Kumar bağımlısı eş

Kumardan zengin olunsaydı serdar ortaçla mehmet ali zengin olurdu 😄😄😄
Beyinsiz insan modeli. Bir gün annesi sinirlendi üstüne yürüdü. Kumardan kim kazanmista sen kazanacaksin dedi. Bunun gözler yerinden çıkmış kazandım dedi. Aslında kumarın amacı o. Bir kazandirip 3 alıyor. Allah zeka versin

Beyinsiz insan modeli. Bir gün annesi sinirlendi üstüne yürüdü. Kumardan kim kazanmista sen kazanacaksin dedi. Bunun gözler yerinden çıkmış kazandım dedi. Aslında kumarın amacı o. Bir kazandirip 3 alıyor. Allah zeka versin
G.tünde don kalmayacak yakında sana gider yapıyor hala birde iyi kurtulmuşsun 😍

ilerde çok pişman olur ama çok ilerde. siz ikinci evliliğinizi yapmış, sizi hakeden biriyleyken :dondurma:
bağımlı insanlara da çok acıyorum, o bağımlılık beyninin bir yerini uyuşturmuş sanki, mantıklı davranamıyorlar

ilerde çok pişman olur ama çok ilerde. siz ikinci evliliğinizi yapmış, sizi hakeden biriyleyken :dondurma:
bağımlı insanlara da çok acıyorum, o bağımlılık beyninin bir yerini uyuşturmuş sanki, mantıklı davranamıyorlar
Kendisi ileride beni asla hatirlamayacakmis. Sen benim aklıma bile gelmeyeceksin dedi. Onu paradan dolayı bıraktığımı dusunuyor. Yaptığı şeyleri normal görüyordu en son

Çok yakında enerciiii derken kodesi boylar... 😂
Allahım virüs mü kaçıyo bunların içine dolandırüs diye tüm insanlıktan çıkıyolar... Verilmişş sadakanız varmış...

Çok yakında enerciiii derken kodesi boylar... 😂
Allahım virüs mü kaçıyo bunların içine dolandırüs diye tüm insanlıktan çıkıyolar... Verilmişş sadakanız varmış...
Amin boylasın inşallah 😂🤲

Ailece gariplermis. Evet ailesi çok destek oldu fakat boşandıktan sonra benim oturduğum eşyaları kaynanam kendi evine sermiş. Kendi esyalarini vermiş birine benim salon takımını koymuş. Bu nasıl bir cahillik anlamiyorum. Kendileriyle aram da gayet iyidi. Bir kınayan da yok bunları
En sonunda bir şeyi kalmayınca eşyaları satıp kumara devam edecek. Böyle olacağına kadın almış kendi kullanmak istemiş. Bunda bir kötülük görmedim. Kendisi de kızmış üstüne yürümüş, benim oğlum yapmaz moduna girmemiş. Kendi aldığınız eşyaları bıraktınız mı evde?

Ailesi sizi mağdur etmemiş, sizin üstünüzden yapılan borcu ödemişler. Ödemeseler hiç bir şey yapamazdınız. İcra haciz vs uğraşırdınız hep. Şanslısınız ki sizin taraftan kimseye bulaşmamış.

En sonunda bir şeyi kalmayınca eşyaları satıp kumara devam edecek. Böyle olacağına kadın almış kendi kullanmak istemiş. Bunda bir kötülük görmedim. Kendisi de kızmış üstüne yürümüş, benim oğlum yapmaz moduna girmemiş. Kendi aldığınız eşyaları bıraktınız mı evde?

Ailesi sizi mağdur etmemiş, sizin üstünüzden yapılan borcu ödemişler. Ödemeseler hiç bir şey yapamazdınız. İcra haciz vs uğraşırdınız hep. Şanslısınız ki sizin taraftan kimseye bulaşmamış.
Evet o konuda haklarını yiyemem fakat eminim şu an arkadan beni kötülerler. Bir de son kez ailemle konuşmaya geldiklerinde anlasamadilar diyelim diyordu. Annem de senin kumarbaz oğluna ben niye anlasamadilar diyeceğim dedi. Yani ogulumuz kumarbaz ve hırsız demeyeceklerine göre. Hiçbirine hakkımı helal etmiyorum. Oğullarının bu kumarini biliyorlardı biz görücü tarzı evlendik. Evlenince adam olur diye evlendirdiler. Hepsinden çıkar inşallah. Mahkemede bir de oğluyla gelmiş. Beni bir ton borca sokan evladı ben eve almam

