Kumar bağımlısı eş

Ayyy aynı hikaye bende de var , para için ayrılıyorsun diyorlar kaynanamlar . Benimki de çok düzgündü küfür vs bilmezdi çok ilgiliydi. Boşanma sürecini başlattım ilk zamanlar kabul etmedi işte habire dön gel eve falan dedi sonra cevap dilekçesi hakkı ona geçti cevap yazmadı en sonunda avukatla uzatma kararı aldırdı cevap dilekçesine 15 gündür ne istersen al vereyim diyor kartlarımı al kredi cekmemi kapattir telefonuma devamlı bak vs ama ben güvenmiyorum sanki tazminat ödememek için yapıyor gibi geliyor ailesi bir kere aramadı neymiş bana çok sinirlilermiş annesi gidersen gelmem demiş falan
Benimkinin de çevreye borcu var çok üzülüyorum severek ayrılıyorum bir şans vermeli miyim diye düşünüyorum arada

Aynı dert bende de var bende boşaniyorum
Benimki ekstra olarak geçenlerde ailesi ile gelip Kur'ana el bastı ve kendini kafasında akladi
Bosaniyorum diye bende suçlu ilan edildim 😂

Geçmesin cidden. Bana sürekli yalanlar söylüyordu. Bazen düşünüyorum da beni de rezil etmiş. Herkesten borç alarak kendini rezil etmiş ben de bilmeden rezil olmuşum. Tabi kıymetli ailesi arkadan beni sucluyordur. Kimse oğlum kumarbaz demez
Ayni durumu bende sevgilimde yasadim. O kadar mantikli yalanlar soyluyordu ki asla yalan oldugunu anlamiyordum. Ust uste yalanlar insan gercekten cok yoruluyo. Bosanmakla en dogru karari vermissiniz.

Aynen öyle dedi. Bana hatta dedi ki borçları babama ödettin beni şutladın. Sanki borçları ben yaptım. Bir de dedim ki kim karısından habersiz karısı üzerine 150 bin para çeker. Bana diyor ki borcun kalmadı sonuçta babam ödedi. Ya konu borcun ödenmesi mi dedim. Güvenim gitmiş sevgim saygım kalmamış
Ayy inanıyorum. Benim eşimde sanal kumar bağımlısı. Ben henüz bosanmadim. Ama aynı cümleler. Benimde üzerime kredi cekmistik ilk aylar maaşım kredi ödemelerine yetmedi.. babası destek verdi. Mesela kredi 200 binse kayinpederim toplamda 20 bin falan destek oldu. Kredi çektin de sen mi ödediniz. Babama odettin dedi. Benimde evliligi bitirdiğim cümle şu oldu. Fırsat buldukça babamdan iyi para kopariyosun demesi. Sanki ben borca düşmüşüm de ben para kopariyorum. Bu iddia beynini alıp götürmüş bunlarin

Aynı dert bende de var bende boşaniyorum
Benimki ekstra olarak geçenlerde ailesi ile gelip Kur'ana el bastı ve kendini kafasında akladi
Bosaniyorum diye bende suçlu ilan edildim 😂
Muhtemelen bosanirken bende suçlu ilan edilecegim. Sözler vaadler yeminler. 1 sene sonraa hoop başa dön. Çok sıkıldım artık boşanma kararı aldım. Okulların. Kapanmasını bekliyorum herkes kendi yoluna. Niyet ettim en az 1 sene kredi falan çekmeyip maasimin tadına varmaya. Kaç senedir borç ödüyorum lanet herif yüzünden.

Muhtemelen bosanirken bende suçlu ilan edilecegim. Sözler vaadler yeminler. 1 sene sonraa hoop başa dön. Çok sıkıldım artık boşanma kararı aldım. Okulların. Kapanmasını bekliyorum herkes kendi yoluna. Niyet ettim en az 1 sene kredi falan çekmeyip maasimin tadına varmaya. Kaç senedir borç ödüyorum lanet herif yüzünden.
İnşallah herşey gönlünüzce olur 😇

eski bir konu ama ben de yazmak istedim. aynı durum bende de yaşandı nişanlım tarafından. çok güzel yalanlar söyleyerek benden krediler aldı, nişan takılarımızı almış, arkadaşlarından borçlar almış, bankaya çok çok yüksek borçlar yapmış. bunları öğrenince nişanı bozdum ayrıldım tabii. ama ben suçlu ilan edildim onun tarafından. onu zor gününde yalnız bırakmışım, bu savaşta yanında olmamışım, pişman olacakmışım ondan ayrıldığım için, sevgi nedir bilmiyormuşum. bana aylarca yaşattığı zorluğu yalanları düşünmüyor, herkese rezil olmuşum çünkü herkes oynadığını ve borçlu olduğunu biliyormuş.. bunları söylemiyor. Ki herkes benim de onunla oynadığımı o yüzden bu konuya takılmadığımı düşünüyormuş.Rezaleti görebiliyor musunuz? ve asla bağımlı olduğunu kabul etmiyor. 1 hata yaptım affedilebilir diyor. şaka gibi. hangi 1 hata? bu kumar beyinlerini ele geçiriyor. ve asla değişmezler

eski bir konu ama ben de yazmak istedim. aynı durum bende de yaşandı nişanlım tarafından. çok güzel yalanlar söyleyerek benden krediler aldı, nişan takılarımızı almış, arkadaşlarından borçlar almış, bankaya çok çok yüksek borçlar yapmış. bunları öğrenince nişanı bozdum ayrıldım tabii. ama ben suçlu ilan edildim onun tarafından. onu zor gününde yalnız bırakmışım, bu savaşta yanında olmamışım, pişman olacakmışım ondan ayrıldığım için, sevgi nedir bilmiyormuşum. bana aylarca yaşattığı zorluğu yalanları düşünmüyor, herkese rezil olmuşum çünkü herkes oynadığını ve borçlu olduğunu biliyormuş.. bunları söylemiyor. Ki herkes benim de onunla oynadığımı o yüzden bu konuya takılmadığımı düşünüyormuş.Rezaleti görebiliyor musunuz? ve asla bağımlı olduğunu kabul etmiyor. 1 hata yaptım affedilebilir diyor. şaka gibi. hangi 1 hata? bu kumar beyinlerini ele geçiriyor. ve asla değişmezler
Nisanı atmıssınızdır umarım.

Back
X