biraz rahat edeyim diyor.Alışırsan hiç yapmazsın diyorum ama...mesela yatağı topla diyorum ona topluyor ama çarşaf kırışık.Öylesine topluyor.Erkektir diyemiyorum..çünkü eşim çok düzenlidir normalde bir bilsen benim fark etmediğim şeyleri fark eder yapardı kendi evinde vavvvvv derdim

Bana biraz abartı geldi. Benim babamda pek anlamaz bu tür şeyleri. Yani her erkek anlar/ bilir diye birşey yok. Bu yüzden ona karşı saygınızı yitirmeyin, çağırın bir usta o yapsın. Tamirci çağırmak gururuna dokunuyordur belki. Ya da annem gibi siz kendi başınıza öğrenip halledin
Ev işlerine de gelince bunu siz yapıyorsunuz, bırakın bazı şeyler ona kalsın bu konuda yontabilirsiniz. Mesela süpürgenin nasıl çalıştığını öğretmenize gerek yok

Dün arkadaşla konuştum...sen hallet dedi.ben halledersem ben halletcektim der dedimdemek ki erkekleri çözmüşüm.seninki öyle demişbenimki pazarlıkta bir numara.ya üşengeç olsa anlıcam ben şoklardayım.benim eşim çok aktiftir her işi istese hemen halleder.bunu bildiğim için kızıyorum zaten

Rica etmesem yapmaz ancak rica etmem lazım...beni kıramaz normalde..bu tamirat işlerinde ne oldu ona anlamadım...aradım zaten sucuyu inş utanır..
sizce yazdığım mesaj ağır mı güzel mi

Valla bana çok tanıdık mevzular :) Benimki de pek düşüncelidir iş bana gelince, ama evde birşey bozulsun, pek ilgilenmez, lamba bile değiştiremez korkusundan :) "sen mühendissin sen yap" diyor, ben de çok meraklıyımdır böyle işlere, ben yapıyorum.
Şöyle bir örnek vereyim, evlenmeden önce evimiz teslim edildi, yavaştan eşyalar geliyor. Avize yaptırdık, gittik aldık eve getirdik. Eeee kim takacak bunları? 3 gün bekledim ki birini getirsin taktırsın. Baktım olmayacak, gittim ben monte ettim şimdi yurtdışındayız, tamirat işleri çok pahalı, genelde ben hallediyorum. Geçen fırın bozuldu, baktı ki artık poğaça börek pişiremicez, hemen tamirciyi çağırdı getirtti

Sen eşin sorumluluk alsın, böyle alışmasın istiyorsun, haklısın. Ama hiçbirşey de yapmıyor değil. Sen de o evde olduğu saatler için bir tamirci ayarla, paşa paşa evde beklesin tamirciyi :)

Ben ne zaman yazdim bunu diyecektim.
Sifon musluk dolaplarin cikan kulplari.1 ay konusuyorum sonra toplu yapiyor.
Sevgiliykende boleydi.
Bekler birikince hepsini yapar yada yaptirirdi.
Sifon bosa su akitiyordu surekli muslugunu kapat ac yapiyorduk.bende kapatmadim 300 civari su faturasi gelince bi baktim usta getirmis.
Bulasigi esine yikat islansin biraz.bir musibet bin nasihattan iyidir

Rica etmesem yapmaz ancak rica etmem lazım...beni kıramaz normalde..bu tamirat işlerinde ne oldu ona anlamadım...aradım zaten sucuyu inş utanır..
sizce yazdığım mesaj ağır mı güzel mi
Kendi açınızdan yazmışsınız birikmiş birikmiş böyle ‘patlak’ vermiş. Ağır gelmedi bana ama büyük ihtimal elinden gelmediğini söyleyemediği için egosuna dokundunuz. Bu ufacık dokunma sorun olmaz, farkındalık sağlar belki. Annemde çok söylenirdi, belirli bir yerden sonra babamın erkekliğine laf ederdi. Yapamadığını kabullenip saygıyı yitirecek duruma gelmeyin. Umarım bir sonraki durumda kendisi usta çağırır.

işte anlamayan insan anlamıyor ama elbet verdiği aklı dinlediği birisi vardır birde o yöntemi kullan bak kardeşim veya bak oğlum böyle yapma böle yaparsan şöyle olur diye nasihat etse.

Bence genel olarak gayet ilgili bir eşiniz var, şuan sorun çıkarmayın derim. Tamirat işleri ilgi alanı değildir belki, yapamayacağını düşünüyodur. Bir başkasını çağırıp yaptırmak da istemiyordur erkek kafası sonuçta kendi yapamadığı için utanıyor olabilir. Yada başka birşey olabilir.

Şunu da söyliyim çoğu erkek böyledir. Perde taktığımız kornişin bir kısmı vidasından çıkmıştı, perde yamuk duruyor ufacık bi hareket ettirince çıkıyordu kornişten. Belli aralıklarla hatırlatmama rağmen tam bir buçuk sene o şekilde kaldı o korniş :) en son geçenlerde nerden estiyse kendiliğinden yaptı çok şükür .

Yani şunu demek istiyorum bizim için önemli olan bazı detaylar erkekler için çok önemli olmayabiliyor, es geçebiliyorlar. Bu kötü bir eş olduklarını sorumsuz olduklarını göstermez . Eşim çok iyi bir eş ve çok iyi bir babadır. Ama bu tarz ufak şeyleri es geçer hep.

Genel olarak iyi bir eşe sahipseniz bu tip ufak ayrıntılar hoş görülebilir bence.

abartılı dert arıyorsunuz
adam işten gelmişde evde, zaten evde demek ne demek
robot mu adam uykusuz mu yapacak işini gücünü
ne var söylenmek yerine usta getir yap hepsi 50 TL usta parası tutar belki çeşme değişmek zorunda kalırsa fazla

gül gibi adamı bulmuşsunuz sanki birşey yapmıyor gibi gıcık oluyorum bilmem ne diyorsunuz
adamın yerinde olsam bende size patlarım sürekli

kimse 4x4 lük değildir bırakında kusuru olsun
usta getirmeyi de siz yapın

Tamirci çağırsın o zaman kuzum ya
anladım sonra
tabiri caizse uyuzlanmasına kızmışsınız
öyle olu mu baktınız çağırmıyor mu siz çağırın usta
sonra da söyle lafını mahsus elin adamlarıyla gereksiz muhattap oldum de boşver onun keyfini mi bekleyeceksiniz

Kötü koca,kötü koca
Bundan ne köy olur,ne kasaba,koyver gitsin
Kız biz anlamadık mı kocanı yererken çaktırmadan övdüğünü,yemezler

Kocan herşeyde ilgili sana sevgi doluymus
sen neden halletmiyorsun bu kadar rahatsızsan bu durumdan
birşeyi de kadın olarak siz halledin madem
herseyı erkekten beklemeyin

Çok abartmiyor musunuz canınız kavga istiyor sizin bence.
Eve tamirci çağırın yüzü kızarsın biraz siz de sakın olun bu ne şiddet bu ne celal ay hamilemisiniz acaba hormonlar falan : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…