Esimin tavırları

Hep mi böyleydi? +1
Evlenmeden önce bu öküzler anlaşılmıyor mu ya?
Kolay gelsin.

Ne demiş ki ben anlamdim çokta büyütecek bişey goremedim insaniz sonuçta bende eşime bagirabiliyorum bazen insanların icindede oluyor olabilir yani

Hep böyleydi ise öküzlükten ama son zamanlarda ise bir sıkıntısı vardır. İncir çekirdeğini doldurmuyor çemkirdiği şeyler.

Siz evdeyken eşinizi bunaltmış olabilir misiniz yada eşinizin işte bir sorunu olabilir mi?

Erkekte olsa kadında olsa en nefret ettiğim huydur bu iki insan tartışıyorsa yada öfkeliyse bunu toplum içinde veya üçüncü kişinin yanında hissettirmemek lazım bu üçüncü kişinin kim olduğu hiç önemli değil o an sinirlensen anlık sinir gelse bile sakin olmak lazım benim eşim de el kol hareketleriyle konuşur sinirlendiği zaman bu huyunu bırakmak için çok uğraştım konuştum olmadı konuşmadım olmadı ama sözlü yapılan daha sinir bozucu olurdu haklısınız ben eşim dışarda el kol hareketiyle konuştuğu zaman onu orda boğasım geliyor hakediyorlar yani

Aynen sizde eve geldiği zaman tavrınızı koyun ki anlasın her zaman yaptığınız ufak incelikleri yapmayın başka odaya geçin yalnız kalmak istediğinizi bunaldığınızı söyleyin anlasın hatasını gerçi bu benimkinde çok işe yarıyor sizin yönteminiz farklıdır belki

Sağlam carlarım saygısızlığa tahamülüm yok ( Ercüment çözer gibi deliyim)
Kırmızı çizgilerinizi topla tüfekle koruyun hanımlar.

Ayy bu erkeklerinde hamilelik döneminde şeylerinin derdi başlarına mı vuruyor ne ki? Sanki karnındaki başkasının çocuğu hayret bişey ya.

yooo gayet net oluyorlar. saygi pitircigi mutasyon gecirmiyor yani. bazi kadinlar sadece girdikleri yoldan cikmak istemiyorlar. bu azarlama, insan yaninda rencide etme olaylari kesin az yada cok hep vardi

Aynı sizin gibi düşünüyorum. O yüzden bu sorular biraz bana sonradan değişir düşüncesi ile evlenildiği için ortaya çıkıyor geliyor bana. Her neyse. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Aynı sizin gibi düşünüyorum. O yüzden bu sorular biraz bana sonradan değişir düşüncesi ile evlenildiği için ortaya çıkıyor geliyor bana. Her neyse. Allah herkesin yardımcısı olsun.

konu sahibine üzüldüm- dogumu yaklasmis ama ne diye sacini süpürge ederki??
8 aylik ama ev temizliyor? Suyu vs. o düsünüyor- yahu bir erkege bukadar hizmet fazla. yapmicak. kocasi mal degilse görür bazi seyleri.
Konu sahibi fitifiti herseyi düsünüyor.
kredi karti icin bile mesaj atmis- ya kocasi becereksiz yada konusahibi controlfreak.

Hayret bişey ya gebertesim var şu hamile eşlerine kötü davranan, çektiren, aldatan erkekleri. Sanki onu bekliyorlar . Öküz ya senin evladını taşıyor o kadın yoluna papatyalar sereceklerine dert anası yapıyorlar , karaktersizler

Aslında işte kadın olarak her şeyi üstlenmeye programliyiz. Ama biz de yapmasak işler yürür. Biraz da erkeğe bırakmak gerek bazı seyleri. Yüzde yüz katılıyorum size.

Aslında işte kadın olarak her şeyi üstlenmeye programliyiz. Ama biz de yapmasak işler yürür. Biraz da erkeğe bırakmak gerek bazı seyleri. Yüzde yüz katılıyorum size.

Biz yapmasak bir iki kere aksar ama yürür (kendi hayat tecrübem).
Ben şahsen asla ama asla 8aylik halimle temizlik yapmazdım. Ya yardimci gelir ya eşim yapardi.
Bir kadin sirtina yük aldikca ezilir. Sen bari bu hatalari yapma :)

Biz yapmasak bir iki kere aksar ama yürür (kendi hayat tecrübem).
Ben şahsen asla ama asla 8aylik halimle temizlik yapmazdım. Ya yardimci gelir ya eşim yapardi.
Bir kadin sirtina yük aldikca ezilir. Sen bari bu hatalari yapma :)

İnşallah diyeyim, teşekkurler, doğru söylüyorsunuz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…