Evet o konuda haklarını yiyemem fakat eminim şu an arkadan beni kötülerler. Bir de son kez ailemle konuşmaya geldiklerinde anlasamadilar diyelim diyordu. Annem de senin kumarbaz oğluna ben niye anlasamadilar diyeceğim dedi. Yani ogulumuz kumarbaz ve hırsız demeyeceklerine göre. Hiçbirine hakkımı helal etmiyorum. Oğullarının bu kumarini biliyorlardı biz görücü tarzı evlendik. Evlenince adam olur diye evlendirdiler. Hepsinden çıkar inşallah. Mahkemede bir de oğluyla gelmiş. Beni bir ton borca sokan evladı ben eve almam
Acınızı anlıyorum ama büyük konuşmayın derim hayat her zaman istediğimiz gibi ilerlemiyor maalesef.
Fakir fukara sevindirin kurtuldugunuz icin yeni hayatınızda başarılar diliyorum.

Oğullarının bu kumarini biliyorlardı biz görücü tarzı evlendik. Evlenince adam olur diye evlendirdiler. Hepsinden çıkar inşallah.
Yani başınızı yakmışlar. Ben de sonradan başladı sandım. Her şerde hayır vardır derler. Ya çocuğunuz çocuklarınız olsaydı? Bu adamla ömür boyu bağlantıda kurmak zorunda kalacaktınız.

Yani başınızı yakmışlar. Ben de sonradan başladı sandım. Her şerde hayır vardır derler. Ya çocuğunuz çocuklarınız olsaydı? Bu adamla ömür boyu bağlantıda kurmak zorunda kalacaktınız.
Hayir bekarken de varmis kendi itiraf etti. Üniversitede başladım ufak oynuyordum dedi.

Hayir bekarken de varmis
Acınızı anlıyorum ama büyük konuşmayın derim hayat her zaman istediğimiz gibi ilerlemiyor maalesef.
Fakir fukara sevindirin kurtuldugunuz icin yeni hayatınızda başarılar diliyoruz

Fakir fukara sevindirin kurtuldugunuz icin yeni hayatınızda başarılar diliyorum.
Teşekkür ederim. Benim sinirlendigim hiçbir aile tabiki çocuğu kumarbaz olsun istemez fakat kendi çocuklarının pisliği çıkmasın diye el kızına çamur atamazlar. Şimdi çocukları sütten çıkmış ak kaşık ve ben paradan dolayı bıraktım gittim imajı veriliyor. Yaşlı babannesi bile son ay bana kızım paradan dolayı yuvani bozma diyordu. Hayır konu para mı ? Hâla kumari idrak edemiyorlar. Kaynatam borcumu odeyince benim saygın guvenim geri gelecek mi hayır. Fakat onlara göre normal. Asla hakkımı helal etmiyorum daha beter olsunlar

Şimdi biz baş başa kaldık ben dedim ki sana hakkımı asla helal etmiyorum . Kumarı tercih ettin git istediğin kadar bitcoin iddaa oyna dedim. Bana dedi ki sen de çok güzel şans verdin evliliği çok güzel yuruttun. Oysaki ben 5 ay aileme söylemedim düzelir diye. İşte sen benim ne çektiğimi biliyor musun ben haftalardır tedavi görüyorum ama depresyon için. Sanki ben yapmışım tüm pislikleri . Çok yüzsüzmüş.

Aman bitmiş gitmiş istediğini desin sen yeni aşklara yelken aç :halay:

Şimdi biz baş başa kaldık ben dedim ki sana hakkımı asla helal etmiyorum . Kumarı tercih ettin git istediğin kadar bitcoin iddaa oyna dedim. Bana dedi ki sen de çok güzel şans verdin evliliği çok güzel yuruttun. Oysaki ben 5 ay aileme söylemedim düzelir diye. İşte sen benim ne çektiğimi biliyor musun ben haftalardır tedavi görüyorum ama depresyon için. Sanki ben yapmışım tüm pislikleri . Çok yüzsüzmüş.
Her konuştuğu boştur bağımlıların hep manipule etmeye çalışırlar. Karşıdakide etkilenirse kumarda blöf yapmış gibide zevk alırlar.Kurtulmuşsun hırsız bir kocadan..Yalancı,hırsız,yüzsüz,arsız ve sorumsuz..Kendisi beş parasız olduğu gibi senin rızkına da göz dikip acımadan alan bir adam...

