Hep mi böyleydi? +1
Evlenmeden önce bu öküzler anlaşılmıyor mu ya?
Kolay gelsin.
Aynen sizde eve geldiği zaman tavrınızı koyun ki anlasın her zaman yaptığınız ufak incelikleri yapmayın başka odaya geçin yalnız kalmak istediğinizi bunaldığınızı söyleyin anlasın hatasını gerçi bu benimkinde çok işe yarıyorAzıcık zaman kalmış doğuma kendi sıkma o sana bağırıyorsa sen de bağır rahatla hiç de kafana takma standart erkek tavırları çok büyük bir mevzu da yok gibi
Ayrıca bankacı ha kadın ha erkek ne farkeder sonuçta sana saygısızlık etmiş sağlam bir fırçayı hakediyor beyfendi
Sağlam carlarım saygısızlığa tahamülüm yok ( Ercüment çözer gibi deliyimAynen sizde eve geldiği zaman tavrınızı koyun ki anlasın her zaman yaptığınız ufak incelikleri yapmayın başka odaya geçin yalnız kalmak istediğinizi bunaldığınızı söyleyin anlasın hatasını gerçi bu benimkinde çok işe yarıyorsizin yönteminiz farklıdır belki
yooo gayet net oluyorlar. saygi pitircigi mutasyon gecirmiyor yani. bazi kadinlar sadece girdikleri yoldan cikmak istemiyorlar. bu azarlama, insan yaninda rencide etme olaylari kesin az yada cok hep vardi
Aynı sizin gibi düşünüyorum. O yüzden bu sorular biraz bana sonradan değişir düşüncesi ile evlenildiği için ortaya çıkıyor geliyor bana. Her neyse. Allah herkesin yardımcısı olsun.
konu sahibine üzüldüm- dogumu yaklasmis ama ne diye sacini süpürge ederki??
8 aylik ama ev temizliyor? Suyu vs. o düsünüyor- yahu bir erkege bukadar hizmet fazla. yapmicak. kocasi mal degilse görür bazi seyleri.
Konu sahibi fitifiti herseyi düsünüyor.
kredi karti icin bile mesaj atmis- ya kocasi becereksiz yada konusahibi controlfreak.
Aslında işte kadın olarak her şeyi üstlenmeye programliyiz. Ama biz de yapmasak işler yürür. Biraz da erkeğe bırakmak gerek bazı seyleri. Yüzde yüz katılıyorum size.
Biz yapmasak bir iki kere aksar ama yürür (kendi hayat tecrübem).
Ben şahsen asla ama asla 8aylik halimle temizlik yapmazdım. Ya yardimci gelir ya eşim yapardi.
Bir kadin sirtina yük aldikca ezilir. Sen bari bu hatalari yapma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?