- 26 Ekim 2015
- 8.462
- 20.443
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes sizin gibi tatlı ve anlayışlı bir kv değil kibu kayınvalideler öcü mü ya,kimse istemiyor?
şaka bir yana,kayınvalidenizi tanımıyorum,nasıl karakterde biri bilemem.ama size ayakbağı olmuyorsa,bence avantaja dönüştürülebilinir,bir durum.@darkmore un da dediği gibi,çocuğa bakma konusunda yardımcı olabilir.gece ne yapacaksınız,denize girerken veya?
bizim bir tanıdığın gelini,ilk yıl yalnız çıkmaya tövbe edince,2 senedir kayınvalidesi ve kayınpederiyle tatile çıkıyor.gelin çok memnun bu durumdan,hatta kayınvalideden bile daha çok.zaten çalışıyor.çocuklarına kayınvalide ve kayınpeder bakıyor.tatilde de çocuğu ,onlara bırakıp,karı koca tek başlarına takılıyorlarmış.
offf çok sıkıcı ya dipdibe ben kayınvalidemi senede4 kez fln görüyorum ona bile tahammülüm yok nerdeyseEvet altlı üstlü oturuyoruz görünmeden gitme gibi lüksümüz bile yok
Kirilirsa kırılsın. Kendinin düşünmesi lazım. Önce siz başbaşa gidin, sonra onunla da birkaç gün gidersiniz. Biz öyle yaptık. Şu an üç günlüğüne eşim oğlum ben geldik. Burdan döndükten sonra da birkaç gün KV ile gideceğiz. Ben her yıl onunla tatil yapmak zorunda mıyım? İnsan basbasa kalmak istiyor böyle özel aktivitelerdeKızlar bu sene hiç daha tatile cikmadik 5 senelik evliyim hemen çocuk olup hamilelik doğum derken geçen sene günü birlik bi tatilimiz oldu tabi gene kayinvalide ile yanında görümce ve enistemizde ailecek bi tatil oldu bu sene onlar olmıcak şimdi benim sorunum şu sben Eşimle başbaşa bi tatil yapalım diyorum o da annem leri götürmezsek küserler diyo daha balayı bile yapmadık yapamadık maddi durumlardan dolayı sizesorumlu kayinvalide yine kırmadan nasıl ekebilirim yada bunu kafaya takmadan tatilin tadını mı çıkarmalıyım bu şekilde tatil yapan varmı