Kayinvalide ile tatile çıkmak

Kvnin tatilde ne işi var ya kendi kocalarından görmediklerini çocuklarından isteyen insanlara sinir oluyorum sinir!
Kimseye söylemeyin laf arasında bizde x el tatile çıkacaz geç balayı olsun bu da artık diyin. Otursun oturduğu yerde

bu kayınvalideler öcü mü ya,kimse istemiyor?

şaka bir yana,kayınvalidenizi tanımıyorum,nasıl karakterde biri bilemem.ama size ayakbağı olmuyorsa,bence avantaja dönüştürülebilinir,bir durum.@darkmore un da dediği gibi,çocuğa bakma konusunda yardımcı olabilir.gece ne yapacaksınız,denize girerken veya?
bizim bir tanıdığın gelini,ilk yıl yalnız çıkmaya tövbe edince,2 senedir kayınvalidesi ve kayınpederiyle tatile çıkıyor.gelin çok memnun bu durumdan,hatta kayınvalideden bile daha çok.:dondurma: zaten çalışıyor.çocuklarına kayınvalide ve kayınpeder bakıyor.tatilde de çocuğu ,onlara bırakıp,karı koca tek başlarına takılıyorlarmış.
Ay hic sizin gbi dusunmuyorum valla kusurabakmayin
Ufak cocuk annesinden fazla ayri kalamiyor ki tatilde de olsa
Anasini istiyor anasi cocugunu istiyor ee ne anladim o isten

Agladi susturamiyorum sustur annesi
Emzir annesi
Uyumuuor sen uyut annesi

Ee sen niye geldin o zaman bizle?

Kv lerin gelinlerinin pesine takilma icin cocuga bakma bahaneleri kisaca.

Yillarca kendi ufak cocuklarimla tatil yaptim ama kimseyi de pesimde istemedim
Evt zor oluyor ama olsun.

Kv ler de kendi kocalariyla tatil yapsinlar bir zahmet.

Sozum size degil yanlis anlamayin ama kv lerin cogunda bu peslerine takilma durumu var.

Olayi avantaja cevirme gibi dusunenler de kendileri bilir

Haber vermeden gidin, resimleri nette paylaşmayın.
Ben ailemle aynı evde yaşadığım halde habersiz tatile çıkabiliyorum, siz nasıl cikamiyorsunuz?
Ayrıca onun annesi anne de seninki bostan korkuluğu mu? Madem öyle seninki de gelsin. Kız çocukları çocuktan sayılmıyor mu yoksa?

Balayı adı üstünde, evliliğin ilk ayında yapılan bir şeydir. 5 yıllık evlisiniz, çocuk da var, bundan sonra gittiğiniz şey balayı değil tatil olur.
Bizde balayı na gidiyoruz demedik başbaşa bi tatile çıkıcaz balayı gibi olsun diyoruz bunda anlaşılmayan nedir?

KayInvalidemin bizimle tatile gitmek gibi bir planı olsa katıla katıla gülerim herhalde.
Ne alaka?
Herkes tatiline kendi gitsin bir zahmet

Eşin hala evlenmıs olup ayrı bı evı aılesı olduğunu anlayamamış sanırım bence sen anlat ona bunu. Ne demek annemler küser. Binsene de beraber gıdersenız evet o zaman bu geleneksel bısey olur ve seneye de beraber gıtmezsenız küserler. Bunun önüne geç kocanla başbaşa olmaya onu alıştır

Sakın sakın sakın yoksa hep böyle gider. İki yıllık evliyim 2 yıldır beraber çıkıyoruz ama ben yüzlerine söyledim artık tatil olayı benim için bitmiştir ben sizinle gelmiyorum diye.
Bu saatten sonra kim küserse küssün benim sağlığımdan daha mı kiymetli. Abicim çıkılır eyvallah da bir 10 yılı devirirsin sende rahata ermişsindir tamam aile boyu arada tatil iyidir de yapmayın ya allahını seversen erkek anneleri ne olursa olsun sadece oğlunuz olsa bile hayatınızda bırakın ya özelleri olsun bırakın ailesini kırsun karısına çocuğuna alışsın. İşlerine gelince herşeyi yalnız başlarına yapabiliyorsunuz ama ... sinirlendim. Bir de demeyin ama ben rahatsızlık veeeeeermem ki diye.

Kayınvalideniz her tatile kendi kayınvalidesini götürmüş mü bir sorun.
Ne münasebet yahu. Siz ve eşiniz artık bir ailesiniz ve öyle bir zorunluluğunuz yok. Gidin, rahat rahat tatilinizi yapın.

Ay hic sizin gbi dusunmuyorum valla kusurabakmayin
Ufak cocuk annesinden fazla ayri kalamiyor ki tatilde de olsa
Anasini istiyor anasi cocugunu istiyor ee ne anladim o isten

Agladi susturamiyorum sustur annesi
Emzir annesi
Uyumuuor sen uyut annesi

Ee sen niye geldin o zaman bizle?

Kv lerin gelinlerinin pesine takilma icin cocuga bakma bahaneleri kisaca.

Yillarca kendi ufak cocuklarimla tatil yaptim ama kimseyi de pesimde istemedim
Evt zor oluyor ama olsun.

Kv ler de kendi kocalariyla tatil yapsinlar bir zahmet.

Sozum size degil yanlis anlamayin ama kv lerin cogunda bu peslerine takilma durumu var.

Olayi avantaja cevirme gibi dusunenler de kendileri bilir

yooo kusura bakmadım.ayrı gidemiyorsa ne yapacak,krizi fırsata çevirecek.onsuz gidebilseydi,zaten buraya konu açmazdı.

bana gelirsek;asla gelinim ve oğlumla tatile gitmek istemezdim zaten.adı üstünde tatil.ben de dinleneceğim.3-5 günümü torun pışpışlayarak ,geceleri otel odasına kapanarak geçirmek istemem.

Annemleri götürmezsek onlar da küser o zaman deseniz? Bazı insanlar niye her şeye salça olurlar bilmem.
Ama isteyen annesi degil de eşinizse ve annesiyle aranız iyiyse ona diyebilirsiniz belki,o derse eşinize siz başbaşa gidin diye,ısrar etmeyecektir.

Allah Allaah şaka mi yahu bu. Benim kaynana valizini topladi,tatile gitti yıllık izinde şuan. Hatta gittigi yerden baska bir yere de geçti. Ustelik kaynana 20 senedir dul ,koca rahmetli olunca hem anne hem baba olmuş.

Gittigi yerlerde de kafasinda sapka foto atiyor snap mnap atiyor iyice şaşırdı :D

Esimle benim hoşumuza gidiyor. Bizde tatilden yeni döndük salça olmaya çalışmadı hic bize bol.bol gezin dedi hatta
Hatta ev tasicaz ben gelince taşıyın yardim ederim diyor bende yazik bu sicakta gerek yok dedim kocama.

Herkes yalniz yasiyan kaynanayla sorunlar yaşar benimki mi tuhaf millet mi tuhaf anlamadim ne demek küsmek cocuk mu bu yahu

Valla halime şükrettim gercekten karakter meselesi bu görgü meselesi

Back
X