Kayinvalide ile tatile çıkmak

bu kayınvalideler öcü mü ya,kimse istemiyor?

şaka bir yana,kayınvalidenizi tanımıyorum,nasıl karakterde biri bilemem.ama size ayakbağı olmuyorsa,bence avantaja dönüştürülebilinir,bir durum.@darkmore un da dediği gibi,çocuğa bakma konusunda yardımcı olabilir.gece ne yapacaksınız,denize girerken veya?
bizim bir tanıdığın gelini,ilk yıl yalnız çıkmaya tövbe edince,2 senedir kayınvalidesi ve kayınpederiyle tatile çıkıyor.gelin çok memnun bu durumdan,hatta kayınvalideden bile daha çok.:dondurma: zaten çalışıyor.çocuklarına kayınvalide ve kayınpeder bakıyor.tatilde de çocuğu ,onlara bırakıp,karı koca tek başlarına takılıyorlarmış.
Herkes sizin gibi tatlı ve anlayışlı bir kv değil ki :KK54:

Kayıvalideniz eşiniz bekarken arkadaşlarıyla çıktığı tatile de dahil oluyormuydu sizinle de olmasın zaten daha önce gitmişsiniz beraber

sizin annenizde gelsin konu kapansın.
ben zaten eşimle tek daralırım. kaynanam tatlı kadındir tatile gidilir. Annemide zaten tek birakmam madem ailecek gidiliyo benim annemde gelir.
benin annemde gelcek o zaman diyin bakim ne diycek eşiniz

Böyle tatil mi olur ya. Gerçekten hiç gitmem daha iyi. Ne rahat edebilirim ne dinlenirim. Evim daha iyi bu durumda.

Her tatile yayınınızda gelirlerse küserler tabi. Başka türlüsü hiç olmamış ki...

Gençlerle tatile gitmek nedir ya eşinizle konuşun ya baş başa gidelim yada hiç gitmeyelim ben beraber zaman geçirelim istiyorum seninle tabi sen istemiyorsan ananı da al git deyin :KK70: tabi ben olsam böyle derim de sizi bilemem :-)

Kızlar bu sene hiç daha tatile cikmadik 5 senelik evliyim hemen çocuk olup hamilelik doğum derken geçen sene günü birlik bi tatilimiz oldu tabi gene kayinvalide ile yanında görümce ve enistemizde ailecek bi tatil oldu bu sene onlar olmıcak şimdi benim sorunum şu sben Eşimle başbaşa bi tatil yapalım diyorum o da annem leri götürmezsek küserler diyo daha balayı bile yapmadık yapamadık maddi durumlardan dolayı sizesorumlu kayinvalide yine kırmadan nasıl ekebilirim yada bunu kafaya takmadan tatilin tadını mı çıkarmalıyım bu şekilde tatil yapan varmı
Kirilirsa kırılsın. Kendinin düşünmesi lazım. Önce siz başbaşa gidin, sonra onunla da birkaç gün gidersiniz. Biz öyle yaptık. Şu an üç günlüğüne eşim oğlum ben geldik. Burdan döndükten sonra da birkaç gün KV ile gideceğiz. Ben her yıl onunla tatil yapmak zorunda mıyım? İnsan basbasa kalmak istiyor böyle özel aktivitelerde

Ailesi niye sizle geliyor ki? Keşke siz de geçmişte almasaydınız babanızı filan. Bana çok saçma geliyor. İnsanlar evli çiftlerin yanında nasıl takılıp rahat ediyor o da ayrı konu. Başbaşa gitmek istiyorum deyip sıyrılın. Bunu uzatmaya gerek yok.

Biz basbasa gidiyoruz desek cok laf yerdik. Esimle 2-3 gunlugune 2 arkadasimizida alip bisiler uydurup gittik. Gecenlerde kv, kp, kvnin ablasi, ve kvnin yegeni ile eraber günü birlik gittik geldik. Yuzmeyi cok bilmedikleri icin uzaklasamiyolardi kiyidan. Oysaki deniz derinlesmiyodu. Bizde esimle hep uzaklarda takildik basbasa yuzduk eglendik :) onlarda bize yemek yapmis gibi oldu :))

Kayınvalideniz düşüncesiz olabilir ama eşiniz de hatalı. Siz ayrı bir aile kurdunuz ve arada çekirdek aile olarak da bir şey yapmanız dünyanın en doğal şeyi. Her tatil kayınvalideyle takılmak kim ister, isterse dünyanın en tatlı insanı olsun, başbaşa da kalmak ister insan. Kadınların anneleri niye hiç takılmıyor çiftlerin peşine, takılsa damatların hoşuna gider mi. Bu erkek annelerinin en büyük hatası, oğullarına kocalarının görevlerini yüklemek, benim kayınvalidem de mesela düğüne mi gidecek ilk eşimi arar. Demem o ki, zaten sürekli bir aradasınız, tatile de bir zahmet gelmesin, gelecekse de gitmeyin, eşiniz annesiyle gitsin.

İş eşinize düşer
Sen gelinsin sen söylersen kötü gelin olursun
Eşin diyecek karımla baş başa olmak istiyorum diye

kocanız baştan alıştırmış bence ondan.
en baştan götürülmeseydi böyle olmazdı.
şimdi götürmüşsünüz sürekli sonda götürülmeyince
ister istemez kırılır çünkü altında birşey arar.
çok saçma ya kendiler geçnken yapamadığını
sonradan bekarkende değil oğlu evlendikten sonra
yapmak istiyorlar çok sinir bozucu gerçekten bi anlayın artık
oğlunuz evlendi artık kendi yuvası var.

Yaa şu eşlerin ayrı bir aile olduklarını kabul etmemeleri nedendir? Küsen küser Allah aşkına.hadi eşler düşünmüyor,büyükler demeli siz başbaşa olun ihtiyacınız var bilmem ne.o zaman sizin ailenizde küser bir tek eşinizin mi anne babası varmış.

Daha balayı bile yapmadık derken? Yani balayını halen yapabileceğinizi mi düşünüyorsunuz? 5 yıllık evlisiniz, unutun bence..

Bence kayınvalideyle tatil yapan var mı diye soraan daha net cevap alırdın
Kalmadı yahu öyle cümbür cemaat tatiller
Biraz basbasa kalmak istiyorum kocamla diyin yada o desin illa her yere anasını cagırmak zorunda olmamalı

Kocana söylettir sana küserlerde oğlu derse bişey diyemezler.
Hayır kv kaba fikirli Bi kadın kendi düşünmesi lazım gençlerin yanında benim işim ne diye..

Başbaşa gidin küserse de küssün. Ha sizle beraber tatil yapmak istiyorsa o ayarlasın tatili sizi de götürsün ne diye hep evlatlardan bekliyorlar anlamıyorum.
Ay bi de o yaş grubunun çoğu keyif yapmayı bilmez her şeyden sürekli şikayet eder. Bişey yapmak istersin yok yok o bize uymaz diye başlar. Onları bırakıp gençlere uygun bi yere gitsen darılır surat yapar. Sürekli senin harcadığın paranın hesabını yapıp kendi harcıyormuş gibi pahalı diye söylenir durur, tatilden de bişey anlamaz sinir olduğunla kalırsın. Kendimden biliyorum

Back
X