Arkadaşlar herkese merhaba. Biraz uzun olacak ama fikrinize ihtiyacim var. Ben yeni boşandım. Eski eş denen kişi aslında çok sessiz , her şeyine tamam diyen. Sigarası bile olmayan biri . Fakat kendisi salan kumarci çıktı. 1 yıl evli kaldım. İlk 6 ay çok mutluyduk ya da bana belli etmedi bilmiyorum. 6.ayda birden eve morali bozuk bir şekilde geldi. Üstüne gittiğimde çok kötü battım gibi cümleler kurdu. Ben neye uğradığımı şaşırdım. Çünkü depremden sonra dershaneler kapanmıştı ve bana sürekli öğrenci azaldı vb.şeyler diyordu. Kendi ortağı ile dersane işletiyor. Ben de para harcanmasin diye fazla bir şey istemiyordum . Neyse üstüne gittim döküldü. Bu ben uyurken benim mobilden 100 bin çekmiş. Kredi kartımı almiş ordan çekmiş . Bunları öğrendim neye uğradığımı şasirdim sinir krizi gecirdim baya hirpaladım. Neyse bunla yetinmemiş annesinden altın almış bozdurmuş. Kız kardeşinden yalanla 29 bin çekmiş. Babannesinden çekmiş. Neyse benimkileri kaynata ödedi. Kur'an'a el bastırdım . Ben bunun hastalık olduğunu da bilmiyordum çünkü ben ilahiyatçı bir babanın kiziyim. Cevremd boyle şeyler asla yoktu. Neyse affettim tabi yine unutamıyorum hergun uyarıyorum. 2 ay maaşı bana geldi bu sürede meğer dersaneden para alıyormuş. Ortagindan habersiz. En son şeyi söylüyorum çantamda birkaç parça altın vardı onu çalmış. Orda bitti benim için üstüne yürüdüm. Bosamayi kafama koymuştum. Ailem öğrendi tabi işten de atıldı. Ben de bosadim. Yani adam beni kaç kere dolandırdı ya bazen gülüyorum. Nasıl bir olay yaşadım diye. Bu kumarbazlar neden pişkin ve yüzsüz oluyor. Mahkemede ikimiz kaldık dedim ki sana hakkımı helal etmiyorum. Git istediğin kadar kumar oyna bana diyor ki sen de çok güzel sans verdiniz. Sen ileride aklıma bile gelmeyeceksin. Git mutlu ol boşandın. Bu nasıl bir yuzsuzluk arkadaşlar ya.
Verilmiş sadakanız varmiş allahımmm düşman başına gelmesin.Hırsız bide yüzsüz gibi sizi sacma sapan maniüle etmeye calısmıs .Yatın kalkın kurtuldugunuza sükredin bence

Aynen öyle dedi. Bana hatta dedi ki borçları babama ödettin beni şutladın. Sanki borçları ben yaptım. Bir de dedim ki kim karısından habersiz karısı üzerine 150 bin para çeker. Bana diyor ki borcun kalmadı sonuçta babam ödedi. Ya konu borcun ödenmesi mi dedim. Güvenim gitmiş sevgim saygım kalmamış

Abla banada yardım edin.. bende aynı durumdayım benimkide beni manipüle edip duruyor. 3aydır mağaş eve gelmiyor.. ordan burdan harçlık getiriyor ama kimden bilmiyorum..neymiş patronlar zor durumdaymış herkezin parası ödeniyor bir bizimkisi hariç. Off bende çok şans verdim bu son şansı..ama yapacak eminim görüyorum çünki

Abla banada yardım edin.. bende aynı durumdayım benimkide beni manipüle edip duruyor. 3aydır mağaş eve gelmiyor.. ordan burdan harçlık getiriyor ama kimden bilmiyorum..neymiş patronlar zor durumdaymış herkezin parası ödeniyor bir bizimkisi hariç. Off bende çok şans verdim bu son şansı..ama yapacak eminim görüyorum çünki
Çok iyi biri herşeye tamam der ama kafası çalışmaz Allahtan bana kredi vermiyorlar ki çelemiyor altınlarımı bir defa sattık artık yenileri anamda evide aldım çocuğumun üstünde bin şükür Rabbime yavaş yavaş hazırım ayrılmaya galiba böyle gitmez

Hayır hiç fark etmedim. Bu kişiyi görseniz öyle sessiz. Bir kere bana hakaretini duymadım. Sigara içmez evden işe işten eve. Bir de benim çevremde hiç kumar şeyi yoktu. Arkadaşı da çok yoktu zaten hep ev iş arası. Ama telefona cidden bagimliydi fakat ben yanındayken hep Twitter Instagram'da geziniyordu.
Ohaaa benimkide hep telefonda bana bakıyor ama boş bakıyor salak salak

Back
X