Bu sureci sanırım bu halimle zaten ben yonettım calısıyorum paramı kazanıyorum daha ne yapabılırımkıHayat çok zor geçim zor adamda gerilmiş demekki bu süreci iyi yönetmeniz gerek
Sizce o bayanın yanında ne yapmaya calısıyor ben mi uretıyorum bu sıkıntılarıBu nasıl bir saygısızlıktır
Ne denilir ben de bilmiyorum bir de savunuyor kendini ben ne dedımkı takıldım falanÖküz demek istiyorum yüksek müsadenle
Baskalarının yanında yapmasa keske cok ezildim bankacı kızın yanında oyle konustugunu anlayıncaÇocuk dogmadan lohusa depresyonuna girmiş eşin, geçmiş olsun
İlkdefa hamile kalıp çalışan hanım siz değilsiniz çok fazla bir pahalılık var keşke çalışırken doğum parasını önce konuşup biriktirseydiniz son ana bırakıp bu duyguyu yaşamasaydınızBu sureci sanırım bu halimle zaten ben yonettım calısıyorum paramı kazanıyorum daha ne yapabılırımkı
Hadsiz işte ne bekliyorsun. Emin ol o bankacı kadında ne terbiyesiz adam demiştir üzülme kişiliğiyle tavrıyla kendi rezil oluyor sen değil.Baskalarının yanında yapmasa keske cok ezildim bankacı kızın yanında oyle konustugunu anlayınca
Ben ilk defa ben yaptım demiyorum bunu onemlı olan gerilmesi degil bunu Baskalarının yanında yapması sanırım derdimi anlatamadımİlkdefa hamile kalıp çalışan hanım siz değilsiniz çok fazla bir pahalılık var keşke çalışırken doğum parasını önce konuşup biriktirseydiniz son ana bırakıp bu duyguyu yaşamasaydınız
Azıcık zaman kalmış doğuma kendi sıkma o sana bağırıyorsa sen de bağır rahatla hiç de kafana takma standart erkek tavırları çok büyük bir mevzu da yok gibiSizce o bayanın yanında ne yapmaya calısıyor ben mi uretıyorum bu sıkıntıları
Dokuz aylık hamile kadınsın canın zaten burnunda bu nasıl bir anlayıssızlık bu ne ciekin konusmalar gercekten kırılmakta haklısınNe denilir ben de bilmiyorum bir de savunuyor kendini ben ne dedımkı takıldım falan
Gerilmiş para bulamayınca diyorum tabi siz eşinizi daha iyi tanırsınız benim sorduğum soruya cevap vermediniz önce konuşup para konusunda karar verdiniz miBen ilk defa ben yaptım demiyorum bunu onemlı olan gerilmesi degil bunu Baskalarının yanında yapması sanırım derdimi anlatamadım
Ben eşinizin zamanında ezildiğini, özgüveninin olmayışını size bu şekilde yaklaşarak egosunu tatmin ettiğini düşünüyorumSizce o bayanın yanında ne yapmaya calısıyor ben mi uretıyorum bu sıkıntıları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?