- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye unutayım ki çok var böle çift hem yukardada belirttim maddi durumlardan dolayı gidemedik diyeDaha balayı bile yapmadık derken? Yani balayını halen yapabileceğinizi mi düşünüyorsunuz? 5 yıllık evlisiniz, unutun bence..
Niye unutayım ki çok var böle çift hem yukardada belirttim maddi durumlardan dolayı gidemedik diye
Balayı adı üstünde, evliliğin ilk ayında yapılan bir şeydir. 5 yıllık evlisiniz, çocuk da var, bundan sonra gittiğiniz şey balayı değil tatil olur.Niye unutayım ki çok var böle çift hem yukardada belirttim maddi durumlardan dolayı gidemedik diye
Ay hic sizin gbi dusunmuyorum valla kusurabakmayinbu kayınvalideler öcü mü ya,kimse istemiyor?
şaka bir yana,kayınvalidenizi tanımıyorum,nasıl karakterde biri bilemem.ama size ayakbağı olmuyorsa,bence avantaja dönüştürülebilinir,bir durum.@darkmore un da dediği gibi,çocuğa bakma konusunda yardımcı olabilir.gece ne yapacaksınız,denize girerken veya?
bizim bir tanıdığın gelini,ilk yıl yalnız çıkmaya tövbe edince,2 senedir kayınvalidesi ve kayınpederiyle tatile çıkıyor.gelin çok memnun bu durumdan,hatta kayınvalideden bile daha çok.zaten çalışıyor.çocuklarına kayınvalide ve kayınpeder bakıyor.tatilde de çocuğu ,onlara bırakıp,karı koca tek başlarına takılıyorlarmış.
Bizde balayı na gidiyoruz demedik başbaşa bi tatile çıkıcaz balayı gibi olsun diyoruz bunda anlaşılmayan nedir?Balayı adı üstünde, evliliğin ilk ayında yapılan bir şeydir. 5 yıllık evlisiniz, çocuk da var, bundan sonra gittiğiniz şey balayı değil tatil olur.
Malasef gerçekDostum bu bir şaka olmalı![]()
Ay hic sizin gbi dusunmuyorum valla kusurabakmayin
Ufak cocuk annesinden fazla ayri kalamiyor ki tatilde de olsa
Anasini istiyor anasi cocugunu istiyor ee ne anladim o isten
Agladi susturamiyorum sustur annesi
Emzir annesi
Uyumuuor sen uyut annesi
Ee sen niye geldin o zaman bizle?
Kv lerin gelinlerinin pesine takilma icin cocuga bakma bahaneleri kisaca.
Yillarca kendi ufak cocuklarimla tatil yaptim ama kimseyi de pesimde istemedim
Evt zor oluyor ama olsun.
Kv ler de kendi kocalariyla tatil yapsinlar bir zahmet.
Sozum size degil yanlis anlamayin ama kv lerin cogunda bu peslerine takilma durumu var.
Olayi avantaja cevirme gibi dusunenler de kendileri bilir