Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dedimki benim açımdan rahat olmaz kendileri gitsinler,gidemiyolarmı illa berabermi gitmek lazım,bana dediki bence o 1 hafta tatil şansınıda zorlama,daha fazla büyütme,lafa bak yaaa..kafada bitirmiş o böyle kafada halldebiliyodaa,ben neden yapamıyorum düşünüyorum acaba...gitsinler yaaa,şimdi konu kaynanamın benle tatil yapmak istemesi aslında,hayret bişe yaaa,hastalık hastasılar...
yorumları okudum da çok mutlu oldum.biz hep oğullarımla tatil yaparız.demek ki evlendiklerinde de birlikte tatil yapmaya devam edebileceğiz![]()
Ya ben kp ve kv yarı çıplak halde görmek onlarla denize girmek ve o tatil ortamını o şekilde paylaşmak zorundamıyım,ziyaretlere gidelir onlar gelir ailesini atmasınıda kimse istemiiyo ondan tabiki bunlar amenna ama tatil ne demek oluyor,yani 1 hafta beni götürdün ödüllendirdin,ailenide götürmek zorundasın?bu zihniyeti anlayamıyorum,halleri vakitleri yerinde,çok yaşlı değiller,niye bizi bekliyolar,paylaşımsa yanlarına gitcez zatennn ooofff:![]()
sanırım oğlan annesisiniz burdan kendinize ne gibi bir pay çıkarıp sevindiniz hiç anlayamadım...
evet oğlan annesiyim
hani yorumlarda diyorsunuz ya,bekarken götürmüş mü,birlikte gitmişler mi tatile sanki diye.ben de demekki bekarken birlikte gidilince evliyken de gitmeye hak kazanılıyor diye düşündüm veeeeee çok mutlu oldum![]()
Bak demedi deme biri IP'den adresini bulacak sonra laf çıkaracak bu evde Egem oturuyor diye sonra oğlanlar evde kalacak. Bu kadar da açık edilmez ki, az içinde sakla gelin planlarını.
ahhh ahhh daha ne planlarım var.kk bana çok şey öğretiyor.burdaki gelinlerden tiyo alıp oğullarıma subliminal mesajlar veriyorum ki,evlenince benden uzaklaşmasınlar
![]()
Bitti anam senin gelin bitti, çıra gibi yandı.
Altlı üstlü oturun, yemeği birlikte yiyin, tatile birlikte gidin, evlerinin anahtarı sende olsun. Hatta oğlanlar babalarıyla çalışsın bütçeniz ortak olsun.
Ya ben kp ve kv yarı çıplak halde görmek onlarla denize girmek ve o tatil ortamını o şekilde paylaşmak zorundamıyım,ziyaretlere gidelir onlar gelir ailesini atmasınıda kimse istemiiyo ondan tabiki bunlar amenna ama tatil ne demek oluyor,yani 1 hafta beni götürdün ödüllendirdin,ailenide götürmek zorundasın?bu zihniyeti anlayamıyorum,halleri vakitleri yerinde,çok yaşlı değiller,niye bizi bekliyolar,paylaşımsa yanlarına gitcez zatennn ooofff:![]()
hepsi,hepsihatta oğullarım beni hergün gezdirecekler,şimdi yaptıkları gibi
nasılsa buradaki gelinlerden takdiklerini de öğreniyorum kaynanaya karşı yapacakları.ben öğrendiklerimle hepsini ekarte edeceğim.![]()
:k
Bu kadar konuştuğunu görenlerde seni tam kaynana sanıyor abla
Keşke kaynanalık potansiyeli olsa sende
Nerdeeeee![]()